خبرهایی از بک استیج سوویر سریس 2008 ( اختصاصی )
در بازی ایی که به صورت دارک مچ برگذار شد برایان کندریک به مصاف کونگ فو ناکی رفت که کندریک تواسنت این بازی را به سود خودش به پایان ببرد . بعد از بازی نیز بادیگارد برایان کندریک شروع به زدن کونگ فوناکی کرد .
زمانی که ویدئویی از جان سینا در سوویر سریس نشان داده شد ناگهان تماشاگران به شدت شروع به هو کردن جان سینا کردند .
میستر کندی دیشب در بک استیج سوویر سریس حضور داشت .
15.825 هزار نفر به عنوان تماشاگر در این پی پی وی حضور داشتند .
RE: خبرهایی از بک استیج سوویر سریس 2008 ( اختصاصی )
سلام حامد جان.
چند تا مطلب دیگه هم با اجازه ی شما در مورد بک استیج سوویر سریس بذارم.
کمپانی WWEاز برگزاری پی پی وی سوروایور سریز مبلغ ۷۲۲ هزار دلار رو کسب کرد که آماره خوبی رو نشان میدهد همچنین تمامی بلیط ها به فروش رفت
در ورزشگاه سوروایور پدر سینا و بازیگران و عوامل فیلم مارین حضور داشتند و جان سینا رو تشویق میکردند
لباسی که سینا بر تن داشت به همراه کلاه و مچ بند از محصولات جدید فروشگاه WWEبود
بای...
مطالبی از گوشه وکنار Survivor Series 2008
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در طیSurvivor Series 2008 [/align] کاملا از پیش تایین شده بودن بازی های wwe مشخص شد(نظر شخصی)
1: بازی سینا کاملا مشکوک بود و جرکو به هیچ وجه در حد اندازه های خودش نبود و در کفتگویی که توسط یک سایت آمریکایی... جرکو کاملا از سیاستهای wwe متعجب شد و افزود wwe کاملا روش متفا وتی رو پیش گرفته
2: اما در بازی wwe champion اگر حال جف آنقدر وخیم شده بود که نمی توانست بازی را ادامه بده چطور اواخر بازی به ادج حمله کرد: به پیش بینی همین سایت درگیری بین ادج و جف بالا میگیره و بازی این دو پیش روست
:و جف نیز از وضعیت خود در wwe بسیار نارا ضی است
RE: مطالبی از گوشه وکنار Survivor Series 2008
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hardy boys
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در طیSurvivor Series 2008 [/align] کاملا از پیش تایین شده بودن بازی های wwe مشخص شد(نظر شخصی)
1: بازی سینا کاملا مشکوک بود و جرکو به هیچ وجه در حد اندازه های خودش نبود و در کفتگویی که توسط یک سایت آمریکایی... جرکو کاملا از سیاستهای wwe متعجب شد و افزود wwe کاملا روش متفا وتی رو پیش گرفته
2: اما در بازی wwe champion اگر حال جف آنقدر وخیم شده بود که نمی توانست بازی را ادامه بده چطور اواخر بازی به ادج حمله کرد: به پیش بینی همین سایت درگیری بین ادج و جف بالا میگیره و بازی این دو پیش روست
حالا اگه جف برده بود کشتی کچ واقعیه واقعی بود!! آره؟:15:
من خودم ازطرفداران جف هستم ولی ببخشیدا یه ذره منطق هم خوبه!! نه؟:33:
نقل قول:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزيز مگر قبل از اين مسابقات واقعي بود كه حالا براي شما نمايشي بودنش مشخص شده؟
مسابقات WWF/WWE از روز اول از نظر من نمايشي بوده نمونه اش ميتونيد Tombestone زدن آندرتيكر در سالهاي 90 91 رو با دقت ببينيد.
در ضمن همين الان هم كليه ضربات نمايشي هست ولي چون به سرعت ضربات زده ميشه براي بيننده قابل تشخيص نيست.پيشناهد ميكنم يك بار يك بازي رو به طور آهسته ببنيد تا متوجه عرض بنده بشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mammad Cena
نقل قول:
[align=center]
حالا اگه جف برده بود کشتی کچ واقعیه واقعی بود!! آره؟:15:
من خودم ازطرفداران جف هستم ولی ببخشیدا یه ذره منطق هم خوبه!! نه؟:33:
ما نميگيم جف اگه برده وبد واقعي ميشد ميگيم جف واقعا امسال زحمت زياد كشيد اونوقت يك دفعه ادج بياد از راه بعد از چند مدت بخور بخوابه بعد بياد كمربند دار ببشه..اين زور داره..اصلا هيكل ادج نگاه كنيد معلومه همش خوابيهد سك..س كرده اب شده..:4: