اخراجی های بعدی WWE ( اختصاصی ) - IWN News -
بعد از اخراج گوین اسپیر ستاره ECW به علت لاغر بودن بیش از حد اینبار نوبت به اخراج سوپراستارهایی است که هم زمان با وی از FCW به WWE و برندهای اون اومده و در این لیگ حرفه ای پخش شده اند . گفته میشود رایان بردوک که هر 2 ماه یک بار در میدان و دارک مچ ها حاضر میشود و شکست هم میخورد نفر بعدی احتمالی اخراج WWE هست همچنین اسکاتی گولد من که وضعیتی بدتر از بردوک داره . گفتنی است این دو ستاره هم زمان با اسپیر به WWE ملحق شده اند ولی بازده خوبی ( فعلا ) در WWE نداشته اند و احتمالا دو نفر بعدی اخراجی WWE این دو ستاره جوان WWE هستند
RE: اخراجی های بعدی WWE ( اختصاصی ) - IWN News -
کاش فقط یه تاپیک باشه همه اخراجی هارو توش بنویسین ... اینطوری آدم قاتی میکنه !!!
آرمان جان راست میگه ما که نفهمیدیم چی شد یه تایپک بزنید اخراجی ها رو بنویسید به نظرم تا الان یه 10 هزار نفری رو اخراج کردند من میگم آندر هم اخراج کنند چیز خوبی میشه یا بیگ د دی وی رو
به جاي اينا بهتره اول برايان كندريك رو اخراج كنند.بودن يا نبودنش هيچ فرقي نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahyar-hhh
دارك مچ يعني چي؟
به مسابقه ایی که فقط تماشاگران بتونند اون رو ببیند و در شبکه های تلویزیونی پخش نمیشه دارک مچ میگند .
نقل قول:
من میگم آندر هم اخراج کنند چیز خوبی میشه یا بیگ د دی وی رو
بیگ ددی اخراج شد که حسین ...
اینجور که معلوم شده یا دابلیو دابلیو ای تازه یادش افتاده همه ی این ها رو با هم اخراج کنه یا اون هم مثل خیلی از کارخانجات و کمپانی های بزرگ دچار بحران مالی شده .
معیار دابلیو دابلیو ای برای اخراج چیه ؟ اصلا قبلش بهشون هشدار میده ؟ :21: