آخرین اخبار لزنر پس از قهرمانی
همونطور که میدونید براک تونست کورچو رو شکست بده و قهرمان UFC بشه.
تو این چند روز اخبار زیادی از لزنر منتشر شده و اکنون مرکز توجهاته.چیزی که توجه من رو جلب کرد این بود که نه تنها توی سایتهای در مورد کشتی بلکه تو تمام سایتهای مشهور و سایتهای ورزشی دنیا تیتر اول مطالبشون شده بود.
علاوه بر سایت wwe.com که در مقاله ای به نقد لزنر پرداخته بود(جوری نوشته بودن که میخواستن بگن ما لزنر رو به اینجا رسوندیم.)سایت tna هم طی بیانیه ای این پیروزی رو به لزنر تبریک گفته بود.اکثر سوپراستارهای tna و بعضی از سوپراستارهای wwe هم به لزنر تبریک گفته بودن.
همسر براک لزنر دیوای سابق wwe که Rena Mero (همون Sable خودمون) و مدل سابق مجله پ ل ی ب و ی هست از براک باردار شده.(حالا باید منتظر تبریک سایتها باشیم)
RE: آخرین اخبار لزنر پس از قهرمانی
sable متولد 8 آگوست سال 1967 هست.چیزی حدود 41 سال.
در سال 84 با شخصی به نام wayne richardson ازدواج کرده که بدبخت تو سال 91 تو یه حادثه رانندگی میمیره.از سالهای 94 تا 2004 با marc mero بوده از 2006 هم با لزنر ازدواج کرده.
این همون دختره نیست که یه مدت با مک من دوست بود ؟ که مک من به خاطر این با خانوادش بد شده بود و با دخترش مسابقه داد؟ همونه؟
اگر همونه پس خاک تو سره براک با این زن گرفتنش :4:
هامون خودشه بعدشم لسنر هویت بی غیرتی داره اگه غیرت داشت که سیبل مدل پلی رو نمی گرفت
دوستان دختر زیبایی بود منم اگه بودم باهاش ازدواج می کردم
فقط اختلاف سنی میانشان بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hardy-996
هرکی خوشگل بود باید آدم بره بگیرش؟:15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hardy-996
هرکی خوشگل بود باید آدم بره بگیرش؟:15:
دوست من قبل از ازدواج هر کس هرکاری می خواهد میکنه به خودش مربوطه و بعد ارزدواج مهمه
ولی براک ازش خیلی سرتر بود