برادر مانو در راه WWE ( اختصاصی )
[size=small][align=center]
مانو که پدر اون یعنی آفا یک لجند هست چندی پیش از FCW به WWE پیوست و در تیم پرایسلس عضویت پیدا کرد . خبر میرسه برادر وی که در همون لیگ FCW فعالیت میکنه با نام کافو قراره به WWE بیاد . کافو که تنها 21 سال سن داره تقریبا شبیه به مانو هست ولی کمی لاغر تر ! کافو تونست در این هفته جریان برگزاری FCW گوین اسپیر رو شکست بده . اون همچنین هفته قبل هم تونسته بود از سد رایان برداک عبور کنه . اون با این استعدادی که از خودش در رینگ FCW نشون میده مورد توجه تدی جنرال منیجر ECW قرار گرفته و وینس هم از استیل کافو خوشش اومده و احتمالا تا 1 یا 2 ماه دیگه شاهد حضور کافو در WWE هستیم . گویا خود کافو هم به این انتقال اظهار علاقه کرده و گفته من دیوای ECW یعنی تیفانی رو خیلی دوست دارم !!!!!!!!!
[/align][/size]
RE: برادر مانو در راه WWE ( اختصاصی )
واقعا از این بشر من بدم میاد
عین دیزی میمونه حالا ببینیم برادرش چی در میاد
هنوز نیومده از تیفانی خوشش اومده ... چه خوش اشتهاست این !!! :4:
یه من که چشم دیدن این مانو رو ندارم هیچ دادششم باید تحمل کنم.
خودش خیلی استیلش نازو گل اندامه حالا داداشش رو هم میخواد بیاره:11:
چه خوش اشتهاست زرتی گفته از تیفانی خوشش میاد:4:
خدا کنه مصدوم بشه و نیاد:4:
البته من یکم سرچ کردم فهمیدم واقعا برادرش نیست و فقط برای اینکه دستشون تو معرفی و ریواری گزاشتن باز تر باشه اون رو به عنوان برادر مانو اعلام کردند . ولی کاملا استیل و حرکاتش کپی از مانو و حتی آفو پدر مانو هست این خونواده تو کشتی کج خیلی موفق میشن . با اینکه استیلهاشون تخ.یه :26:
اینم عکس جناب کافو از برزیل : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/color]
بابا WWE به جانه خودم ر*ی*ده که چه عرض کنم ت*ر زده اون همه خوب اخراج کرده پسره های اون ساموایی هرو آورده WWE شده ساموایی :26: