تصمیمات دبلیو دبلیو ای برای برگرداندن کرت انگل جدی تر شد |Specific News|
[size=medium]مسولین رسمی کمپانی دبلیو دبلیو ای در این اواخر بحث و جلسات مهمی بر سر برگرداندن قهرمان المپیک و سوپراستار سابق خودشان یعنی کرت انگل کرده اند
کرت در سال 2009 قراردادش با تی ان ای تمام میشود و دبلیو دبلیو ای و تی ان ای ، هر دو برای جذب این سوپراستار تلاش زیادی خواهند داشت
شین مکمن به همراه مایکل هایز در تیم نویسندگی سعی در برگرداندن کرت انگل دارند و قصد دارند تو او را در فهرست بیشتر برنامه های کمپانی قرار دهند (شو های هفتگی ، پی پی وی های ماهانه ، تور های هفتگی و ...) ولی هنوز هیچ خبری از نظر کرت انگل داده نشده و وضعیت مشخص نیست[/size]
RE: تصمیمات دبلیو دبلیو ای برای برگرداندن کرت انگل جدی تر شد |Specific New
اگه کورت بیاد wwe عالی میشه اون هیچ وقت نامردی نکرده من باهاش حال می کنم
ادریس جان دلبندم مثل اینکه رویال رامبل 2006 رو ندیدی ، بدبخت مارک هنری دلم به حالش سوخت ...
قشنگ ترین بازی هایی که من از کرت دیدم رویال رامبل 2003 در مقابل بنوا بود که توش نزدیک به 13 - 12 تا جرمن سوپلکس از دو طرف به هم دیگه زدن و کلی سابمیشن ، یکی دیگه هم نو مرسی 2003 در مقابل جان سینا بود که با اون همه کتک خوردن آخر سینا رو مجبور به تسلیم کردن کردش
انگل خوب کار می کنه و سوپراستاری هست که نقش Hell بهش بیشتر میاد ولی با این همه حرف ها و حدیث هایی که بعد از جدایی از Wwe درباره ی Wwe زد احتمال برگشتش خیلی کمه
قدرشو ندونستن رفت.حالا فهميدن كيو از دست دادن
ولي اگه برگرده خيلي خوب ميشه.شايد بتونه اسمك دونو دوباره زنده كنه.
خوب اگه انجوری بشه که عالی میشه ولی چشم اب نمیخوره!
یعنی با این همه توهینی که پشت سر وینس و کمپانی wwe کرده روش میشه برگرده؟!
**** استار واقعا قدرتمندیه.اگه به اسمک دان بیاد بازی ها جذاب تر می شه..
اصلا كرت بره به جهنم.wwe بايد در پي جذب sting و kevin nash باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
ادریس جان دلبندم مثل اینکه رویال رامبل 2006 رو ندیدی ، بدبخت مارک هنری دلم به حالش سوخت ...
مگه چیکار کرد تو رویال رامبل؟ یه بازی معمولی بود که آخر سر کرت برد هیچ نامردی من تو اون بازی از کرت ندیدم
در ضمن اون بازی همه طرفدار کرت بودن
کرت انگل سوپراستار بسیار بزرگ و تکنیکی هستش و بازگشتش به WWE و اسمک دان میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه