خبر داغ:صحبتهای vince درباره rating مسابقات هفتگی و واقعی تر شدن مسابقا
وینس مک من از وضعیت مسابقات هفتگی خیلی ناراضیه و دیگه به تنگ اومده.
وینس اعلام کرد که من دیگه از وضعیت مسابقات هفتگی خسته شدم و دنبال راه کار هستم.سعی دارم در سال 2009 راهکارهایی رو امتحان کنم و بهترین اونا رو برای پیشرفت کمپانی به کار بگیرم.
ما در سال 98 تا 2001 متوسط ریتینگ مون 5 و قبل و بعد از پی پی وی ها 6 بود.من هیج وقت ریتینگ 8.1 سال 98 رو فراموش نمیکنم.
بیننده های تلویزبونی مسابقات هم خیلی بیشتر بودن و حالا با توجه به HD شدن هفتگی ها هنوز هم ریتینگ ما به 3.5 نرسیده و این خیلی منو آزار میده.لیگ ecw هم که ریتیگش تا به حال به 2 نرسیده.باید کارهایی رو در این راستا عملی کنم.
یکی از این کارها واقعی تر شدن مسابقات هست که قصد دارم بازیها رو بیشتر با فنهای واقعی ببینید و احتمالا یکی از دلایل افزایش ریتینگ خواهد بود.من این طرح رو از راو اسلمی اوارد آغاز کردم و احتمالا تا راسولمنیا سال بعد هم پیگیری میشه.ادامه این طرح به زیاد شدن تماشاگران و بیننده های تلویزیونی و البته به افزایش ریتینگ هم بستگی داره.
RE: خبر داغ:صحبتهای vince درباره rating مسابقات هفتگی و واقعی تر شدن مساب
واي.اينا منو هم آزار ميده.چه احساساتي گفته اين جمله رو وينس.:4:
مرسي آرمين جون.اميدوارم كه وينس بتونه ليگش رو بهتر از اينا بكنه.
همه ما برای وینس و کمپانی آرزوی موفقیت میکنیم
باید زودتر ازاین باید ایده هایی برای بهتر شدن wwe به ذهنش میرسید ....
اگه این طور ادامه بده لیگ tna از wwe جلو میزنه....
سال 98 کسایی مثل استون کلد و راک و همچنین جمع dx هم جمع بود خوب معلوم بود که اون موقع ریتینگ بالا بود
الآن مسابقات TNA واقعی تر و جذاب تر از WWE شده.مخصوصا از وقتی گروه MAIN EVENT MAFIA تشکیل شده،که اعضای این گروه هم همه اعضای سابق کمپانی WWE بودن.
حالا خدا کنه مکمن به حرفهاش عمل کنه،منیجر اسکمدان هم عوض بشه هم بهتر میشه:30:
tna هم مثل wwe خیلی نماشیه و این صحبتا تا سال 2005 واسه tna درسته.الآن داره از wwe هم تابلوتر میشه.
دلیل موفقیت این چند وقتشم جذب استارهای قدیمی هست
واقعا WWE دیگه شورش رو در آوورده.مخصوصآ تواین چندسال که سوتیهای زیادی داشتیم.مثل سوتی جف توی آنفورگیون امسال.سوتی باتیستا توی سووروایور پارسال.و این ماده ای که به عنوان خون استفاده میکنن هم که آخر اعصاب خرد کنیه.وجالب اینجاست با این همه نمایشی بودن و کارهای به اصطلاح شاکینگ که امسال انجام دادن هنوز هم ریتینگشون پایینه.این نوشن میده که مردم کشتی کچ واقعی میخوان مثل CZW که یارو قبل از بازیش با خانوادش خداحافظی میکنه چون شاید مرد!