ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی لطفا راهنمایی کنید
اطلاعت در مورد نحوه ی مرگ و تاریخ و مکان مرگش میخوام
چی شد که مرد؟
خودکشی کرد؟یا کشتنش؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...:34:
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی لطفا راهنمایی کنید
اطلاعت در مورد نحوه ی مرگ و تاریخ و مکان مرگش میخوام
چی شد که مرد؟
خودکشی کرد؟یا کشتنش؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...:34:
مثل این که یه شب واسه یکی از رفیقاش اس ام اس میفرسته که خدافس بعدش دارو میخوره , میاد خودش و زن و بچش و در جا میکشه ... رفیقش هم که یکی از استار ها بوده مشکوک میشه با پلیس میره دم خونشون که میبینه بعله :4:
دوستان میان کاملتر میگن این خلاصش بود :3:
کریس بنوا گویا بعد از مرگ ادی گررو مشکل افسردگی و عصبی زیادی داشت چون با ادی خیلی رفیق بود و مرگش خیلی بنوا رو شکه کرد
درست همون شبی که وان نایت استند 2007 قرار بود با سی ام پانک سر کمربند ای سی دبلیو بازی کنه گویا متوجه میشن که بنوا غیبش زده و موریسون رو جایگزینش میکنن و بعد هم متوجه میشن که بنوا خودش و فرزندش و همسرشو حلق آویز کرده
گفته شده اول فرزند و بعد همسرشو کشته و بعد هم خودشو حلق آویز کرده ، این خبر رو من خودم شخصاً از شبکه خبر شنیدم
تو تلتکست تلویزیون هم یه سری شایعاتی درباره استفاده بنوا از مواد مخرب شده بود که 2 سال پیش من دقیقاً یادمه هامون جان براش تاپیک زد و مطالبشو گذاشته بود انجمن ...
البته فکر کنم شب نایت اف چمپیون بود که نیومد سر کمربند بازی کنه و بعد خود کشی کرد
یادمه قرار بود فردا ش که راو بود علت کشته شدن مک من رو مورد بررسی قرار بدن که همان روز خود مک من اومد و خبر مرگ کریس بنوا رو داد
بله من اشتباه کردم نایت آف چمپینز 2007 بود ...
ولی اگه بنوا نمیمرد حالا حالا ها مرگ مکمن قضیش ادامه داشت
هــــــــــــــــــــــــ ـی روزگار.کاش مرگش استوری لاینی بیش نبود
بعضیا هم میگن یکی اومده در خونشون با اصلحه اونو کشته این درسته ؟
نه داداش چرت و پرته این صحبتا همین حرفی که معین زد درست
بابا اینقدر شایعه هست که نگو یک مثال:کرت انگل خونشو منفجر کرده یا یکی رو فرستاده باچاقو کشتنش!اما من در ویکی پدیا خوندم که زن و بچشو مسموم کرده و بعد خودشو دار زده.