اخبار کوتاه روز 31 ژانویه
خبر میرسه کندیس میشل که در هوس شو راو وزن کم کرده بود از سوی مسئولان WWE که به وی گفته اند تو وزن کم کردی ولی باز هم لاغر کنی تا اجازه ورود به شو ها رو پیدا کنی
--------
**** کریزی ستاره سابق WWE که از کمپانی اخراج شده بود قراره با Los Perros del Mal به تمرین بپردازه و بعد به AAA بره
--------
گفته میشه قرارداد دی لو براون ستاره WWE هم با ROH در این هفته به ثبت میرسه
-------
حضور JBL در شو هفتگی OVW ضعیف بوده و گفته میشه عده کم تری حتی از هفته پیش که OVW مهمانی نداشت به استادیوم آمدند
-------
اسکاتی گلدمن ستاره SmackDown ! در طی اقدامی جدید به تاسیس برنامه ای برای شو های اسمک دان مانند کاتینگ ادج و دیرت شیت در ECW و ... پرداخته . وی نام شو جدید خود رو What's Crackin نامیده
-------
هرادکو هالی در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده که شاید به لیگ TNA بپیوندم ولی مسئولان TNA ابراز کردند هیچ علاقه ای به جذب ستاره های اخراجی WWE ندارند
------
گفته میشه چلنجر بعدی کمربند IC که در اختیار Cm Punk هست کسی نیست جز KANE
RE: اخبار کوتاه روز 31 ژانویه
خدا کنه کین ببره فعلا که کین مثل MVP دارای یک Losing Streak شده که خدا کنه یک کمربند حداقل ببره!
خیلی دیگه داره خز میشه برنامه های wwe.com حالا یه نسخه از این برنامه ی گلدمن برای دانلود میزارم
ديگه دارن شور برنامه هاي WWE درميارن.كه چي بشه هركي دلش ميخواد يه برنامه ميسازه.
دوباره می خواهند که کمربند بین قاره ای رو مثل سالهای 2000 و 2001 مهم کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط benoit-crippler
دوباره می خواهند که کمربند بین قاره ای رو مثل سالهای 2000 و 2001 مهم کنند
دیگه این کمربند ارزش خودشو از دست داده ... افرادی مثل کوفی و سانتینو و ... صاحب اون شدند !!! :27:
من میگم کین کمربند رو می گیره بعد ری میاد ازش کمربند رو پس می گره
اگر کین برنده بازی اش با سی ام پانک شود احتمال این که تا مدت ها از کمربند دفاع کند وجود دارد
چون با قهرمانی کین در آن بازی کین دیگر شخصیت بازنده ی همیشگی نیست
به نظر خودم ارزش کین خیلی بالاتر از کمربند IC هست . ناسلامتی یه بار کمربند WWF رو داشته
بابا اينا كجا ارزش واقعي كين رو درك مي كنن؟
كين رو بكنن جامه دار بهتره
حداقل دلم نميسوزه از كوفي باخته