نتایج هَوس شو SmackDown به تاریخ 18 ژانویه ( اختصاصی )
در بازی اول پریمو و کارلیتو تونستند که برایان کندریک و ازکیل رو شکست بدن
-----------
بازی دوم Kizarny ستاره مشترک SD و FCW توانست Eric Escobar رو شکست بده
---------
بازی سوم رو که بین Bella Twins و تیم ناتالیا و مک کول بود با موفقیت Bella Twins به اتمام رسید جالبه بدونید که ویکتوریا و ویکی در کنار هم این بازی رو تماشا میکردند و مک کول بعد از بازی چپ چپ به ویکی نگاه کرد
--------
بازی سوم Shelton Benjamin توانست آر تروس رو شکست بده تا همچنان صاحب کمربند US باشه
-------
بازی چهارم در بازی Street Fight تریپل اچ با یه پدیگری تونست ولادمیر کوزلوف رو شکست بده
------
بازی پنجم هم موقعی شکل گرفت که کالی میخواست یه تماشاگر رو ببوسه ولی اوماگا مانع این کار شد و ادج هم به کمک اوماگا اومد و از اون سمت هم هوریکین هلمز به کمک گریت کالی و در نهایت تیم ادج بازی رو پیروز شدند
--------
بازی ششم بین تیکر و بیگ شو بود که بیگ شو این بازی رو بعد از خوردن فینیشر چاکسلم از تیکر باخت البته جالبه بدونید بازی Steel Cage match بود . و بعد از چند وقت تیکر فینیشر چاکسلم خود رو به بیگ شو زد و نشون داد که هنوز خیلی قدرتمنده
----------
:34:
RE: نتایج SmackDown به تاریخ 18 ژانویه ( اختصاصی )
پوریا جان اینها که گذاشتی هوس شو اسمک دَون بودش و اسمک دون این هفته نبود
عنوان تاپیک رو ویرایش کردم
RE: نتایج هَوس شو SmackDown به تاریخ 18 ژانویه ( اختصاصی )
دستت درد نکنه . این سایتها منو دیوونه کردن یکی میزنه هوس شو یکی میزنه تپینگ یکی هم میزنه اسمک داون خالی معین جان ممنون میشم اگه به بخش هوس شو منتقلش کنی بازم ممنون:34:
باشه
چون الان تو بخش هَوس شو ، هوس شوی راء رو گذاشتم فعلاً منتقل نمیکنم تا هر دو تاپیک بازدید داشته باشه بعداً منتقل میکنم
ببخشید.تو مسابقات دو تا رو نوشتی بازی چهارم!!!!!
یه سوال. دیگه کوزولو Streak بردنش تموم شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali-435
یه سوال. دیگه کوزولو Streak بردنش تموم شد؟
فکر نمی کنم ... چند وقت پیش هم تو هوس شو باخته بود ولی بازم بهش میگقتن ::: UNDefeated !!!
رکوردش مخصوص بازیهای هفتگی و PPV هاست !!! :3:
ایول تریپل اچ:7:خداییش این کازلوف رو بیخودی انقدر بزرگ کردن:26:اگه یه بازی توی شوهای هفتگی با تریپل اچ داشته و باشه و دخالت توش نشه به راحتی میبازه و Streak بودنش تموم میشه:32:
آندر هنوز داره با بیگ شو کل کل میکنه؟نمیکنن حداقل یه بار DQ بشه یا بیگ شو ببره همش داره اندر میبره:4:
آقای Rest-In-Peace حداقل درست غلط بگیر:4:دوتاش رو نوشته بازی سوم:9:
فکر کنم بازیهای هفتگی به خاطر اینکه رسمیت نداره باخت کوزلاف حساب نمی شه