تاریــخچه و اطلاعات کامل در مورد کشتی کج
قسمت اول: wwe
wwe به یک کمپانی کشتی حرفه ای اطلاق میشه که علاوه بر فعالیت های تلویزیونی اینترنتی و وقایع زنده به عنوان صنعت حرفه ای کشتی شناخته میشه (کشتی کچ در ایران) منابع اصلی اون از فیلم ها موزیک ها اجازه ی پخش محصولات و پخش مستقیم تامین میشود.
وینس مکمن (مستر مکمن) صاحب اصلی و رئیس کمپانی است و همسر اون لیندا مک من مدیر اجرایی محسوب میشه. خونواده ی مکمن به همراه پسر و دخترشان 70% ارزش مالی و 96% حق رای را در wwe دارا می باشند!!
کمپانی در استمفورد واقع شده و شعبه ای در نیویورک سیتی و لس آنجلس هم دارد . شعبه های بین المللی کمپانی در تورنتو و لندن قرار دارند که کمپانی در حال تلاش برای ایجاد یک شعبه ی جدید در سیدنی نیز میباشد.
کمپانی پیش از تغییر اسم از فدراسیون کشتی سرگرمی جهانی به کشتی سرگرمی جهانی به عنوان تیتان اسپورتس شناخته میشد. و جدیدا به یک عنوان جدید تغییر نام داد.
این کمپانی که اکنون به عنوان بزرگترین کمپانی کشتی در جهان شناخته میشود در ابتدا تحت لوای عنوان World Wide Wrestling Federation شناخته میشد. WWWf
1979-1983
و بعدها به عنوان World Wrestling Federation تغییر نام داد .WWF
1983-1994
یعنی 11 سال به همین عنوان باقی ماند !
همچنین WWE دارای دو کمربند از چهار کمر بند world heavyweight championships شناخته شده توسط مجله معتبر Pro Wrestling Illustrated رو دارا می باشد.
جالبه که بدونید درامد سال 2006 کمپانی حدود 400 ملیون دلار و ارزش کمپانی بیش از 1 ملیارد دلار براورد میشه.
پارلمان کشتی !
ردریک جیمز (جس) مک من یک طرفدار و ترتیب دهنده ی مسابقات بکس بود. که اولین مسابقه رو در ساتل 1915 بین جس ویلارد و جک جانسون ترتیب داد. در 1926 هنگامی که با تک ریکارد کار می کرد برگزاری مسابقات بوکسی در نیویورک رو تحت عنوان مادیسون سکوئر گاردن شروع کرد. اولین مسابقه بین جک دلینی و پل برلنباک انجام شد.
در همان زمانها بود که کشتی گیر حرفه ای جزف ریموند مندت یک استایل جدید رو برای کشتی حرفه ای بوجود آورد . که اسمش رو Slam Bang Western Style Wrestling قرار داد . هدفش این بود که بتونه جذابیت بیشتری برای تماشاگران بوجود بیاره.
اون تونست کارش رو ترقی بده و با اد لوئیس که یک قهرمان کشتی بود و مدیرش بیلی ساندو شراکت کنه. اونها تونستن خیلی از کشتی گیر هارو متقاعد کنن تا با Gold Dust Trio قرارداد ببندند ولی مشکلات در رابطه با قدرت باعث شد تا سمفونی سه نفرشون نواخته نشه!
موندت با خیلیای دیگه از جمله جک کارلی تو نیویورک سیتی شریک شد. هنگامی که جک کارلی در بستر مرگ بود موندت آماده بود تا کشتی رو با کمک خیلی ها از جمله کسانی که در عقد قراردادها بودند تحویل بگیره که یکی از اونها جس مک من بود. اون دو نفر با همدیگه شرکت با مسولیت محدود پارلمان کشتی رو بوجود آوردند Capitol Wrestling Corporation CWC
CWC در سال 1953 به اتحاد ملی کشتی NWA پیوست .
همچنین در همان سال بود که به پیشنهاد فابیانی یکی از شرکای موندت وینسنت کندی مک من جانشین پدرش جس در کشتی شد. ترکیب موندت و وینسنت یک ترکیب فوق العاده بود و تونستند در مدتی کوتاه حدود 70% از قرار داد های ثبت شده در NWA رو به خودشون اختصاص بدن . و این موندت بود که روش عقد قرار دادهارو به مک من یاد داد!!!
Vincent James McMahon
Toots Mondt
در سال 1963 کمپانی متوجه شد که قهرمان کشتی بابی راجرز با اسم قهرمانی نیچر بوی NWA World Heavyweight Championship رو از یک کمپانی کشتی به کمپانی دیگه در داخل اتحادیه میبره و از اون کمربند دفاع میکنه! و به این شکل بود که این کمربند دور دنیا چرخید و ازش دفاع شد.
NWA World Heavyweight Championship
The Nature Boy
کمپانی از دست موندت ناراحت بود چون در حقیقت اون بود که به راجرز اجازه خارج کردن کمربند رو داد! مک من و موندت از راجرز میخواستند که کمربند رو نگه داره ولی راجرز از 25 هزار دلاری که باید بخاطر داشتن کمربند می پرداخت ناراضی بود.
سرانجام در 24ام ژانویه ی 1963 در یک مسابقه ی one-fall راجرز کمربند با ارزش رو به Lou Thesz باخت. این مسئله چنان مهم بود که باعث شد مک من , موندت و CWC تصمیم به خروج از NWA رو بگیرند و World Wide Wrestling Federation رو بوجود بیارند.
Lou Thesz
در آوریل راجرز در یک مسابقه جعلی که در تورنومنتی در ریو دو ژانیرو برگزار شد برنده کمربند جدید WWWF شد . او عنوان رو یک ماه بعد در 17ام ما مه سال 1963 به Bruno Sammartino در حالی باخت که مدت کمی قبل از مسابقه یک حمله قلبی داشت و قرار شد برای در نظر گرفتن حال او مسابقه کمتر از یک دقیقه طول بکشه!!.
Bruno Sammartino
موندت کمپانی را در اواخر دهه ی 60 میلادی ترک کرد .
هرچند که WWWF از NWA خارج شد ولس وینس مک من همچنان در هیات مدیره NWA باقی ماند. مسابقات در این دوره همچنان ادامه داشتند ولی معمولا به DQ (عدم صلاحیت) دوطرفه تموم میشد یا اینکه اصلا پایان قطعی نداشت!! مسابقات هم به صورت قهرمان در مقابل قهرمان یا Champion vs Champion برگزار میشد.
سرانجام تاریخ WWWF هم در مارس 1979 به پایان رسید و WWWF به WWF که مخفف World Wrestling Federation بود تغییر یافت. ولی این تغییر یک تغییر صزفا ظاهری بود صاحبان و پرسنل اداری تغییر نکردند.
ادامه دارد...
در سال 1980 وینسنت کندی مک من پسر وینسنت جِی مکمن تیتان اسپورتس را بنیان نهاد. و دو سال بعد یعنی در سال 1982 کمپانی "عمارت کشتی" را از پدر خود خرید. خواندان مک من یکی از اساسیترین و پایه گزاران و ادامه دهندگان کشتی در شمال شرق بودند(NWA) .
مک من جوان به این نتیجه رسید که کشتی حرفه ای بیشتر حول تفریح قرار دارد تا یک ورزش واقعی.برخلاف آرزوهای پدر مک من جوان تغییر بنیادین در اساس کشتی را شروع کرد.
کمپانی WWF تنها کمپانی نبود که با سیاست های NWA مخالفت میکرد بلکه American Wrestling Association که به اختصار AWA گفته میشد نیز مدتها بود که از همکاری با NWA دست کشیده بود. ولی هیچ یک از این دو شرکت تلاشی برای به پایین کشیدن این پایه ی صنعت کشتی که برای نیم قرن پا برجا بود نکردند.
دیگر شرکت های کشتی کچ از اینکه مک من شروع به جمع کردن شبکه های تلویزیونی برای پخش رقابتهای WWF در امریکا و در مناطقی خارج از شمال شرق (که به طور سنتی به کشتی اختصاص داشت)کرد بسیار خشمگین شدند. مک من همچنین شروع به فروختن فیلمهای تیپ (tape) مسابقات کشتی که در استادیوم های بزرگ برگزار میشد کرد.
او به صورت کاملا موثری قانون نانوشته ی ناحیه گرایی کشتی در محل شکل گیری آن را شکست.
اولین تلاش مک من برای ملی شدن، هاک هوگان(Hulk Hogan) بود . کسی که با بازی در فیلم تاریخی راکی III یک شناخت ملی به دست آورده بود ، فاکتوری که هیچ یک از کشتی کاران دیگر نداشتند.
Hulk Hogan
مک من برای بازی در مقابل هوگان با رادی پایپر از کارولینای شمالی و همچنین دو بدنساز به نام های بیلی گراهام و جس ونچر( که به علت مشکلات ریوی خیلی کم کشتی گرفت و بعد ها مجری شد) قرار داد امضا کرد. مک من فهرستی از این **** استارها را جمع کرد. همچنین مک من با افراد دیگری از جمله کسانی که اهل نیویرک بودند مانند André the Giant, Jimmy Snuka Paul Orndorff, Greg Valentine, Ricky Steamboat , Iron Sheik قرداد امضا کرد.
Jesse Ventura
Billy Graham
Roddy Piper
André René Roussimoff
Iron Sheik
Ricky Steamboat
Greg Valentine
Paul Orndorff
تا مدها بعد این سوال به قوت خود باقی بود که آیا مک من میتواند بدون هاک به کار خود ادمه دهد یا نه؟
ادامه دارد...
:34:
از اینجا به بعد هم رو بیشترتون میدونید.شاید!!!
سه کلمه WWE در معنا .World Wrestling Entertainment Incنامیده می شودمعنی فارسی آن هم کمپانی سرگرمی کشتی کج جهان است که در زبان فارسی معنی صحیح ندارد.عکس زیر مربوط به آرم جهانی WWE است که به ثبت رسیده و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع است.
کمپانی WWE جزوء از سهامی عام محسوب می شود.که در بازار بورس New York Stock Exchange عضویت دارد عکس زیر محل این بازار بورس New York Stock Exchange را نشان می دهد.
WWE در سال 1952 تاسیس شد.آدرس دفتر WWE :Stamford, Connecticut, USAمحور کلیدی WWE یا مالک WWE :Vincent Kennedy McMahonاست او به عنوان مالک و رئیس WWE است.چهره اورا در عکس زیر ملاحظه می فرماید.
برنامه نویس و به نوعی فرماندار WWELinda McMahon نام دارد او همسر Vincent Kennedy McMahon است.عکس او را در زیر مشاهده می کنید:
Shane McMahon مسئول ارتباط برقرار کردن با خریداران تصویر WWE و جزوء هیئت رئیس WWE می باشد .عکس او را در زیر مشاهده می کنید:
Stephanie McMahonرا در WWE به عنوان نایب رئیس خلاق و باهوش که در برنامه ریزها برای WWE شرکت می کند.عکسی از اورا مشاهده می کنید.
زمینه کاری WWE در مورد کشتی کج حرفه ای است.سودی که WWE تاکنون در سال 2006برده:$400.1 million USDمبلغی که WWE بابت کار کردن و ارائه خدمات در سال 2006 داشته:$70.5 million USDدر امد خالص WWE چیزی در حدود $47.0 million USD در سال 2006 بوده است.
تمام شد امدوارم مطالب خوبی بوده باشه.
ممنون.
RE: تاریــخچه و اطلاعات کامل در مورد کشتی کج
خیلی عالیه حتما ادامه بده اطلاعات خوبی داری من هم یه تاریخچه به همین شکل دارم ار TNA درست میکنم و ریز به ریز حوادسش رو شرح میدم که بزودی اماده میشه
بسیار زیبا و عالی توضیح دادید دوست عزیز منتظر ادامه تاریخچه هستیم
آفرین
واقعا مطالب خیلی کامل بود
حتما به کارت ادامه بده داداش