.:. در خواست آهنگ با کیفیت 192 .:. (داغ داغ بیا تو )
سلام...این آهنگ Mankind را من دانلود کردم و چون خیلی قشنگ بود برا دانلود گذاشتم...در ضمن آهنگ هر کدوم از **** استار ها رو خواستید بگید تا با کیفیت 192 بذارم...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=large]نظر ودرخواست یادتون نره!!!!!!!!!!!!!!!:32::32::32:[/size]
RE: آهنگ ریتم آروم Mankind با کیفیت 192...(همراه با در خواست آهنگ با کیفیت 1
این آهنگ یکی از بهترین آهنگاس به نظر من
چون گفتي درخواست بده من يه موزيك مي خوام كه تو هوم ويديو ي برت بود.همون كه جم هم اين هفته و هم هفته ي پيش پخش كرد.اگه نمي دوني كدومه پنجشنبه ساعت 9 شب ببين جم رو.حالا من به حامد هم گفتم نمي دونم پيدا كرده يا نه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_undertaker
چون گفتي درخواست بده من يه موزيك مي خوام كه تو هوم ويديو ي برت بود.همون كه جم هم اين هفته و هم هفته ي پيش پخش كرد.اگه نمي دوني كدومه پنجشنبه ساعت 9 شب ببين جم رو.حالا من به حامد هم گفتم نمي دونم پيدا كرده يا نه.
سلام به شما...اتفاقا من این آهنگ رو شنیدم از جم و خیلی هم خوشم اومده.ولی چون اسم خواننده رو ندارم یه کم طول می کشه .من حتما از زیر سنگ هم که شده پیداش میکنم...
RE: آهنگ CM Punk با کیفیت 192...(همراه با در خواست آهنگ با کیفیت 192)
این هم آهنگ زیبای سی ام پانک با کیفیت 320...[size=large]در خواست و نظر یادتون نره...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
خب اسم تاپیک رو عوض کن دیگه ...
RE: .:. در خواست آهنگ با کیفیت 192 .:.
این هم آهنگ ری مستریو :14: با کیفیت 192 .
ولادمیر کازلاف رو لطفا بزار
آهنگ باتیستا با کیفیت 192....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][hr]
این هم آهنگ کوزلوف برای آقا بابک...
سلام.
اگه ميشه موزيكي رو كه براي بزرگداشت بنوا تو همون سال مرگش رو عكساي جووني بنوا گزاشتن رو بذار.ممنون.