مسابقه ایی حساس در راء هفته ی آینده |Specific News|
در راء هفته ی آینده در یک بازی 4 نفره رندی اورتون و جی بی ال و کریس جریکو و شاون مایکلز به مصاف هم خواهند رفت . برنده ی این بازی در پی پی وی رویال رامبل در مقابل دارنده ی عنوان سنگین قرار
خواهد گرفت . این بازی نیز برای همین عنوان برگذار خواهد شد .
یاد آوری : در راء شب گذشته رندی اورتون با حضور نیافتن باتیستا & جی بی ال با برد ری میستریو & کریس جریکو با برد سی ام پانک و شاون مایکلز با برد کین به این بازی راه یافتند .
RE: مسابقه ایی حساس در راء هفته ی آینده |Specific News|
احتمالا برنده يا جي بي ال يا شاون مايكلز هستش.
فقط خدا کنه جریکو یا رندی نبرن چون واقعا تکراری میشه:26::26::26:
ديگه نوبتي هم باشه نوبت jbl ,من ازش خوشم نمياد اما:32: نوبتش ديگه
هر کدوم از این 4 نفر ببرن تو رویال رامبل بازنده است چون سینا حالا حالا ها نمیخواد کمربند ببازه
بدبخت شان مایکلز دیگه الان حقشه که یه کمربند داشته باشه ولی بازم بعید میدونم رنگ کمربند رو هم ببینه
برنده شان مایکله.
رندی و جی بی ال و جریکو که تکرارین پس میمونه شان مایکل.
سلام به نظر من jbl برنده ميشه و hbk هم به اون كمك ميكنه كه برنده شود به هر حال به احتمال خيلي زياد او 3 سوپراستار قرار نيست بزارند رندي برنده بشه چون ميخوان اون تو مسابقه رويال رومبل بازي كنه
به نظر من شاون به ریسش JBL خیانت کنه و اونو حذف کنه و بعد مسابقه رو ببره بره رویال رامبل تو رویال رامبل هم در نزدیکی بردنش JBL میاد ومسابقه یا DQ میشه یا JBL با صندلیی چیزی میکوبه تو سر شاون و شاون میبازه بعد در گیری این دو شروع میشه!!!
(منم باید یک استوری لاین نویس میشدم نه؟؟؟!!!):11::11::11:
مطمئن باشید این بازیرو شاون میبره.توی رویال رامبل اما ناموفقه در مقابل سینا و بعد رندی رویال رو میبره و با حضور احتمالی جریکو یه فاتال 4 وی توی رستلمینیا شاهد خواهیم بود با برد سینا و گرفتن کمربند.البته الان دو ساله تایتل توی رویال جابجا نشده و این موضع کمی مشکوکه....