خبر کوتاه : حضور تیکر در رامبل ، کتاب دی ایکس ، رتبه راء |Latest Headlines|
[size=medium]- رتبه ی راء در این هفته 3.5 شده و گفته می شود در ساعت پایانی عملکر بهتری را داشته
- کمپانی قصد دارد تا در سال آینده کتاب جدیدی از تاریخچه بازی های دی ایکس و اتفاقات و ماجراهایش منتشر کند با عنوان History of DX ، این کار گویا بنا به خواسته تریپل اچ و شان مایکلز انجام میشود
- آندرتیکر هم به رویال رامبل 2009 اضافه شد ، صحبتی نشده ولی لیست او در بین شکرت کنندگان رامبل به چشم میخورد ، هنوز هیچ شکرت کننده ای از راء مشخص نشده[/size]
RE: خبر کوتاه : حضور تیکر در رامبل ، کتاب دی ایکس ، رتبه راء |Latest Headline
البته فکر نمیکنم Taker در مسابقه ی 30 نفره شرکت کنه اما اگر هم شرکت کرد به احتمال قوی قهرمان نخواهد شد !
ممنون بابت اخبار.........
ریتینگ راء با رفتن باتیستا بالاتر اومده ... اصلا این ریتینگ بر اساس چیه ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan_TripleH
البته فکر نمیکنم Taker در مسابقه ی 30 نفره شرکت کنه
اسم آندرتیکر بین اسامی شرکت کنندگان ثبت شده
بله من هم احتمال نمیدم برنده رامبل بشه با وجود اینکه خیلی دلم میخواد ولی اگه قرار باشه تو رسلمینیا بازی سر کمربند داشته باشه که باز هم احتمالش خیلی کمه فکر کنم تو المنیشن چیمبر تاتیل شاتو بگیره ...
خوش به حالشون کاشکی اون کتاب اینجا هم بود:10:
منم فکر نکنم آندرتیکر قهرمان رویال بشه
ممنون بابت اخبار
عجب کتاپ خوبی.
چند درصد از فروشش به تریپل اچ و شان میرسه؟
معلومه دیگه آندر در رویال شرکت میکنه و هرکسی که آندر رو بندازه بیرون کل آندر با اون فرد میشه که به احتمال زیاد اون فرد هم امگا هست
اگه بخوان بازی شاون و تیکر رو در رسترمنیا قطعی کنند باید درگیریشون از رویال شروع بشه
یاد آور بشم که پارسال هم شاون تیکر رو با Sween Chan Music بیرون پرت کرد و سال 2007 آندرتیکر شاون رو