صحبت های شکیل اونیل (بسکتبالیست) در باره آندرتیکر (اختصاصی)
[size=medium]طی صحبت های جالبی که بسکتبالیست مشهور آمریکایی ، شکیل اونیل با خبرنگاران داشته درباره آندرتیکر میگوید :
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
او **** استار مورد علاقه من است و من همیشه تمامی بازی های هفتگی و پی پی وی او را دنبال میکنم ، یکی از دلایلی که من به این کمپانی جذب شدم حضور وی است و حضور من در سایبر ساندی فقط به خاطر بازی او با بیگ شو بود
او همچنین افزود من در وان نایت استند حضور داشتم و وقتی آندرتیکر باخت بسیار ناراحت بودم چون اولین دفعه بود که بعد از این همه سال او را با چشمانی اشکین دیدم
اگر هم در عکس بالا دقت کنید او تی شرت Graveyard که عکس آندرتیکر بر روی آن است را بر تن دارد[/size]
RE: صحبت های شکیل اونیل (بسکتبالیست) در باره آندرتیکر (اختصاصی)
من عاشق اونیل هستم.بعد از اون کوبی برایانت و لیبرون جیمز.حامد حدادی هم داره تو ان بی ای پیشرفت میکنه.یادمه تو بازی ری و چاوو هم حضور داشت یه تیکه هم دوربین روش زووم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HAJSAR
من عاشق اونیل هستم.بعد از اون کوبی برایانت و لیبرون جیمز.حامد حدادی هم داره تو ان بی ای پیشرفت میکنه.یادمه تو بازی ری و چاوو هم حضور داشت یه تیکه هم دوربین روش زووم کرد
حدادي تو بازي ري و چاوو بود؟؟؟؟؟؟؟؟
بروبکس خفنن.......
حدادی کج میبینه؟
مگه ایرانی ها دل ندارن حدادی هم کج بینه دیگه
اندر بهترينه.همه دوستش دارن.
دمه شکیل اونیل گرم که طرفدار تیکره
خیلی با حرفاش حال کردم....