استاد-بزرگ محمد بیباک..::..(اختصاصی)
همه چیز در مورد بیباک...
همه ی درخواست ها...
فقط در این تاپیک...:27:
یک استاد بزرگ ما توی رپ داشتیم که این طوری که به نظر می رسه داره از دستمون میره....:30:
بیوگرافی خودمونی:محمد بیباک یک جوان رپ خون (رپر نیست) خیلی وقت هستش که کار خودش رو آغاز کرده ولی کمتر کاراش به چشم میاد...:28:
محمد دانشجو هستش و توی تهران درس می خونه....:24:
بیشتر شعراش هم مذهبی و هم عاشقانه (همراه با احسان غیبی) هستش...
اگه یه مقداری به مفهوم شعراش دقت کنین به چیزهای بسیار والایی می رسین..:11:
خلاصه ی کلوم بهتون بگم که به نظر من با هیچ رپ خونی قابل مقایسه نیست و سطح کاراش خیلی فراتره...:32:
این آخرین آهنگشه...
در مورد آهنگ:لازم به ذکر است که بی باک ۹ ماه پیش اقدام به دریافت مجوز کرد و تعهد داد که ۶ ماه هیچ کاری بیرون نده و تو همین اثنا اتفاقاتی پیش آمد که بی باک تصمیم به ترک رپ کنه و برای ادامه ی تحصیل به خارج از ایران سفر کنه. دلایل این تصمیم محمد در آهنگ قابل گوش دادن می باشد با اینکه خیلی بیشتر و جزئی تر از چیزیست که خواهید شنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
اگه استقبال بشه تاپیک عالیه راه می افته....
ببینید من وقتی که این خبر رو شنیدم خیلی ناراحت شدم و همین جا ازش خواهش می کنم که نره...:34:
خوب بچه ها فعلا آهنگه آخرش رو داشته باشین و منتظر آهنگ های دیگش باشین...
منبع لینک دانلود:Khiyaboon.net
در ضمن نظر سنجی یادتون نره...:7:
RE: استاد-بزرگ محمد بیباک..::..(اختصاصی)
ببینم رپ خوبه . اگه رپ خونه بهتره بره ...
با تشکر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
ببینم رپ خونه . اگه رپ خونه بهتره بره ...
با تشکر ...
آره رپ خونه ولی رپر نیست به گفته ی خودش...
اگر هم بره خارج گفته که رپ رو ول می کنه و میره تو کار درسش...:2:
برای اطلاعات بیشتر به دانلود آهنگ بپردازید...
آره واقعا رپر خوبیه (رپر)
اینم چند تا عکس از بی باک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bret-hitman-hart
خوب اینا کجاش شبیه تیپ رپراست؟؟؟:17:
تو اگه آهنگه من مجرم نیستم رو گوش داده باشی خودش قشنگ میگه من محمدم خواننده ی سبک رپ من رپر نیستم و خیلی سخته من ................
اصلا بهتره خارج .. چون به درد خوانندگی نمیخوره ... زیاد به در نمیخوره . کلا رپ خون ها هم برن خارج ....
این یارو بی باک هم هیچی حالیش نیست بابا ...
با تشکر...
[quote=RVD99]
نقل قول:
تو اگه آهنگه من مجرم نیستم رو گوش داده باشی خودش قشنگ میگه من محمدم خواننده ی سبک رپ من رپر نیستم و خیلی سخته من ................
درسته اگه راستش رو بخوای هیچکی توی ایران تیپ رپر هارو نداره جز cena taham و چند تای دیگه
اصلا شعر رپ در خارج بیشتر در مورد مشکل های جامعه هست وکسانی رو مثل بی باک و یاس وپیشرو رو من رپر میدونم اونم نظر خودم بود:17::33:
بعد هم رپ توی ایران خیلی بچه بازی شده توی دبیرستان ما به خدا 28نفر رپ خونده بودن یعنی تا این حد مسخره بازی هست چند روز دیگه افغانی ها هم میان رپ میخونن :26:
[quote=bret-hitman-hart]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RVD99
نقل قول:
درسته اگه راستش رو بخوای هیچکی توی ایران تیپ رپر هارو نداره جز cena taham و چند تای دیگه
اصلا شعر رپ در خارج بیشتر در مورد مشکل های جامعه هست وکسانی رو مثل بی باک و یاس وپیشرو رو من رپر میدونم اونم نظر خودم بود:17::33:
بعد هم رپ توی ایران خیلی بچه بازی شده توی دبیرستان ما به خدا 28نفر رپ خونده بودن یعنی تا این حد مسخره بازی هست چند روز دیگه افغانی ها هم میان رپ میخونن :26:
آره رپ افغان..:11:
من فکر کردم از لحاظ تیپی می گی...
آره همه می تونن رپ بخونن ولی مهم اینه که کی قاعدش رو بهتر اجرا کنه...
چیزی که تو کار های بیباک و یاس و اینا تقریبا میشه دید...
ولی باز یاسم آهنگ هایی که توش فحش میده خیلی معروف نشد...:23:
با سلام مجدد...:24:
آقا با این که خیلی استقبال نشد ولی باز از همه ی دوستان ممنونم...:34:
خوب بچه ها برای امروز یک والپیپر از بیباک میذارم که خودم هم داخلش یخورده دست بردم.بفرمایید:
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
نظر در مورد این والپیپر یادتون نره...:7:
بی باک هم از پرشین رپ خداحافظی کرد
محمد بي باك؛ خواننده رپ، از 9 ماه پيش كه اقدام به دريافت مجوز از وزارت ارشاد كرد، مجبور به دادن تعهدي شد كه طي آن تا شش ماه نمي تواند هيچ كاري اجرا نكند. در اين بين محمد تصميم ميگيرد كه با خواندن يك ترانه (تراك) به كل با دنياي رپ خداحافظي كند و همون طور که قرار بود براي ادامه تحصيلات خودش به خارج از كشور سفر نمايد…. الان كه دارم اين پست رو مي فرستم، بغض كاملا منو گرفته و چشام آماده ست براي يه گريه حسابي… يك كلام مي تونم بگم محمد بي باك هم رفت؛ رفت اونور آب و با دنياي رپ براي هميشه خداحافظي كرد. محمد بي باك؛ با آخرين تراكي كه اجرا كرد، نشان داد كه به معناي واقعي بي باك هست و مي ماند.
این آهنگ هم آخرین آهنگ اونه که تمام حرفش رو زده خیلی خیلی آهنگ قشنگیه