وینس مک من:Mickey Rourke در WM25 حضور خواهد داشت.
وینس مک من در آخرین مصاحبه خود اعلام کرد که Mickey Rourke در راسولمنیا 2009 حضور خواهد داشت.
وینس گفت که Mickey Rourke یکی از تماشاگران و مهمانان ویژه ما در راسولمنیا هست و این اتفاق خواهد افتاد.
وینس گفت که او ما رو همراهی خواهد کرد چون ما و خانواده wwe او رو در فیلمش همراهی کردیم و او نیز از ما حمایت خواهد کرد و به طور قطع در WM حضور خواهد داشت.
RE: وینس مک من:Mickey Rourke در WM25 حضور خواهد داشت.
خبر رو اشتباه فهمیدی !
وینس گفته که این اقای میکی قراره با یه استاری تو رستلومانیا 25 مسابقه بده ! از نظره خوده منم کریس جریکو هستش ! ( اون استار , یا بهتره بگیم اون شخص )
در مورده این موضوع هم این اقای میکی که تو فیلم The Wrestler بازی کرده تو اخرین مصاحبه خودش گفت همه کار برای وینس و دبلیو می کنم !!!!!!!!!
:40:
نه عزیزم اون خبر یک طرح بوده و به دلیل آماده نبودن بدن Mickey Rourke رد شده و او آماده مبارزه در wwe نیست.
این خبر امروز صبح منتشر شده.
این خبری که تو میگی اگه اشتباه نکنم پوریا گذاشته بود.
??????????????agha mishe ye axi azash bezarin bebinim in micky mouse kie
کاربر Jeff-hardy
پست دادن در فروم به انگلیسی خلاف قوانینه ، تا به حال چندین پستت رو ویرایش کردم دیگه تکرار نشه لطفاً
عکسش در هنگام بازی کردن فیلم the wrestler
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکسش بعد از اتمام فیلمبرداری و اکران فیلم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]