ایران اینترنت را در عراق، افغاستان و ارمنستان توسعه میدهد !!!!
در حالی که مشکلات اینترنت در ایران شامل عدم توسعه، قطع و وصلهای مداوم خطوط ،سرعت پایین و قیمت گران کاربران ایرانی را با مشکلات فراوان روبه رو کرده است مدیرعامل شرکت زیرساخت از فروش اینترنت ایران به ارمنستان و توسعه زیرساختی عراق و افغانستان خبر داده است.
محمد باقر ظهوری فر در گفت و گو با ایسنا گفته است : با توجه به موقعيت مناسب استراتژيك ايران در مسيرهاي ترانزيتي و امكان كسب درآمد در بازار كشورهاي مجاور، ضمن آمادگي براي اتصال كشورهاي همسايه به يكديگر، امكان اتصال آنان به شبكه هاي جهاني فراهم شده است.
به گفته ظهوری فر كشورهايي مثل پاكستان و افغانستان با عراق و كشورهاي غربي ارتباط شبكه فيبر نوري ندارند كه اين ارتباط را مي توانند از طريق كشور ما برقرار كنند.
منبع: www.itiran.com
RE: ایران اینترنت را در عراق، افغاستان و ارمنستان توسعه میدهد !!!!
این ها خودشون یک خط فیبر نوری از طرف امارات قطع شده بود به تته پته افتاده بودن و کلی از خط های ارتباطی قطع شده بود:33:
حالا میخوان به کشور های عقب افتاده تر از ما توی اینترنت و مخابرات کمک کنن.:17:
خیلی جالب:21:
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
همون بلایی که با 128 کذایی سر ما اومده سر اونا هم میاد ! :3:
نه اینکه خیلی سرعت ایران بالاست:11::11:
نه عزيزان من بهترين تجهيزات با بهترين دستگاها خريداري و با بهترين كيفيت با قيمت مجاني به اونا ارائه ميشه
فقط مردم ايران اين وسط بدبخت هستند بدبخت تر ميشوند
اصلا به نظر شما خدا رو خوش مياد ما اينجا اينترنت ارزون با كيفيت عالي با سرعت بالا داشته باشيم اما ملتهاي برادر ما اينترنت نداشته باشند
همون افغاني و عراقي هايي كه اون بلاها رو سر مردم ايران اوردند و مي اورند
وای به حال کشوری که بخواد از ایران سرویس بگیره
من يه پيشنهاد دارم:بريم جلوي وزارتخونه تحصن كنيم و شعار بديم از دست اين اينترنت آشغال خلاص شيم و تا درست نشده پا نشيم.:24:
فكر رو داري؟:24::24:
نه بابا اینتا سیاست دارم با پهنای باند 1 مگ می دن به اونها واسه خودمون رو از 56 به 32 کاهش می دن تا سرعت به اونها هم برسه
--------------------
همشون باید برن بمیرن می خوان در راستای سیاستهاشون هیچ کاری نکن یه مشت دزد بی همه چیز