گذاشتن اهنگ جدید روی بازی svr09
دوستان هم این نسخه هم نسخه 2008 میتونید اهنگ هر سوپراستاری را که بخواید بزارید روی خودش
چه سوپراستاری که خودتون ساختید چه سوپراستارهای اورجینالش
شما اهنگ مورد نظرت را به صورت audio روی سی دی سیو کنید بعد اونو توی دستگاه بزارید و برید روی گزینه rip و اون اهنگ را روی هارد دستگاهتون بریزید بعد وقتی تمام شد اهنگی که روی هاردت هست را بیارید و پخشش کنید زمانی که داره پخش میشه گزینه ای را میبیید به اسم save to playlist
این گزینه را بزنید و یک اهنگ را بیارید توی پلی لیستتون و یک اسم براش انتخاب کنید و سیو کنید
بعد وارد بازی بشوید و اینترنس را انتخاب کنید در صفحه اول در بخش انتخاب موزیک را user playlist زا بزنید و اهنگ جدید را بزارید روی سوپراستارتون
بعد هم لذت ببر
یک نکته را هم بگم من روی دستگاه ps2 ندیدم اما روی 360 هست و خودم از پارسال تا الان اینکارو میکنم و روی ps3 نمیدونم هست یا نه برای اینکار کسانی که ps3 دارن برن توی اینترس و بخش انتخاب موزیک اول ببینن گزینه user playlist را داره یا نه
اگه سوالی داشتید توی همین تایپک بزنید
موفق باشید .
RE: گذاشتن اهنگ جدید روی بازی svr09
من گذاشتن اهنگ ها رو برای ps2 تو یه سایتی خوندم ولی برای این کار باید کل بازی رو روی dvd رایت کنی
آقا دمت گرم.چیز توپی میشه.
ممنون میشم اگه بگی واسه کدوم کنسول؟
آقا برا اکس باکس 360 باید رو دی وی دی آهنگ هارو ریخت یا تو سی دی هم می شه؟
فرق نميكنه تو xbox شما آهنگ را با فرمت audio ميريزي بعد هم حله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWE DX
آقا دمت گرم.چیز توپی میشه.
ممنون میشم اگه بگی واسه کدوم کنسول؟
من چون خودم xbox دارم فقط روی اون انجام دادم بقیه کنسولها را همونطور که گفتم باید برید توی اینترنس سوپراستارها در قسمت انتخاب موزیک ورودیشون ببینید گزینه user playlist داره یا نه اولین گذینه هم هست[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p.m
آقا برا اکس باکس 360 باید رو دی وی دی آهنگ هارو ریخت یا تو سی دی هم می شه؟
شما روی یک cd معمولی میتونید اهنگتون را به صورت audio در بیارید
(یک توضیح بدم برای کسانی که اینکار را بلد نیستند)
شما اهنگها تون را که روی هارد دارید با فرمت mp3 میبایست باشند.
بعد یک cd توی رایترتون میزارید و در برنامه nero گذینه burn audio cd را سیلیکت کرده و هنگهاتون را انتخاب میکنید و با سرعت 8 اون را رایت میکنید
بعد هم که درون دستگاه میزاید و اون را rip میکنید