-
Santino's Casa
در این تاپیک به بحث در مورد صحبت های جدید مارلا میپردازیم که به عنوان Santino's Casa شناخته میشه که اکثر اونها مسخره و خنده دار هستند ( گفتم این Santino's Casa پراکنده نشه و در یه تاپیک جمع و جور شه )
--------------------
2009 ( 14 ژانویه )
- سانتینو مارلا جدیدا به چند مورد جالب و خنده دار اشاره کرده و گفته که من عوض باتیستا که دیگه یه حیوون از پای در اومده هست حیوون و قوی ترین فرد WWE من هستم
---------------
2008 ( دسامبر )
- شعر خواندن عجیب سانتینو به سبک ایتالیایی که باعث خنده هواداران میشه
- اون خودش رو به عنوان دیوای برتر سال و سانتا کلاس جدید WWE اشاره میکنه !
--------------
2008 ( نوامبر )
- اون اشاره میکنه و میگه هنوز در بازی SD vs Raw 2009 کمربند IC برای من هست و من هر روز ریگال رو شکست میدهم ( البته در PSP شخصیم ! )
- اون به برسی شباهت های ظاهری جان موریسون و بریتنی اسپیرز میپردازد !
-
RE: Santino's Casa
لهجش و طرز حرف زدنش خیلی باحاله
-
راست ميگي من يه دونه لهجه ي اين و ولديمر رو دوست دارم خيلي باحالن.
-
سانتینو مرلا نابغه ست.. توی طنزهای wwe بعد از dx بهترینه.. قشنگترین بحثش هم با جریکو بود که بهش میگفت KYJ .. یکی هم امسال بعد از درفت که اومد با میستریو کل کل کنه باحال بود. عکسش رو که نشون داد منفجر شدم من از خنده.. حرکت های خنده دار خیلی انجام داده تاحالا. الانم اگر با گلداست براش استوری لاین بذارن خیلی سوژه خنده میشن.. من فکر کنم تماشاچیا هم از سانتینو خوششون میاد.. چون واقعا نابغه ست..
-
کسی میدونه سانتیو مارلا از چه لیگی جذب wwe شده؟
-
Neo عزیز ایشون یه مدت در MMA فعالیت میکردند و بعد از اون به OVW میان و به همراه بوگی من در اون رینگ میمونند و یه ریواری خوشگل در اون رینگ داشتن . بعد هم با شاون اسپیر یا همون گوین اسپیر کمربند OVW Television Championship رو میگیرن
-
من هم از سانتینو خیلی خوشم میاد کاراش توپه حرف که میزنه کله میخندم
-
نمیشه بعضی قسمتاشو برایه دانلود بزارین؟
-
بابا این کجاش خنده داره؟:15:
فعلا به نظر من اصل خنده فقط فتوسه:11:خداییش 3 ساعت هم اگه بگن به همون شکل وایسا وا میسته:11:قدرتش هم عالیه:5:واقعا قدرت بدنی خوبی داره.بنظر من فتوس کلی خنده دار تر از سانتینوئه.