صحبت های وینس مکمن درباره سایبر ساندی (اختصاصی)
[size=medium]طبق خبر های بدست رسیده از منابع خبری ، وینس مکمن رئیس کمپانی دبلیو دبلیو ای از سایبر ساندی بسیار ابراز خشنودی کرد و گفت پی پی وی ای که طبق برنامه و نظم من پیش برود میتواند جزو یکی از بهترین پی پی وی های سال باشد
سایبر ساندی دقیقا همان چیزی شد که من می خواستم باشد ، همه مسابقات با واقعی بودن هر چه بیشتر انجام شد به خصوص مین ایونت این پی پی وی که از نظر من عالی بود
همچنین گفته میشود تمامی رای هایی که در این پی پی وی داده شده هم از طرف تماشاگران بوده و دبلیو دبلیو ای هیچ دخالتی نداشته[/size]
RE: صحبت های وینس مکمن درباره سایبر ساندی (اختصاصی)
واقعا که بازی جریکو و باتیستا از بازی رسترمنیای سینا رندی تریپل زیبا بود
واقعا که یکی از زیباترین پی پی وی های سال بود
ولی من شک دارم که میکی جیمز از طرف مردم انتخاب شد چه چوری میشه تو عرض 3 ساعت پی پی وی مردم لایو دیدن رو ول کنن برن تو سایت رای بدن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
گفت پی پی وی ای که طبق برنامه و نظم من پیش برود میتواند جزو یکی از بهترین پی پی وی های سال باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
تمامی رای هایی که در این پی پی وی داده شده هم از طرف تماشاگران بوده و دبلیو دبلیو ای هیچ دخالتی نداشته
ممنون از خبرت ولی این دو تا حرف اصلا با هم نمیخونه و به نظر من همه چیز از قبل تعیین شده بود
خب برنامه و نظم منظورش واقعی بازی کردن **** استار ها بود نه رای تماشاگران
البته اون چیزی رو هم که مکمن طراحی کرده بود رو هم تماشاگرا انجامش دادن مثل انتخاب استن کلد به عنوان داور