احتمال انتخاب شدن Ashley برای Play B*o*y (اختصاصی)
[size=medium]پس از صحبت ها و مطالبی که کلی کلی کرد و عدم علاقه برای نمایش در پلی ب*و*ی را به همه اعلام کرد ، خبر هایی به گوش میرسه که Ashley دیوایی که قبلا سابقه حضور در پلی ب*و*ی را داشته شاید گزینه بعدی باشد
اشلی با آپدیت کردن وبلاگش با مطالبی غیر مستقیم اشاره به این کرده و قبلا هم اعلام کرده که با اینکه بار دیگر انتخاب بشه هیچ مشکلی نداره
قابل ذکر هم هست که با صحبت های کلی کلی احتمال انتخاب شدنش بسیار بسیار کمه[/size]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: احتمال انتخاب شدن Ashley برای Play B*o*y (اختصاصی)
کسی که یکبار پلی ب*و*ی بشه دیگه براش مهم نیست که دوباره بشه یا نشه ولی زیاد جالب نیست دوباره اشلی مدل این مجله بشه
آقا حامد يه بار چيه.
من خودم دو سري از عكساي پ**لي ب**و*ي اشلي رو ديدم.
تو همون تاپيك تورنت هم براي دوستان گزاشتم
به نظرمن كه انتخاب نشه بهتره :30:
فکر نمی کنم انتخاب شه...حداقل به عنوان دیوای WWE انتخاب نخواهد شد.(البته نه به باره, نه به داره...خیلی ها دوست دارن مدل این مجله بشن)
به نظر من پلی بوی اشلی و ماریا ضعیف ترین عکس ها بین دیواهای WWE بودن که نشون می ده پلی بوی به جای دیواهای محبوب, باید دنبال دیواهای خوش هیکل باشه...
ممنون.
موفق باشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dave Batista
فکر نمی کنم انتخاب شه...حداقل به عنوان دیوای WWE انتخاب نخواهد شد.(البته نه به باره, نه به داره...خیلی ها دوست دارن مدل این مجله بشن)
به نظر من پلی بوی اشلی و ماریا ضعیف ترین عکس ها بین دیواهای WWE بودن که نشون می ده پلی بوی به جای دیواهای محبوب, باید دنبال دیواهای خوش هیکل باشه...
ممنون.
موفق باشین.
:34::34::34::34:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
اصلا باید مکمن یک کاری کنه ...
کلا **** را از کج ورداره خیلی عالی میشه ... **** به در نمیخوره ....
با تشکر ...
چي چي رو ديوا هارو برداره WWE بدون ديوا مزه نميده....
قربون کلی کلی برم ماه :7: :7: فداش بشم تو دیواها بهتر و خوشگل تر از اون وجود نداره :7: :7: :7:
اشلی نه هیکل داره نه قیافه انتخاب اون بدترین کار ممکنه !!!
اشلی یکی از بهترین دیواهاست شک نکنید هنوز او **** سرچ 2005 رو یادم نرفته
با این وضعیتی که داره پیش میره کار دست خوده ماریسه :4: