نقد و بررسی کامل IRanwwe از مسابقات RoYaL Rumble 2009 (اختصاصی)
با سلام خدمت کاربران گرامی انجمن ایران دبلیو دبلیو ای
تصمیم داریم در سال 2009 میلادی چهار پی پی وی برتر کمپانی دبلیو دبلیو ای یعنی RoYaL Rumble و Wrestlemania و SummerSlam و Survivor Series را با کمک و همیاری شما عزیزان نقد و بررسی بکنیم
در پایان امیدوارم دوستان هم نقد و بررسی خودشون رو بذارن تا از نظرات همه استفاده کامل و جامع رو ببریم
از توهین و بی احترامی کردن به سوپراستار ها جداً خودداری شود
نقد رو شروع میکنیم
[align=center]نقد ورزشگاه و محیط و دکوراسیون پی پی وی[/align]
این پی پی وی در Detroit, Michigan برگزار شد ، ورزشگاه این پی پی وی گنجایش 20,000 نفری داشت که حدود 16,600 نفر به ورزشگاه آمدند و قبل از رفتن به ورزشگاه تماشاگران هیجان بسیار بالایی را داشتند و همگی نام **** استار های محبوبشان را فریاد میزدن
محیط ورزشگاه متاسفانه همانند رویال رامبل 2007 و 2008 جذاب و دیدنی نبود
در قسمت اینترنس شاهد دکور ساده ای بودیم که زیاد خلاقانه بر روی آن کار نشده بود اما ایده دکوراسیون بسیار جالب بود ، طرح اینترنس بخ شکل جاده بود که بیانگر واضح Road To Wrestlemania بود اما خیلی جالب تر میشد بر روی آن کار کرد و با کمی تزئینات بهتر شاهد محیط جالب تری میتوانستیم باشیم
وارد شدن به رینگ از سمت چپ سالن بود و مصافتی تقریباً 20 متری برای رسیدن به رینگ باید طی میشد در حالی که مسافت 10 متری را در رویال رامبل 2008 شاهد بودیم ، در رینگ از طناب های قرمز رنگ استفاده شد که شباهت رینگ را به راء های هفتگی زیاد کرد و یکی از انتخاب های ضعیف بود
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به محیط و دکوراسیون : 60 از 100
---------------------------------------------------------------------
نقد بازی اول : Matt Hardy vs Jack Swagger - ECW Championship[/align]
بازی در شروع کار بصورت یکنواخت آغاز شد و همگی بیشتر مت هاردی را تشویق میکردند ، در اوایل کار هاردی بر بازی مسلط بود اما بعد از گذشت دقایقی جک سوَگر با کار کردن بر روی دست مت هاردی بازی را بدست گرفت اما زیاد از حد کار کردن فن های سابمیشن کمی بازی را در اواسط کار کسل کننده کرد و در دقایق پایانی دو **** استار حرکات و فعالیت های خوبی را از خود نشان دادند و جک سوَگر نشان داد که جوان آینده داریست و قابلیت و توانایی های بالایی دارد
او در پایان توانست با فینیشر پاوربامب خود که کسی تا به حال آن را رد نکرده مت هاردی را شکست دهد تا در اولین پی پی وی سال 2009 و اولین تایتل دفنس خود پیروز باشد
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به بازی : 50 از 100
نقد بازی دوم : Beth Phoenix vs Melina - Women Championship[/align]
این بازی بیشتر جنبه سرگرم کننده داشت و زیاد کسی اهمیتی نمیداد
در طول بازی بث فنیکس بیشتر حرکات ملینا را بدل میکرد و قدرت و تجربه خودش را نشان میداد اما نتیجه بازی واقعاً همگان را متعجب کرد و برد ملینا گویا برای تماشاگران خوشایند و راضی کننده بود چون بعد از بازی بسیاری از تماشاگران او را تشویق کردند
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به بازی : 40 از 100
نقد بازی سوم : John Cena vs JBL - World Heavy Weight Championship[/align]
این بازی بسیار تهاجمی از طرف جان سینا آغاز شد و سینا کنترل تمام بر روی بازی داشت ، از طرف تماشاگران جمله هایی نظیر Lets Go Cena و Cena Suc*k گفته میشد و جی بی ال کمی ضعیف کار کرد اما بعد از گذشت زمان جی بی ال به خود آمد و کمی درگیری به بیرون رینگ کشیده شد و جی بی ال رو به حرکات سابمیشن و کار کردن بر سر و گردن جان سینا آورد در حین این جریانات مسابقه شرایط خسته کننده ای را داشت اما با بدست گرفت بازی از طرف سینا کمی هیجان بالا رفت و اوج مسابقه جایی بود که شان مایکلز به هر دو نفر فینیشر خود را زد و رینگ را ترک کرد و در نهایت سینا توانست با مقاومت بالایی از پین های نزدیک جی بی ال رها یابد و در نهایت با زیرکی و چابکی در یک رفت و برگشت نتیجه بازی را به نفع خود پایان داد
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به بازی : 75 از 100
نقد بازی چهارم : Jeff Hardy vs Edge - WWE Championship[/align]
در آغاز این بازی شاهد بازی ای سرعتی ای از دو طرف بودیم ، برداشتن قانون دیسکوئالیفاید به هیجان این بازی افزود و تماشاگران ابراز علاقه بیشتری به بازی کردند
جف هاردی از لحاظ سرعت کاملاً از اج سرتر بود اما اج با زیرکی از کوچکترین فرصت ها برای سود خود استفاده میکرد و حرکات هوایی اج مثل همیشه برای همگان هیجان و زیبایی خاص خود را داشت اما در لحظات پایانی همه چیز به اوج خود رسید و لحظه ای که جف اسپیر اج را به توئیست آف فیت تبدیل کرد و برای سوانتان آماده شد همگان سراپا ایستاده بودند و نقطه اوج بازی جایی بود که جف هاردی با ضربه ی صندلی برادرش بر زمین افتاد و اج در سکوت همگان توانست برای هفتمین بار برنده ی کمربند جهانی سنگین وزن شود
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به بازی : 85 از 100
نـــقــــد رویـــــال رامـــبـــل ســـال 2009[/align]
شروع رامبل با ورود ری میستریو آغاز شد در حالی که تشویق خوبی میشد و با ورود کازلاو و حذف کردن پی در پی افراد توسط او کم کم تماشاگران به به نقطه اوج هیجان نزدیک میشدند
ورود تریپل اچ و درگیری او با کازلاو به نوع خود دیدنی بود که در نهایت به حذف شدن کازلاو منتهی شد و دیگر ورودی های جذاب و قابل توجه ورود آندرتیکر بود که همه استار ها تا لحظاتی فقط توجهشان به ورود او بود و و تماشاگران برای دقایقی نام آندرتیکر را را میگفتند و او را تشویق میکردند و تا دقایقی شاهد هیجان بودیم
در طول رامبل شاهد صحنه های زیبایی بودیم از طرف ری میستریو و کین و آندرتیکر و البته گروه لگسی ، آندرتیکر و کین تگ تیم قوی ای را در رامبل تشکیل داده بودند که مدت زیادی میشد تماشاگران از دیدن چنین صحناتی به دور بودند ، تیم لگسی در بیشتر درگیری ها موفق بود و کدی ردز و تد دبیاسی همچنان مواظب ارتن بودند تا حذف نشود
و اما نقطه اوج و بسیار هیجان انگیز و سوپرایز کننده رامبل چیزی نبود جز وارد شدن راب ون دم که همگان از این سوپرایز استقبال گرمی را کردند و یک صدا نام او را فریاد میزدند و تا دقایقی ورزشگاه به اوج خود رسیده بود
اما رفته رفته این هیجان به حالت ترس و اظطراب اینکه کی برنده می شود رسید و در پایان کار با حذف شدن راب ون دم توسط کریس جریکو سکوت به نسبت زیادی ورزشگاه را احاطه کرد ولی بعد از اینکه جریکو توسط آندرتیکر حذف شد کمی تماشاگران به ورزشگاه بر گشتند و در نهایت با ماندن گروه لگسی و آندرتیکر و تریپل اچ و بیگ شو همگان احساس شور و ذوق اینکه کی برنده خواهد شد فکر همه را مشغول کرده بود و در آخر با پیروزی ارتن تعداد متوسطی از تماشاگران ابراز خوشحالی کردند و مجبور شدند تا به برنده رویال رامبل سال 2009 احترام بگذارند
[align=center]نمره نقد و بررسی انجمن به رویال رامبل : 90 از 100[/align]
[align=center]نمره نقد و بررسی کل پی پی وی : 70 از 100[/align]
[align=center]---------------------------------------------------------------------[/align]
خب دوستان عزیز این بود نقد رامبل امسال منتظر نقد شما کاربران عزیز هستیم
با سپاس
RE: نقد و بررسی کامل IRanwwe از مسابقات RoYaL Rumble 2009 (اختصاصی)
والا من که هنوز موفق نشدم بازی ها را ببینم:4:
[align=center]Matt vs Jack Swagger
این بازیو من زدم بره فقط لحظه ی بردن رو دیدم چون اصلا برام هیجانی نداشت ولی جک لایق ECW Champion هست
100/35
Melina vs Beth
در ای بازی بت واقعا عالی کار کرد و قدرت خودشو از همه لحاظ نشون داد و در آخر با یک پین کاملا مصنوعی بازی رو واگزار کرد ولی تماشاگران از برد ملینا خوشحال شدند ما نیز همینطور
100/20
John Cena vs JBL w/HBK
بازی کاملاخشک و به روح بود و همه منتظر بودن ببینند شان چه میکنه تا بازی جذاب بشه لحظه ای هم که جی بی ال و سینا به هم دابل کلوتزلاین زدن کاملا مصنوعی بود
تنها نقطه ی زیبای بازی سویت چین میوزیک شان به جی بی ال و سینا بود
100/45
ٍEDGE vs Jeff
بازی بسیار پر هیجان و سرعتی اغاز شد ولی بعد از دقایقی از سرعت آن کاسته شد. رد طول بازی جف حرکات بسیار زیبایی رو اجرا میکرد ولی ادج بسیار زیرکانه بیشتر ان هارو کنر میکرد
لحظه ای که جف لدر رو آورد و پرید روی چاوو کاملا معلوم بود که پاش لیز خورد قبل از پرش و نتونست کامل حرکتشو اجرا کنه
و در آخر هم که توست او فیت بسیار زیبا و سوانتان بامب جف همگان را بر این باور کرد که جف برندس ولی The Most Shocking Moment Of the RR اتفاق افتاد و مت با صندلی به سر جف زد و ادج نیو چمپ شد
100/80
Royal Rumble match
بازی دقیقا از لحظه ای جذاب شد که کازلاف وارد شد و به زیبای چند نفر رو بیرون کرد و درگیری HHH با Kozlov هم دیدنی بود
نکته جالب که همه فکر میکردیم رندی شماره های اخر به رینگ میاد ولی رندی در اوایل مسابقه اومد
لحظه ی ورود تیکر بسیار زیبا بود تمام استار ها برای چند دقیقه یک طرف بودند و تیکر یک طرف
رندی بسیار عالی ظاهر شد و چیزی حدود 10 تا RKO زد و زیبا ترین آنها به ری رو هوا بود
نکته ی جالب دیگر حفظ اتحاد گروه لگسی بود که در طول مچ اصلا به هم خیانت نکردند
بازگشت RVD هم که واقعا همه رو به وجد آورده بود
و در اخر هم که رندی برنده ی رامبل شد
100/82
RR=100/55
[/align]
ورزشگاه و سالن:چيزي شبيه مديسن اسكوئر گاردن بود كه رويال پارسال توش برگزار شد،انترنس ها و آتش بازيها اصلا در حد رويال نبود براي نمونه اون آتش بازي كه براي جف تو اسمك بعد از آرماگدون ترتيب دادن خيلي خيلي قشنگتر از اين رويال بود،نكته جالب همون طرح جاده بود.انتخاب رنگ قرمز براي طنابها مثل پارسال هم براي من عجيب بود،از رنگ مشكي كه سالها نماد پي پي وي هاي WWF بود استفاده ميكردن بهتر بود.
نمره 40 از 100.
مسابقه اول:بازي كسل كننده بود و بي انگيزه كار كردن و استفاده بيش از حد از سابميشن توسط سوئگر هم مزيد بر علت شده بود،مت هم ديگه حركاتش به نظر من تكراري شده و آخر مسابقه هم اصلا جالب نبود چون خيلي مسخره و ناگهاني طي دو حركت سوئگر برنده شد.در كل بازي ضعيفي بود و بيشتر در حد يك مين اونت اسمك دون بود.
نمره:30 از 100.
مسابقه دوم:خيلي بي حال و خسته كننده،با اين كه گلامازون كاملا به بازي مسلط بود طي يك رول آپ مسخره به راحتي پين شد،و همين نتيجه مسابقه هم بود كه اونو جالب كرد من يكي كه برام عجيب بود باخت گلامازون اونم به ملينا...
نمره 20 از 100.
مسابقه سوم:خوب سينا و جي بي ال چون قبلش بارها با هم مسابقه داده بودن خود بازي چيز خاصي نداشت فقط وقتي جي بي ال در بيرون رينگ كار رو ادامه داد كمي قشنگ شد،ولي چيزي كه اين مسابقه رو قشنگ ميكرد حضور شاون كنار رينگ بود و چون نميدونستيم كي و چيجوري ميخواد تو بازي دخالت كنه به جذابيت مسابقه كمك كرده بود و وقتي هم جي بي ال و هم سينا رو زد اوج مسابقه بود مگر نه برد سينا كه از قبل مشخص بود.نكته منفي اين بازي هم صحبت كردن هاي تابلوي جي بي ال با سينا بود.
نمره 55 از 100.
مسابقه چهارم:بازي خيلي قشنگي بود مخصوصا با حركات جف جذاب تر شده بود،اوائل بازي زياد هيجان نداشت اما بازي بعد از اون حركت زيباي جف كه از نردبون روي چاوو پريد قشنگ شد،و وقتي استارها به رينگ برگشتن كاور هاي زياد و كيك اوت هاي ناگهاني بازي رو قشنگ تر كرد و اوج مسابقه هم حضور مت بود و اون حركت عجيب و در عين حال قشنگش به برادر خودش رو زد و سكوت جي آر و تز و همچنين تماشاگرا كه بهت زده شده بودن-درست مثل من كه دهنم باز موند- خيلي جذاب بود.فقط قهرماني دوباره اج ديگه به نظر من دارن زيادي شورش رو در ميارن و واقعا ديگه اين قهرمانيهاي با نامردي و تكراري اج حال من رو كه بهم ميزنه.
نمره:80 از 100.
رويال رامبل:ابتداي مسابقه با حركات ري كمي جالب بود اما وقتي كالي وارد شد مسابقه جون گرفت،و كتك خوردن استارها مثل عروسك هاي بيجان از سوي كالي خيلي جالب بود و وقتي كازلوف هم وارد شد هيجان بازي بيشتر شد فقط نكته نفي حذف شدن مصنوعي و خلي مسخره كالي بود كه به نظرم اصلا در شان رويال و خود كالي نبود.ورود تريپل اچ بازي رو خيلي جذاب كرد ولي خوب كازلوف خيلي زود حذف شد و به نظرم اگه بيشتر ميموند خيلي بهتر ميشد،در ادامه ورود رندي بازي رو جذاب تر كرد،و ديگه شاهد نكته خاصي نبوديم تا ورود ديدني تيكر كه مثل هميشه با نهايت ابهت وارد شد و تنور بازي رو داغ كرد،در ادامه ورود كين و همكاريهاش با تيكر و همچنين ورود لگسي و همكاريهاشون با رندي و همچنين فينيشر ها و برگشت هاي خيلي قشنگ استار ها به رينگ در حالي كه نزديك بود حذف بشن بازي رو قشنگ كرده بود مخصوصا اونجايي كه ري افتاد بيرون ولي روي پشت ميز و موريسون راه رفت و به رينگ برگشت كه خيلي جالب بود.
اما بازگشت آر وي دي واقعا شوك و سورپرايز خيلي جالبي بود من يكي كه چشام گرد شد و تماشاگرا هم كه يكم ساكت شده بودن به خود اومدن.اما حساسيت بازي با ورود بيگشو بيشتر شد و وقتي فقط تريپل و كين و تيكر و بيگشو و لگسي مونده بودن كاملا ميشد مطمئن بود كه رندي برنده هست،و فقط ميخواستيم بدونيم بقيه چطور حذف ميشن،كين كه معمولي و البته با نامردي حذف شد،ولي خذف تيكر به اونصورت كه بيگشو از بيرون پاشو كشيد به نظرم بهترين حالت براي حذف تيكر بود چون اينجوري ابهت تيكر حفظ شد و كسي نتونست بدون نامردي بندازدش بيرون.و در نهايت برد رندي كه از دو ماه قبل تقريبا معلوم بود و بايد ديد كارش با مكمن ها به كجا ميرسه.
نمره 80 از 100.
نمره كل پي پي وي:75 از 100.
. به نظر من ضعيف ترين بخشش بر ميگرده به مسابقه رويال رامبل
. به طوري كه اكثر سوپراستار به طور خيلي مصنوعي با هم درگير ميشدند
. در اواخر هم چيزي شبيه به بتل رويال شد
. و اون هيجان پاياني رو نداشت
. در كل طوري طراحي شده بود كه اگر كساني كه به طور حرفه اي WWE را دنبال نميكنند ميديدند : مورد توجه انها قرار نگرفت . :15:
والا بنده یه نقد کوچیک در خود تاپیک رویال رامبل کرده بودم که قرار میدم::
شکل ورزشگاه زیاد جالب نبود شبیه به یک راو معمولی بود
تمشاگران هم یکم بی بخار میزدن البته رویال رامبل بی بخاری دیدیم نباید بندازیم تقصیر تماشاگر جماعت
---
بازی اول:چون من پی پی وی رو به صورت زنده میدیدم مجبور بود همه بازیها رو ببینم وگرنه این بازی رو میزدم میرفت جلو چون واقعا مسخر بود و خواب آور
حریف مت نشون داد کمی کند میزنه و خوب بازی نمیکنه و فکر کنم یکم زود بود براش که کمربند ECW رو بگیره.
کلا بازی مشخص بود کی میبره واسه همین برای هیشکی جالب نبود
نمره از 30/100
---
بازی زنان که اصلا دربارش صحبت نکنیم بهتره اونایی که بازی رو دیدن و اخبار رو خوندن متوجه میشن من چی میگم آخه کسی که هنوز راه مستقیمش رو بلد نیست حقش کمربند بگیره ؟ کل بازی داره کتک میخوره بعد بازی رو میبره
این جور دیواها فقط به درد نشون دادن اندامشون به دیگران میخورن
بیشتر تماشاگران هم در این بازی سانتینو رو نگاه میکردن تا یه کار خنده داری کنه چندین بار هم تشویقش کردن
نمره:50/100
-----
بازی سینا جو ورزشگاه جالب بود
جوری که تا 8 دقیقه اول بازی کسی حواسش به بازی نبود همه ضد سینا یا طرفداری سینا رو میکردن حدودا 60 درصد طرفدار سینا بودن 40 درصد مخالف سینا
JBL یکم تابلو با سینا حرف میزد برای حرکت زدناش کامل میشد فهمید داره چی میگه
حساسترین جای بازی هم اونجا بود که داور رو زد جی بی ال و شان اومدم و همه مونده بودن کی رو میزنه الان.
بازی در کل قشنگ نبود و هیچ جذابیتی در بازی دیده نشد و بازی زود تموم شد
اما در کل حالم از کار شان مایکلز به هم خورد یه کار مسخره که اصلا جالب نبود
60/100
-----------
بازی جیف هاردی هم خیلی قشنگ بود تنها بازی که از نتیجش راضی بودم همین بود تبریک به طرفرداران ادج
آخرای بازی بود دیگه همه منتظر کریستان بودن که آخر هم نیومد زمانی که جیف میرن برای پین کردن همه روشون رو میکردن اون طرف ببینن کریستان میاد یا نه که آخر مت اومد و زهرش رو ریخت رفت.
کار مت جالب بود
همانطور که گفتم
هرچی مرد بود در این بازی نامرد شد که ادج ببره در صورتی که در بازی سینا آقا نامردا مرد شدن تا سینا ببره
70/100
----
مین اونت:
خدا وکیلی این رویال رامبل بود ؟
مگه قرار نبود HHH نفر اول بیاد جریان این رو بعدم یکی به من بگه..
چند دقیقه اول که کم کم داشت رینگ شلوغ میشد و کسی نمیرفت کسی رو بندازه بیرون یه جورایی خواستن شلوغش کنن
گرت خالی :11:فقط متاسفم برای این کمپانی با این بازی چیدنش خدا وکیلی برید بیرون افتادن گرت خالی رو ببینید اصلا خودش رفت خودش رو انداخت بیرون.
سوپرایز هم یه RVD بود مک من سیاستش جوریه که نمیاد همه سوپرایزهاش رو در یه پی پی وی نشون بده اما این بهترین پی پی وی بود برای برگشت کسی مثل باتیستا یا کریستان شاید آماده نبودن
در کل اونم از رندی اون نوچه هاش از اول بازی تو بودن تا آخر بازی
رویال رامبلی که کودی رودز از اولش تا آخر تو بازی باشه باید فاتحهش رو خوند
اونم از برد رندی اورتن زورش نمیرسه تراپلی اچ رو بندازه بیرون حالا قهرمان هم شد
فکر کنم سانتینو مارلا رکورد زد تو زود بیرون افتادن چون حضورش در رینگ یک ثانیه هم نشد(خنده دار ترین جاش بود)
خدایی حرکت رندی شبیه این منگل ها بود
بعد از بردش رو برید ببینید اون چه طرز خوشحالی بود خدایی هرکی ندونه فکر میکنه یه کسی که کمبود ذهنی داره بازی رو برده
نمره:80
---
در کل ضعیف ترین رویال رامبلی که دیده بودم همین بود
خبری هم از پشت صحنه و قرعه کشی نبود بر خلاف سالهای قبل که بود و خیلی به جذابیت رویال رامبل کمک میکرد
----
کلا به این پی پی وی 60 هم بدی زیادیشه
خداحافظ
من خودم اول بازی رو دیدم و از نتایچ آگاهی نداشتم.
بازیهای قبل مین اونت رو ولش کن.
دم HBK گرم.
مت اومد فهمیدم میخاد نامردی کنه فقط منتظر کریستین بودم که اونم نیومد.
خود رامبل هم بد نبود.
اول کار کلی هیجان داشتم که الآن تریپل میاد ولی نیومد.چه جوری ویکی اون بازی رو ترتیب داده بود که تریپل اول بیاد و بعد زد زیرش.
ولی خوب موقعی اومد و ضد حال به کازلاف زد.امکان رم کردن کازلاف پس از حذف شدن وجود داشت ولی به خیر گذشت.
بعدشم که رندی اومد و کولاک کرد ولی چه پدیگری نصیبش شد.نوش جونش.تریپل هم که بعد این قضایا تا آخر بازی محو شد.
وقتی RVD اومد نفهمیدم چی شده.اول به صدای تماشاچیا توجه کردم شستم خبر دار شد که rvd اومده.صحنه ای که جریکو پشتش تیکر رو حس کرد هم جالب بود.
کین بدبخت خیلی قشنگ کار کرد.حقش نبود اونجوری حذف بشه.
تیکر هم که جور دیگه ای نمیشد بیرون انداخت.
وقتی 3 به تک شد گفتم تریپل قهرمانه ولی خوب دست روزگار و کار رندی اورتون که منو یاد قهرمانی وینس مک من تو رامبل 99 انداخت ما رو از این قهرمانی دور کرد.
ایشالا تو NWO حقمون رو بگیریم.
مسابقه اول : در این بازی جک سواگر نشون میداد که هنوز به آمادگی کامل نرسیده و کمربند ای سی دبلیو
برای او مناسب نیست . بازی قشنگی نبود ولی چون مسابقه اول رویال بود من یکم هیجان زده شده بودم .
مسابقه دوم : بازی کاملا مسخره ای بود ، به نظر من تنها دیوایی که واقعا قدرتمنده و برای پ ل ی ب و ی
نیاوردنش همین بث فینکس هست . من اصلا فکر نمیکردم بث بازی رو ببازه ولی با سیاست های جدید
کمپانی بعید نبود .
مسابقه سوم : به نظر من این مسابقه خیلی زیبا بود و من واقعا لذت بردم ، اون صحنه هیجان داشت که
شاون باید بین سینا و جی بی ال یک نفر رو انتخاب میکرد وقتی به جی بی ال زد خیلی از دست شاون
شاکی شدم ، و وقتی به سینا زد واقعا جالب بود برام و خیلی از این صحنه هیجانی لذت بردم :4: .
موقعی که شاون دست جی بی ال رو روی سینه ی سینا برد تا پین کنه ، من گفتم کار سینا تموم شد
ولی اینطور نشد . آخرای مسابقه هم که دیگه میشد حدس زد کی میبره . ولی در کل بازی زیبایی بود .
مسابقه چهارم : بعد از مدتها یه بازی قشنگی دیدم که به دلم بچسبه و اون هم همین مچ بود .
جف هاردی نشون داد که واقعا اکستریم هست . به عبارتی منو یاد بازیهای قدیمیشون با دادلی بویز و ادج
و کریستین انداخت . راستش اون صحنه که از بالای نردبون روی چاوو پرید دلم برای چاوو سوخت !
واقعا مظلوم بود . آخرای بازی منتظر کریستین بودم که نیومد و به نظر من خوب کاری کردن که نیاوردنش
تو این پی پی وی ، من هم مثل آرمین وقتی مت اومد فهمیدم که کاسه ای زیر نیم کاسست .
با توجه به اینکه مت به اسمکدان برگشت و جف هم تو اسمکدان هست باید شاهد درگیری این دو
باشیم که بنظر قشنگ میاد . فقط امیدوارم کریستین رو قاطی این ماجرا نکنن . ادج هم که مثل همیشه
کیلویی کمربند گیرش میاد ! متاسفم !
مسابقه مین اونت : انتظار همچین رویال رامبلی رو نداشتم شاید جذایبت مسابقه از اونجا شروع شد
که د گیم اومد و همرو زد . و شاید فقط چند حرکت از ری مستریو مسابقه رو گرم میکرد و در کل خیلی مزخرف بود!
من فکر نمیکردم آر وی دی بیاد ، وقتی هم که آهنگ ورودیش پخش شد از خوشحالی داشتم میمردم آخه فکر
کردم باتیستا برگشته ولی حیف که آر وی دی بود . ولی از برگشتن او هم خیلی خوشحال شدم .
خنده دار ترین صحنه ها هم یکی اون سانتینو بود که واقعا آبرو خودش رو برد و یکی هم اون صحنه ای که تیکر
پشت سر جریکو وایساده بود ولی جریکو متوجه نشده بود (من از خنده ترکیدم :4:) . در مورد قهرمان هم
بگم که از قبل هم حدسهایی زده میشد که رندی قهرمانه ولی خودم فکر میکرم که جریکو میبره ولی نشد ...
آخرای مسابقه هم که اصلا جذاب نبود و کاملا مشخص بود این رامبل متعلق به رندی هست . در کل
امیدوارم رندی سینا رو چلنج نکنه و باز هم درگیریهای تکراری نبینیم .
به امید بازگشت باتیستا و گرفتن WHC
[align=center]بسیار عالی بود معین جون دستت درست.
من هم نقد خودم رو تو تاپیک اخباز گذاشتم که اینجا هم میزارم.[/align]
[align=center]♥سلام♥
استادیوم:این عکس هست خودتون میتونید دقیق ببینید چه طراحی مسخره ای داشتند.
عکس:http://www.wrestleshare.com/images/x02zia61dy44un7ki.jpg
بازی بین جک سواگر و مت : جک سواگر نشون داد که واقعا نمیتونه هنوز جو سنگین ورزشگا رو تحمل کنه.هرچی تو هفتگی خوب بود تو پی پی وی گند زد.خرابکاری نداشت تو زدن حرکات زیاد صوتی میداد.
بازی ملینا و بث فونیکس:فقط و فقط به خاطر اینکه ملینا تازه برگشته بود قهرمانش کردن چون اصلا حرفی برای زدن نداشت جلوی گلامازون.
بازی سینا و جی بی ال:از قبل تابلو بود که سینا مبره چون کمپانی نمیاد که کسی مثل جی بی ال رو تو رویال رامبل پیروز کنه اونم در مقابل کی جان سینا .فقط قشنگترین صحنه بازه سویت چین میوزیک اومد بزنه.
ولی به نظر من جان سینا 100% تو رسلمنیا میبازه.
بازی اج و جف:این بازی که معلوم بود به خوبی و خوشی تموم نمیشه .ویکی که اول بازی های اج میاد بازی رو به نفع اج میکنه اخرش م نفهمیدم چی شد که مت با صندلی زد تو سر جف .ولی در کل این بازی از همه بازی ها قشنگتر بود حتی از مین اونت.با برد اج خیلی حال کردم چون حقش بود(چه حقی نمیدونم).من فکر میکردم دیگه کیج رو تو بک استیج رویال حد اقل نشون بدن یا بیاد و تو نتیجه بازی دخالت کنه ولی مت این کار رو کرد.
مین اونت(رامبل):فقط2 تیکه جذاب داشت که میشد گفت کمی ابروی رامبل رو خرید وگرنه اصلا نمیشد گفت که این مین اونت هست.
1-اونجایی که کین و اندرتیکر تگ تیم کار کردند.
2-وارد شدن ار وی دی که خیلی تماشاچیا خر تیتاب شدن.
اخه یکی مثل کودیرودز چرا باید عین بختک به رینگ بچسبه و بیرون نیوفته؟
این لگسی هم از اول نامردی کردن تا رندی برد.
اخربازی تریپل اچ خوب داشت کنترل میکرد که رندی از پشت هلش داد و برنده شد.بازم خوبه رندی برد کسیه دیگه ای نبرد.
[size=x-large]Results:Detroit "RKO" City[/size]
-------------------------------------
من به بازی ها اینطور نمره میدم:
سواگر و مت: 12 از 20
جف و اج:15 از 20
سینا و جیبی ال:9 از 20(این 9 هم فقط به خاطر حضور شان)
بث و ملینا:6
مین اونت :10(اونم به خاطر اون دوتا صحنه)
در کل پی پی زیاد جالبی نبود حالا باید دید نو وی اوت چطور میشه.
[/align]
سلام
اول اينكه سالن نسبت به 2008 خيلي مسخره بود لااقل فاصله ورود به رينگ زياد بود
در بازي اول هاردي اصلا حريف سواگر نبود و به راحتي شكست خورد
بازي دوم هم كه بين زنان بود اصلا تعريفي نداشت و از بازي اول مذخرف تر بود
بازي سوم هم كه خيلي سرد بود و كاملا ميشد حدس زد سينا برنده بازي ميشه چون jbl حريفي واسه سينا نبود
بازي چهارم نسبت به اون سه تاي ديگه كمي بهتر بود تنها خذابيت اون استفاده كمپاني از math hardy براي شكست خوردن جف بود كه كسي فكرش رو نميكرد
بازي رويال هم كه دسته كمي از بقيه نداشت به دو تا ******** از قبل گفته شده بود كه نبايد رندي رو تنها بزارند
نمره اين پي پي وي هم به نظر من 50 از 100 هست اونم به زور