سوال در مورد فیلم سینمای اندر تیکر
سلام بچها چند تا سوال داشتم ازتون اگر میتونید کمکم کنید:3::3:
میخواستم بپرسم اندر تیکر در کدام فیلم سینمایی هندی بازی کرده 2-لیتا در کدام فیلم سینمایی اکشن بازی کرده 3- هولگ هوگان در اون فیلمی که بازی کرده که در کشتی بودش اسم فیلمش چیه البته فقط اسم فیلمهاشونو میخوام 4-جیم دالتون در کدام فیلم بازی کرده5- اسم فیلمی که هاکو در اون بازی کرده اسمش چیه:16:خوب بچها حالا اسم هر کدوم از فیلمها رو بلد هستین بهم بگین من منتظرم
RE: سوال در مورد فیلم سینمای اندر تیکر
در مورد فيلم هندي آندر نميدونم اما توي فيلم اكشن suburban commando محصول سال 1991 بازي كرده .
ليتا هم در سريالهايي مثل dark angel ( 2000)
headbangers ball ( 1987 )
fear factor ( 2001 )
the big breakfast ( 2001)
بازي كرده كه فكر كنم منظور شما همان دارك انجل باشه فكر كنم ( البته مطمئن نيستم ) يه فيلم ويدئويي هم از روش ساختن .
راستي يادم رفت هالك هوگان هم در فيلمهاي زيادي از جمله فيلماي زير بازي كرده :
the ultimate weapon 1997
santa with muscles 1996
secret agent club
rockey 3
و البته سريالهاي زيادي هم بازي كرده كه ذكر همشون حال ميخواد از جمله اين سريالهاي
halkhugan knows best كه براي ام تي وي ساخته و خيلي طرف دار داره و به زندگي خصوصي خودش مي پردازه .
منم تمام این فیلمها رو دیدم اما اسم فیلمهاشونو یادم نیست اندر تیکر هم در 4 تا فیلم بازی کرده فکر میکنم
اما از همه جالبتر همون فیلم هندی هسته که بازی کرده یه فیلم درام دیگه هم بازی کرده بود با استون کلد البته امریکایی بودش
اسم فیلم هندی که تیکر توش بازی کرده و اسمش هم تو فیلم تیکر هستش و حتی هندی هم صحبت میکنه Khiladiyon Ka Khiladi هستش.
فیلم جدید آندر اسمش هست لیلی با من سات که این فیلم هندی با کارگردانی حسن جمیل :4:
یعنی چی؟اندر تکر تو فیلم هندی؟
چرا فیلم هندی حالا؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارسال اسم تمام فیلم های آندرتیکر
سلام دوستان عزیز لطفا هرکسی اسم تمام فیلم هایی رو که آندر تیکر در اون بازی کرده را می دونه برای من به ایمیل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ارسال کنه .
من هم سعی میکنم جبران کنم
هرکی می دونه برام ارسال کنه .
ممنون