نتایج WWE RAW 10 November 2008 (اختصاصی) (Live)
[align=center]Dark Match
[/align]
در Dark Match مسابقه ی Snitsky در مقابل Rowdy Charlie Piper یا همان Charlie Hass برگزار شد که Snitsky موفق شد این بازی رو به سود خودش تموم کنه
حالا با حضور Lilian Garcia در رینگ RAW رسما شروع میشه
Batista به داخل رینگ میاد و داره درباره بازیش با Jericho صحبت میکنه او از مسئولان RAW درخواست میکنه که یه بار دیگه او رو در مقابل Jericho قرار بدهند.
تصویر Stephanie Mc Mahon روی مانیتور ورزشگاه نقش میبنده و او اعلام میکنه این مسابقه در این شب امکان پذیر نیست
سپس او مسابقه Kane vs. Rey Mysterio که به صورت No DQ است و مسابقه HBK vs. Y2J که بصورت Last Man Standing هست رو برای امشب اعلام میکنه
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
Randy Orton به رینگ میاد و میگه او هم درخواست داره تا برای کمربند بازی کنه
در این لحظه بازی Randy Orton vs. Batista هم برای امشب اعلام میشه
[align=center]
InterContenintal ChampionShip
Wiliam Regal Vs Santino Marella
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
این بازی خیلی سریع تموم شد و Regal قهرمان جدید کمربند ICC شد
حالا داره Promo پخش میشه در اون Kane دیده میشه او به Rey میگه که نابودش خواهد کرد
[align=center]Mike Knox Vs D'Lo Brown[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
این مسابقه رو Knox خیلی سریع با فن spinning neckbreaker به نفع خودش به پایان برد
در backStage دیدیم که Santino Marella و Beth Phoenix حاضر هستند و Santino به Beth میگه که من به Shane Mc Mahno گفتم امشب بین تو و Mickie James یه بازی سر کمربند زنان بزاره و او موافقت کرده.در این لحظه Beth خشمگین میشه و میخواد بزنه تو صورت Santino که موفق نمیشه به انجام اینکار(Santino از اینکه کمربندش رو باخته ناراحته و میخواد beth هم کمربندش رو از دست بده)
Video Packcage از John Cena نمایش داده میشه
حالا Jericho نشون داده میشه و میگه می بینید چطور و سر چه داستانی Batista و HBK ناراحتند ؟؟
بعد از Survivor Series به این جمع John Cena هم اضافه خواهد شد
[align=center]No DQ Match
Rey Mysterio Vs Kane
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
این بازی رو Rey موفق شد که از Kane ببره
در غفلت Kane این Rey بود که او رو به گوشه رینگ فرستاد و با اجرای فن توانست او رو ببره
Randy Orton و Cody Rhodes و Manu در BackStage نشون داده میشن
Randy به هردوی اونها میگه شما متحدان من نیستید
در این لحظه cody یه کشیده به صورت Randy میزنه
JBL اومد به رینگ و گفت میخوام 100 هزار پوند از پولم رو بدم به افراد مختلف او سپس تماشاگران رو به رینگ دعوت کرد(عده ای) بعد داشت اسمشون رو میپرسید در این لحظه Cryme Tyme به داخل اومدن و پولهای JBL رو بردند
[align=center]Randy Orton vs. Batista[/align]
[/align]
در ابتدای کار Cody اومد و گفت من خودم به تنهایی از پس Batista برمیام
او به استقبال Batista اومد اما با Batista Bomb که از او خورد پین شد و یه Spear هم نصیبه Manu شد
[align=center]Womens Championship
Beth Vs Mickie[/align]
[/align]
پس از اینکه Santino تعادل Mickie رو برهم زد Beth موفق شد mickie رو پین کنه
بعد مسابقه Santino اومد و beth رو گذاشت رو شونه هاش و جشن گرفت
مسابقه بعدی با HighLight که پخش شد مشخص شد که HBK vs. Y2J هست
video Packcage مربوط به WrestleMania XXIV پخش شد
[align=center]World HeavyWeight ChampionShip - Last Man Standing Match
HBK Vs Y2J[/align]
Y2J بازی رو در دست گرفت و رفت برای Walls Of Jericho اما ز.لی نکشید که Shawn به بازی بازگشت و او رو به Stage کوبید.
HBK یه elbow روی میز گزارشگران به Y2J زد
JBL اومد و به HBK حمله کرد و با صندلی به سر HBK ضرباتی وارد کرد نوبت به Y2J بود که با کمربند به سر HBK بزنه اما در مقابل HBK یه Sweet Chin Music به Y2J زد
هردو افتادند روی زمین اما در شماره 9 این Y2J بود که بلند شد و کمربند رو حفظ کرد
دوستان شرمنده که توضیحات کمه آخه من مدرسه دارم و بلند شدم برای نماز گفتم RAW رو هم Live براتون بزارم ببخشید دیگه
بامداد خوش
[size=medium][align=center]کپی برداری از متن فوق فقط با ذکر منبع امکان پذیر می باشد[/align][/size]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] & www.Iranwwe.ir[/align]
RE: نتایج WWE RAW 10 November 2008(اختصاصی)(Live)
ممنون.
گزینه تشکر نداشت؟!!!
ممنون داوود جان
نگفتي آخر بازي باتيستا و رندي چي شد؟!
راء در حد متوسط بود این هفته ، باخت شان مایکلز کاملا واضح بود . . .
از اینکه ریگال هم برنده کمربند شد خیلی خوشحالم با وجود اینکه ازش خوشم نمیاد ولی بالاخره لیاقتشو داشت
ممنون داوود جان بابت اخبار زنده
من یه مقدار تاپیک رو با اجازت ویرایش کردم
ممنون داوود جون
راو جالبی نبود
RE: نتایج WWE RAW 10 November 2008 (اختصاصی) (Live)
ممنون داوود جان
راء خوبی بودی به احتمال زیاد مین اونت جالبی بوده است .
ممنون ...
آخر بازی باتی چی شد ؟
[align=center]ممنون داوود جان.
بعد از مدت ها یه راو خوبی برگذار شد.[/align]
ممنون
بازم مثل همیشه راو عالی بود
دمش گرم جريكو واقعا حال مي كنم با هاش واقعا سلطان راو هست و اينكه مين اونت راو نيز نميه كاره نمي مونه مثل اسمكدان