RE: S.e.x Before Marriage
آقا خوب این یه چیزیه که تو کشور ما اینطوری جا افتاده.
خیلی خیلی عذر میخوام ولی شما حاضری بری با دختری ازدواج کنی که قبل از شما با شخصی یا اشخاصی س*ک*س داشته؟
متاسفانه توی مملکت ما از ابتدای دبستان تا هرجا که بشه درس خوند یه درس ثابت هست اونم درس دینی و قرآنه.من نمیگم اینا درسهای بدیه ولی حداقل در کنارش بیان یکمی هم در مورد روابط زناشویی و نقش مهمش تو زندگی آینده صحبت کنن.
نتیجش این میشه که یه دختر بجای اینکه تئوری سر کلاس درس یاد بگیره میره عملی از بی افش یا پسر همسایشون یاد میگیره:4:
ولی اگه دهتری هم مرتکب یه همچین کاری شد نباید مثل حیوون باهاش رفتار کرد و این طوری که دوستمون بهش اشاره کرد باهاش برخورد بشه:33:
داداش بازم میگم قصد بدی نداشتم و اگه حرف بدی زدم همینجا عذر خواهی میکنم:34:
من با س ک س قبل از ازدواج هم موافقم هم مخالف خوب ببینید واقعا سخته ادم نتونه س ک س نکنه . هم برای دختر و هم برای پسر .
اما چه بهتر که ادم با کسی کنه که باهاش قسط ازدواج داره
نه اینکه هر کی جلوی دستش بود بگیره .....
مسئله همينه
كي ميتونه مطمئن باشه طرف مقابلش اونو واسه زندگي ايندش مي خواد؟
:33:
من اصلا کاری به مذهب و اینا ندارم شما خودتون و بگذارید جای داداش و یا بابای اون طرف که می خواید این کارو باش بکنید.خیلی شرنده دوست دارید یکی هم هم چین کاری و با ناموس خودتون بکنه؟نه دیگه.انچه برای خود می پسندید برای دیگران هم بپسندید.در ضمن خوب اونایی که خودشون قبل ازدواج این کارو کردند نباید توقع داشته باشند خدا یه دختر دست نخورده بهشون بده.اگه هم خودتون خوب باشید مطمین باشید یکی مثل خودتون هم گیرتون میاد باهاش ازدواج کنید غصشو نخورید.
زمونه زمونه نامرداس .
الان دختر کم پیدا میشه که س ک س نکرده باشه یا پسر .
زمونه اینطوری حکم می کنه که به این شکل باشه
راهی نیست .
زمونه خیلی بده ولی من مطینم ادم هر جور باشه همون جور دخترم گیرش میاد.خدا درو تخترو بهم می ندازه.
به نظر من س*ک*س قبل از ازدواج بسیار مهم است چون بعضی انسان ها به عشق این کار در سنین کم دست به ازدواج می زنند
متاسفانه تو فرهنگ عقب مونده ما اينقدر به اين مساله پرداخته شده كه باعث شده ما رو با عرب ها يكي بدونن.
س . ك . س يك نياز طبيعي يك انسان هست و بايد راهي براي برطرف كردن اين نياز داشته باشه. در كشورهاي پيشرفته از جمله امريكا مكان هاي به نام s e x club وجود داره كه خيلي ها كه مجرد هستن نيازشون رو اون جا برطرف ميكنن.
ولي در كشور عقب مونده ما چون دين دست و پا گير اسلام داره برش حكومت ميكنه اين چيز ها رو بد ميدونن.(البته براي مردم )
ياد يه جمله قشنگ تو فيلم مارمولك افتادم :(آخه اين جوون ننه مرده چه كنه؟ همه كه امكانات فضانوردي ندارن)
....
هر کی میخواد سکـ س کنه یه شب طرف و صیغه کنه با پول تقش رو بزنه دیگه این حرفا چیه .. هر کیم نمیخواد نکنه ...
دیگه یارو نباید اینقدر گاگول باشه بره بگه من طرف رو گزاشتم " که بیان اعدامش کنن ... !