Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضه شد
طبق آخرین خبری که من دارم که یه خرده دیر پیداش کردم این بازی هم برای کامپیوتر ساخنه شده و فروخته هم شده اون هم به صورت انگلیسی و هم به صورت فارسی برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به لینک زیر مراجعه کنید منم اونجا خوندم .
http://shop.p30world.com/products/006776.php
حتما برید خودتون ببینید .
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضع شد
اقا ممنون از خبرت واقعا عالي ميشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضع شد
دسست درد نکنه عالی بود چه خبر توپی
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضه شد
ای ول دمش گرم
البته بچه ها تازه یک چیزی یادم اومد
سایت p30world واسه رشت هست و من هم بچه رشت هستم ، چند وقت پیش داشتم از توی یک پاساژ میگذشتم که این بازی رو واسه کامپیوتر دیدم و روش همین عکس بود و نوشته بود raw vs smackdown 2006 برای کامپیوتر ولی صاحب مغازه گفت این بازی همون raw 2000 هست که با پک جدید دادند بیرون
چون اصلا raw vs smackdown 2006 زمان زیادی نیست که در اومده پس کسی فکر نکنم بتونه فارسیش کنه!
پس این همون قبلیست
گول نخورید
اون عکس هایی هم که توی اون سایته گذاشته شده ربطی به بازی نداره (برای این حرفم دلیل هم دارم که اگه خواستید براتون توضیح میدم)
در سایت اصلی این بازی هم نوشته شده این بازی فقط واسه PS2 و PSP ساخته شده!!!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یک چیز بگم بخندید :d
من تا حالا 5-6 بار همین raw 2000 رو با نام های مختلف خریدم ؛ پس این هم 100% الکیه!!!!!!!!
به نظر میرسه اینم سر کاری باشه چون این بازی هم 2 سی دی هست واسه همین احتمال داره همون قبلی باشه.
به هر حال ممنون
مطمئن باشید که همون قبلیس.من هم ماله سال 200 رو دارم هم مال سال 2006.جفتش یکیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadreza
من تا حالا 5-6 بار همین raw 2000 رو با نام های مختلف خریدم ؛ پس این هم 100% الکیه!!!!!!!!
دقیقا!!من هم 4 بار این بازیرو با نامهای raw 2000 ,کشتی کچ 2005,raw vs smackdown بدون سال!!!و smackdown:shut your mothe خریدم.اگر بازیی برای کامپیوتر کشتی مچ عرضه بشه خیلی صدا میکنه و باید تو گیم نت وورکی جایی خبرش بیاد.نه!من میگم همونه.اگه 2 سی دی باشه که 100 % همونه
چند وقت پیش که یکی از دوستام که مال بندر عباس هست ( قبلا توی محله ما بود الان رفته اونجا ) بهم زنگ زد و گفت که این بازی برای کامپیوتر اومده و به زودی به تهران می رسه اون 3 هفته پیش به من گفت منم این رو 3 روز پیش دیدم .
------------------------------------------------------
بالاخره من وظیفم بود که بگم .
اگر این بازی برایPCاومده حداقل باید تو سایتTHQبزنه اما در سایت THQهمچین چیزی نیست
منم موافقم آخه اول بايد انگليسيش بياد بعد فارسيش كنن اينا ييهو فارسيش رو دادن بيرون !!
ايراني همينه ديگه كاريش نميشه كرد فقط بلده كپي كنه