اج فهرمان WWE شد ( خبر بسیار فوری )
اج سوپراستار اسمک دان که از سامراسلم تا به الان در هیچ شو تلویزیونی شرکت نکرده بود امشب در سوویر سریس حاضر شد و به دلیل مصدومیت جف هاردی در بازی 3 نفره ی کمربند دبلیو دبلیو ایی قرار گرفت و با شکست دادن تریپل اچ و ولادمیر کوزلو قهرمان جدید دبلیو دبلیو ایی شد که واقعا من خیلی شکه شدم .
بنابراین با این وضع تریپل اچ نتوانست به آروزی نگه داشتن کمربند به مدت 1 سال برسد .
خبر مصدومیت جف هاردی :
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=12100
RE: اج فهرمان WWE شد ( خبر بسیار فوری )
آره ولی خبر جالب تر اینه : The Champ is BACK
جان سینا با شکست دادن کریس جریکو توانست در مقابل همشهریان خودش در بوستون دارنده جدید کمربند سنگین وزن شود . این تیتر wwe بود من که خیلی خوشحال شدم و به همه طرفدارای عمو همچنین خودم تبریک می گم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
john cena is the new world heavy weight champion
يه دفعه چي شد ؟
دنيا سر و ته شد....
تريپلچ باخت....... چقد ناراحت كننده...
بابت خبر ها هم ممنون...
واقعا خبر شكه كننده اي ما فكر مي كرديم حداقل tripelh تا رستلمنيا كمربند دستشه ولي ايننجوري كه نشون ميده يه برنامه ي ديگه اي واسش دارن
خیلی مسخره بازی بود.HHH تونست به Kozlov یه Pedigree بزنه که یه هو edge اومد بعدش jeff اومد همه رو زد و HHH هم با صندلی زد.بعد از یه spear به jeff تریپل رو پین کرد.
وای پسر دمش گرم دارم میمیرم از خوش حالی
ادج و سینا >:D<
ایول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Omid Taker
تو از کی طرفدار ادج شدی ؟ :|
Only Rated R Super Star .
هر کی طرفداره ادج است بیاد وسط [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]