تقدير از فعالترين كاربر انجمن (ساسان عزيز)
در ابتدا به چشم يك اسپمر به اون نگاه ميشد و كسي او را باور نداشت.
اون در پست هاي خود از تيم محبوبش ايتاليا طرفداري ميكرد.
لقب King of Spam به او تعلق گرفت
و...
ولي او متحول شد چون خواست بله چون خواست كه مفيد باشه. چون خواست و همين خواستن باعث شد ديشب توسط ادمين فروم عنوان مدير آزمايشي انتخاب بشه.
به آمار زير توجه كنيد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در جلو هر دوره زماني تعداد تاپيك هايي كه ساسان زده مشخص شده و مي بينيد كه از 9 سپتامبر به اين طرف آمار خير كننده 369 تاپيك كه به عبارتي 2.63 تاپيك در روز رو رقم زده!
من بعنوان يكي از صميمي ترين رفقاي ساسان عزيز بهش تبريك ميگم اميدوارم سالها بتونه به اين روند ادامه بده.
از شما دوستان هم ميخوام اين موفقيت رو به ساسان عزيز تبريك بگيد.
با تشكر پويان
RE: تقدير از فعالترين كاربر انجمن (ساسان عزيز)
[align=center]بله...منم اول ها خیلی به خاطر گیر دادن های ساسان ازش بدم میومد...ولی بعده جند وقت خیلی باهاش حال میکردم:7:الانم بهش تبریک میگم...:32:ساسان جون ایشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشی یه روزی به خواستت برسی و میدونم که میرسی:24:
شوخی با ساسان به مناسب مدیر شدنش:بچه ها نمیخواد تبیریک بگین چون ساسان میاد تاپیکو میبنده و میگه اینجا شده اسپم بازار:11:
در کل دوست داریم ساسان جان...
:34:با آرزوی موفقیت ساسان و همه ی بچه های ایران دبلیو دبلیو ای:34:[/align]
اره من كاره ايشونو خيلي قبول دارم:34:
مخصوصا وقتي از استارش حمايت ميكنه.....:13:
:54:بله منم خیلی ساسان جان رو می خوام چون پستهاش مخصوصااون تصاویرPNGخیلی جاهابه کارمیاد.
یکی دیگه ازخصوصیات خفن ساسی علاقه شدیدش به جان سیناست مثل خودمن...
این قضیه تاجایی بودکه وقتی که یکی ازوبلاگهای هرزه که همتون می شناسیدش علیه سینافحش می داد وبدوبیراه می گفت وازموضوع کشتی دوربودوفقط شده بود فحشستان که ساسان این موضوع رو به مدیربلاگفاگذارش داد و...خیلی حال کردم باهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــتاش.الآن امیدوارم که موفق باشه:54:
خیلی بچه گلیه.هر وقت ازش یه پی اس دی خواستیم دو دقیقه ای اماده کرد.
خوب من هم از آقا ساسان تشکر می کنم .
چون یادمه در جی ام مود هم همش یا به من میگفت رندی خفه شو :2: یا یه اسپم دیگه میداد .
بعدش هم که در انجمن فوتبال مجازیمون همش میگفت Italia Champon اینقدر گفت تا دیوونم کرد ولی واقعا در این انجمن فعالیت بسیار خوبی دارند و خوب حتی فکر کنم مدیرشدن بخش تصاویر نیز برای ایشان کم باشد
به هر حال
خدانگهدار
[align=center]سلام
ممنونم که این تاپیکو زدید .
منم جا داره از زحمات بدون شک بی اندازه ساسان در انجمن تشکر کنم .
واقعا میدونم چه فشارهایی رو آدم میاد . ساسان تمام وقتشو برای انجمن میگذاشت و میزاره
و (امیدوارم) خواهد گذاشت . واقعا مدیریت حقش بود که به اون رسید . تبریک میگم به ساسان عزیز.
امیدوارم همیشه (مثل کارت در انجمن) موفق باشی :3: ...
تنها اشکالت طرفدار سینا بودنته که اونم ایشالا حل میشه :4:
خداحافظ .[/align]
ساسان جان خيلي تو بخش ديوا زحمت ميكشن كارشون واقعا عاليه دستشون درد نكنه !!!!!!!!!!
منم جا داره از اين مدير جديد انجمن تشكر عرض بنمايم !!!!!!!!!!!!!!
آقا ساسان دوست داريم !!!!!!!!!!!!!!!!:32:
:34::34::34:
سلام
ساسان با فعالیت چشم گیری که داشت واقا حقش بود من هم به نوبه خودم بهش تبریک میگم.
[align=center]منم از ساسان عزیز تشکر میکنم واقعا این پستی که الان داره برازندشه واقعا تا به امروز برای انجمن کم
نزاشته و تمام تلاششو واسه بهتر شدنه انجمن انجام داده.
در کارش 1 هست.سرعتی که ساسی عکسارو تو سایت میزاره فکر کنم محاسبه کنیم به پای سرعت نور برسه:4:
از شوخی بگزیم در کارش واقعا وارده و در کل هم بچه ی واقعا گلیه.
ساسی جان ازت بابت زحماتی که میکشی تشکر میکنم و واقعا ازت ممنونیم انشاالله در زندگیت موفق باشی و همیشه سر بلند و پیروز.
ولی من نمیدونم چرا تو طرفداره سینا شدی ....وقتی مسابقه هارو میدیدی عینک دودی زده بودی درست ندیدی.....نصیحت اشتباه کردنت......سرت به جایی خرده..... خلاصه هرچی شده من نمیدونم اخه چرا سینا، ولی خوب دعا میکنیم آدم شی (این سینا رو ول کنی):4:
یک باره دیگه ازت بخاطره زحماتی که میکشی تشکر میکنم و امیدوارم همیشه در زندگیت موفق باشی:34:[/align]