علاقه ی ناک اوت تی ان ای به س******ی دبلیو دبلیو ایی |Specific News|
تیلور وایلد ناک اوت تی ان ای جدیدا مصاحبه ایی انجام داده است و از وی سوال شده است که سوپراستار مورد علاقه ات چه کسی است ؟ وی می گوید من نمیتوانم یک نفر را انتخاب کنم . من علاقه ی زیادی
به کریس جریکو و ری میستریو و کریس بنوا دارم . ری میستریو یک سوپراستار کوچک هستش و هیچ وقت اجازه برد به حریف خودش را نمیدهد . او همچنین میگه کریس بنوا برای من یک فرد شگفت انگیز
هستش . من به اندازه ی کافی خوش شانس بودم که تونستم او را ملاقات کنم و او من را تمرین دهند .
تیلور وایلد صحبت های دیگه ایی هم در مورد ناک اوت های تی ان ای کرد که مهم ترینش این بود که گفت ناک اوت های تی ان ای فقط زیبا نیستند بلکه آنها برای در رینگ هستند که ثابت کنند چه حرکت هایی
انجام میدهند و ما برای انجام این عمل بسیار جدی هستیم و به اندازه ی یک سوپراستار مرد ما در روز تمرین می کنیم .
RE: علاقه ی ناک اوت تی ان ای به سوپراستارهای دبلیو دبلیو ایی |Specific New
میشه یه عکس ازش بذاری
چون من زیاد تی ان ای نمیبینم بیشترشونو نمیشناسم:34::34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peoplechamp
میشه یه عکس ازش بذاری
چون من زیاد تی ان ای نمیبینم بیشترشونو نمیشناسم:34::34:
اینم عکسی از این خانم :
http://www.free2upload.com/img008/vjekpnk9q38dldvn27h3.jpg
با این قسمتش خیلی حال کردم
(کریس بنوا برای من یک فرد شگفت انگیز هستش)
کاشکی بنوا نمرده بود
حتی بعد از خودکشی هم این همه طرفدار داره...
مگه بنوا خودكشي كرد ؟؟؟؟؟؟
میـــــــــــــــــــــــ ـــــــگن.ولی باورش سخته.چون کل مدرکی که ما دیدیم فقط چند تا عکس بود که پلیس در خونش بود.من هنوز احتمال بازگشتش رو تو رسل منیا میدم.(اخ اگه بشه چـــــــــــــــی میــــــــــــــــشه):34::34:
یه چیزی بگم مسخرم نکنید
هنوزم که هنوزه من مرگ بنوا رو باور ندارم
چند ماه پیش بود خبری خوندم که یکی رو دیدن شبیه بنوا نمیدونم خدایا یا اینکه خود بنوا بوده توی یه جزیره که لب آب داشته قددم میزده:15:
ولی یادم نیست کجا خوندم.دیروز هم توی یه وب خوندم که همسایه روبروی خونه بنوا گفته بوده چند نفر نفاب دار اومدن خونش و زن و بچش و خودش رو کشتن رو یارو رو هم تهدید کرده بودن که به کسی چیزی نگه،دیگه راست یا دروغ بودنش گردن نویسندش.