RE: اخبار کوتاه روز 4 ژانویه
به این می گند آفتابه گرفتن وینس به جبرئیل سیسه:11:
بابا کین هم که آزادی خواهه. دمش گرم:4:
لنس کید هم با اون قیافه و هیکلش بهتره جای اینکه بره مغازه تجهیزات ماشین باز کنه بره شوفر ماشین سنگین بشه بهتر بهش می یاد
جبرئیل سیسه می خواد به عنوان تماشاگر به WM 25 بیاد؟
از کین خیلی خوشم اومد بر عکس کاراکترش در رینگ نشون داد که خیلی در واقعیت مهربان تر و متفاوت تر هستش .
وینس مک مهن هم کاملا جبریئل سیسه را قهوه ایی کردش من اگر به جای سیسه بودم دیگه تو شبکه های تلویزیونی حاضر نمی شدم .
RE: اخبار کوتاه روز 4 فبریه
تو خبر نوشته بود آزادی خواه افراطی هم هست .
---------------
بیچاره سیسه . خیلی دوست داشتم د رسلمنیا حاضر میشد . ولی انگار دیگه باید بیخیال شد
مثل اینکه شان از جی بی ال میبازه که این حرفو زده
کین واقعا خودش رو نشون داد من اصلا فکر نمی کردم چنین آدمی باشه
بلیط های رسلمنیا امسال بسیار گرون هستند.چون سالگرد 25 امین رسلمنیا است{سالگردهایی که مضرب 5 هستند باشکوهتر و مفصل تر و طولانیتر از بقیه هستند مثل رسلمنیا بیست (2004) ویا سالگرد 5 سالگی RAW) 1998)و 10 سالگی(2003) و 15 سالگیش(2007)}.wwe اینها رو جشن میگیره.
این یک سایت برای خرید و فروش بلیط رسلمنیا است:
http://www.stubhub.com/wrestlemania-tickets/wrestlemania-25-4-5-2009-609490/
میبینید که بلیط ها از 78$ شروع میشه تا 25000$(تو نقشه استادیوم سمت راست صفحه هم پیداست که بستگی داره کجای استادیوم باشی و چه قدر به رینگ نزدیک باشی.)
(البته الآن که فروش بلیط رسلمنیا توسط خود سایت wwe.com به پایان رسیده اون سایت بالا که من گفتم قیمتهاش یه جورایی بازار سیاه شده)اون مو قع ها که wwe.com میفروخت یادمه بیشترین قیمتش 10000$ بود.
پیش تر هم تو اخبار اومده بود که جبرئیل سیسه گفته اگه wwe دعوتش کنه میپذیره و میاد(یعنی میخواسته یه جوری مجانی بیاد) و اینکه همیشه این افراد معروف (VIP) اون جلو نزدیک رینگ میشینن ,پس این یعنی 10000$ دلار ضرر برای وینسی که ظاهرا" امسال کمپانیش با بحران روبرو ست!
بنابراین وینس , سیسه رو بعد از اعلام علاقه مندیش به حضور در رسلمنیا,دعوت نکرده.(مسلما" به اندازه کافی خواننده و بازیگر به رسلمنیا خواهند اومد که مراسم کمبود celebrity نداشته باشه)
البته آمریکائی نبودن سیسه هم در این تصمیم بی تاثیر نبوده(تازه شنیدم میگن سیسه مسلمان هم هست, دیگه بدتر)!!!
-----------------------
اینها نظرات شخصی خودم بود امیدوارم به سیسه و طرفداراش توهینی نشده باشه!