پشت پرده قهرمانی جف هاردی و مخالفت های استفنی (مــهم) |Specific News|
[size=medium]بعد از قهرمانی کمربند دبلیو دبلیو ای توسط جف هاردی ، مخالفت هایی از طرف استفنی مکمن شده که جریان رو به طور کامل در زیر میبینید
دقیقاً 2 هفته قبل از برگزاری آرماگدن بین تیم مسئولین دبلیو دبلیو ای تصمیمات برنده شدن جف در آرماگدن رفته می شود و در واقع نظر اصلی قهرمانی وی را خود وینس مکمن داده بود و این طرح عملی شد
در سال 2006 راب ون دم به علت استفاده از مواد غیر مجاز که برخلاف قوانین کمپانی بود از کمپانی جدا شد و این در حالی بود که قبلش او صاحب دو کمربند ای سی دبلیو و دبلیو دبلیو ای به طور همزمان بود، مستر مکمن او را از کمپانی جدا کرد به علت اینکه نمی خواست ارزش کمربند خدشه دار شود و کسانی که از مواد غیر مجاز استفاده کرده اند صاحب آن باشند
استفنی مکمن پس از برد جف هاردی مخالفت های سرسخت خود را با کمربند دار بودن وی اعلام کرد و دلیل های اخراج راب ون دم را برای جف هاردی آورد و گفت که او هم در گذشته سابقه استفاده از مواد غیر مجاز را دارد و نباید صاحب کمربند باشد و این الگوی بدی برای استار ها خواهد بود
ولی پدرش ضمن قبول کردن دلیل هایش گفت که به جف باید فرصتی داده شود تا دیده شود که از عهده شرایط بر میاید یا خیر و گفت ما امتحان دارو خواهیم گرفت و اگر جف هاردی قبل از قهرمانی اش در آرماگدن از هر گونه موادی که خلاف کمپانی باشد استفاده کرده باشد کمربند از او گرفته خواهد شد و برای همیشه از کمپانی اخراج خواهد شد چون این سومین دفعه ی اوست و دیگر قابل بخشش نیست
[/size]
RE: پشت پرده و استفنی مکمن مخالف قهرمانی جف هاردی (مــهم) |Specific News|
به نظر من جف هاردی بیشترین زحمت رو در حال حاضر برای کمپانی میکشه ...
RE: پشت پرده قهرمانی جف هاردی و مخالفت های استفنی (مــهم) |Specific News|
به نظر منم اول تا آخر این کمپانی با JEFF مشکل دارن اون از ویکی این از استفانی اما به نظر من و باربد عزیز اون یکی از بهترین هاست خیلی زحمت می کشه
جف هاردی از سوپراستارهای تاثیرگذار در wwe هست ....
هنو معلوم نشده که جف ا مواد نیروزا استفاده کرده یانه....
به علت اینکه تاپیک از اهمیت و مهم بودن بالایی برخورداره پست های اضافه پاک شد تا از موضوع منحرف نشیم
چرا استفانی این حرفارو قبل از این که جف بار اسمک دون بدون تماشاگر رو بکشه نزد؟؟؟
به نظر من هم جف با کارهایی که در wwe کرده شایسته ترین فرد برای کمربند هست !!!
حالا انگار چکار کردند یک بار قهرمانش کردند شوهرش و 12 بار قهرمان شد مگه چی داری
مسخره ترین حرکات قیافه تازه فینیشرش هم که دیدید یک ذره زور نمی زنه
4 روز جف رو قهرمان بدبخت رو دارند علامت سوال می کنند
جف لایق این کمربنده و خیلی براش زحمت کشیده
استفانی هم شورشو دراورده
جف هاردی فردی هست که به نظر من در مسابقاتش زیبا کار می کنه و همیشه بازی تماشاگر پسندانه ای رو ایفا می کنه این مسئولای Wwe هم دیگه شورشو در آوردن :25:
فقط امیدوارم که از مواد دوباره استفاده نکرده باشه