پاسخ به سوالات شمادرباره(جن وماوراالطبیعه)
سلام دوستان.من قصددارم توي اين تاپيک به تمام سوالات شبهات وشکيات شماعزيزان درموردجن پاسخ بدم.من حدودايک سال ونيم درباره ي جن واسرارماوراالطبيعه به صورت پراکنده تحقيق مي کردم تاجايي که مي خواستم رشتمو به الهيات وماوراالطبيعه تغييربدم ولي خواست خداونداين بودکه معماري بخونم.پس شمادوستاي خوبم هرسوالي روکه داريدتوي اين تاپيک بپرسيد.من هرشب به سوالات شماعزيزان پاسخ مي دم ولازم دونستم که علم ناچيزخودمو دراختيارشماقراربدم.درصورت که ببينم شماعزيزان علاقه مندبه اين موضوع هستيد.منم براي شمامطالب خيلي جالب آماده مي کنم.منتظرسوال هاي شماهستم.:33:اگه نپرسیداطلاعاتم کپک می زنه ها....:11::11::11:
RE: پاسخ به سوالات شمادرباره(جن وماوراالطبیعه)
آیا جن وجود دارد یا چرت وپرت است
اگه وجود داره چه شكليه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hardy-996
این از طرف من داشته باش که هیچ وقت جن ها رو مسخره نکن ویا به اونها توهین نکن که بدجوری جوابشو میبینی.:33:
این جدی گفتم
در اینکه جن وجود داره شکی نیست ولی اجازه ندارند که به قلمرو ما نفوذ کنند ما دنیایه خودمونو داریم و اونا هم دنیایه خودشون رو آزار و اذیت جن زایده ی تخیل انسان هست ببینید شما اگه به یک حبه قند ایمان داشته باشی بعد یه اتفاقی بیفته میگی دمش گرم حبه قند واسم کار انجام داد اینجا هم قضیه همینه تا به جن فکر نکنی و سیخونکش نکنی نه احساس میکنی جن وجود داره و نه فکر و خیالات میکنی در کل جن ها اجازه ندارند به قلمرو ما دخالت کنند و فقط رو افکار انسان ها کار میکنند که اونم باز بستگی به همون ایمان و تفکر ما نسبت به جن داره
نقل قول:
دوست عزیزم.کلمه ومبحث جن بارهاوبارهادرقرآن مجیدآورده شده وبه موضوع آن به طورمفصل پرداخته شده است.نمونه اش هم سوره ی جن که خداونددرآن به مقایسه جن وانسان پرداخته است.شایدبرات جالب باشه ولی همین جاکه الآن نشستی چنیدن وچندجن درحال معاشرت ورفت وآمدهستند.پس جن وجود دارد.اگربازسوالی داشتی بپرس...[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff-hardy
اگه وجود داره چه شكليه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آریاجان.جن ازآتش پدیدآمده وجنس لطیفی داره.همین طورکه انسان دارای جنس موِنث هست جن هاهم دارای جنس مونث هستند.امادرموردشکل ظاهری:
چشمانی برافروخته ازآتش دارندوبه صورت بالاوپایین است(عمودی)-بینی آنهادارای سوراخی بزرگ است-لب بالاراندارند-اکثرآنهادارای قدی بلندهستند-پای آنهادارای ثم کشیده است.
(ضمناچیزهایی که دربالاگفته شددراحادیث ایمه اطهارگفته شده است)[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Babak_Hbk
در اینکه جن وجود داره شکی نیست ولی اجازه ندارند که به قلمرو ما نفوذ کنند ما دنیایه خودمونو داریم و اونا هم دنیایه خودشون رو آزار و اذیت جن زایده ی تخیل انسان هست ببینید شما اگه به یک حبه قند ایمان داشته باشی بعد یه اتفاقی بیفته میگی دمش گرم حبه قند واسم کار انجام داد اینجا هم قضیه همینه تا به جن فکر نکنی و سیخونکش نکنی نه احساس میکنی جن وجود داره و نه فکر و خیالات میکنی در کل جن ها اجازه ندارند به قلمرو ما دخالت کنند و فقط رو افکار انسان ها کار میکنند که اونم باز بستگی به همون ایمان و تفکر ما نسبت به جن داره
پاسخ بابک جان کامل وجامع بودولی اینکه اونادنیای خودشونو دارن کاملانادرسته.اوناعلاوه براینکه درآسمانهاوزمین سرک می کشنددرمکانهایی مابین ایندوهم معاشرت دارندکه بعداتوضیح مفصل می دم...[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
نقل قول:
این از طرف من داشته باش که هیچ وقت جن ها رو مسخره نکن ویا به اونها توهین نکن که بدجوری جوابشو میبینی.:33:
این جدی گفتم
بله کاملادرسته.دردنیابابعضی چیزهانمیشه شوخی کردویابه اونهاتوهین کردنمونه اش هم همین مساله جن هست.چون اوناازجنس مانیستند.پس بهتره ماهم به کاراوناکاری نداشته باشیم...
دوست عزیز زدن این جور تاپیک ها در این انجمن که دارای یک مبحث تخصصی هستش زیاد نمیتونه جالب باشه . چون ما تجربه ی این جور تاپیک ها رو داشتیم و آخرش هم به دعوا کشیده میشه چون یک عده میگن وجود داره و یک عده اعتقاد دارن که این موجودات وجود ندارن .
من تایپک را قفل می کنیم ولی به سطل آشغال نمیره
با تشکر .