اخبار کوتاه روز 30 ژانویه
کمپانی WWE در جریان رسلمنیا 25 نظرگیری رو صورت میده که در اون سوال میشه بهترین کشتی کج گیر بعد از آندرتیکر در رسلمنیا که بوده ؟ پاسخها 4 تا است . هوک هوگان . میک فولی و تد دی بیاسی به همراه The Rock
----------
دیوای سابق WWE یعنی Torrie Wilson در صفحه مای اسپیس خود اعلام کرد که مغازه خرید لباس آنلاین وی باز شده و به این آدرس است www.ShopJaded.com
-----------
مغازه و فروشگاه WWE.COM از همین لحضه لباس جدید شاون مایکلز رو به فروش میرسونه
---------
خبر میرسه Nick Mitchell ستاره سابق WWE در شرف پیوستن به MMA است
---------
جبرئیل سیسه ستاره فوتبال تیم ساندرلند انگلیس در مصاحبه ای عجیب گفته دوست دارم در رسلمنیا 25 مهمان WWE باشم
RE: اخبار کوتاه روز 30 ژانویه
خیلی جالب میشه جبرئیل سیسه یکی از بازیکن های فوتبال تو راستلمنیا حضور پیدا کنه اینطوری شاید تو اخبار های خودمون هم بازتابی بکنه
اقلا رونالدينيو يا مسي اين مصاحبه رو ميكردن شايد دعوت ميشدن ولي سيسه رو الان تو 90 هم دعوت نمي كنن چه برسه به WM!
تد دی بیاسی چرا تو رسلمنیا هست؟(کاندیدا)
سالار جان منظور از تد دی باسی , تد دی باسی الآن نیستش بلکه پدرش هست که لغب Mellion Dolar Mania رو داره
من خودم عاشق جبرئیل سیسه ام . خیلی دوست دارم که به رسلمنیا بیاد .
به نظر من راک بعد از تیکر بهترین استار رسلمینیا است
گزینه های نظر سنجی ,به نظر من معقول نیست!!!
چون راک که عملکرد خوبی تو رسلمنیا نداشته! با 4-5 باخت!!
فولی هم کار خاصی تو رسلمنیا نکرده!
تد دی بیاسی هم:15:
به نظر من باید استون کلد تو این نظر سنجی بود چون:1-اولا عملکردش توی رسلمنیا خیلی بهتر از راک و فولی و حتی شاید از هوگان بوده.2:سه باری که چلنجر wwf بوده هر 3 بارش کمرو گرفته.
نفر بعدی هم میتونست شاون مایکل باشه(mr wrestlemania)
این جبرئیل سیسه هم بیکاره ها. از فرانسه پا شه بره آمریکا برای رستلمانیا.
بابا بیاد 3 سوت تو ایران دبلیو دبلیو ای عضو بشه. کیان عزیز مسابقات را می گذاره دانلود کنه قشنگ جلو مانیتور هم درازه بکشه کاسه تخمه را هم بگذاره جلوش و راحت مسابقات را نگاه کنه. حوصله دانلود نداره بیاد از امیر آرین ما دی وی دی رستلمانیا را بخره راحت ببینه:4:
لازم به ذکر است که بیگ شو هم جزء این اسامی می باشد .