نتایج پی پی وی Latest Headlines - TNA Against All Odds
[align=center]نتایج پی پی وی TNA Against All Odds[/align]
سلام
نتایج این پی پی وی رو به اطلاعتون می رسونم
رویداد : TNA Against All Odds PPV
تاریخ برگزاری : 2/8/09
محل برگزاری : Orlando, Florida
در ابتدای پی پی وی ویدیو پکیجی از بازی هایی که امشب برگزار می شود نشان داده می شود و در آخر پروموی بازی استینگ که باید از کمربندش در مقابل کرت انگل و برادران دادلی دفاع کند نشان داده می شود
[align=center]TNA X Division Championship Match
Alex Shelley (c) vs. Eric Young[/align]
در بازی اول اعلام می شود که Chris Sabin امشب در آرنا حضور نخواهند داشت
اریک یانگ بازی را تهاجمی آغاز کرد و چندین ضربه آرنج به شلی زد و در ادامه با یک کلوزلاین شلی را به بیرون رینگ پرت کرد ؛ بعد از کمی درگیری به رینگ برمیگردند و شلی به بالای رینگ می رود و به یانگ Frog Splash میزند ولی در آخرین لحظات یانگ رد میکند و در نهایت وقتی که یانگ توجهش به داور بود ، شلی توانست از این فرصت استفاده کنید و او را رول آپ کند تا همچنان چمپین باقی بماند
[align=center]Winner & Still TNA X Division Champion: Alex Shelley[/align]
در بک استیج کرت انگل نشان داده می شود که میگوید من امشب خیال باختن ندارم و تمام هدفم فقط پیروزی است و میدانم که استینگ هم مثل من مصمم است که پیروز شود ، امشب مین ایونتی طولانی و سخت خواهیم داشت ...
[align=center]Scott Steiner vs. Petey Williams[/align]
در بازی دوم اسکات استاینر به مصاف پتی ویلیامز می رود
بازی آغاز می شود و استاینر به دور رینگ می چرخد و پس از لحظاتی شروع به قفل کردن بر روی هم میکنند
استاینر بازی را بدست داشت تا زمانی که ویلیامز فایرد آپ می شود و پس از زدن کمبو هایی به استاینر Neckbreaker میزند و از رینگ بالا می رود و به استاینر DropKick می زند ولی استاینر رد میکند
ویلیامز دوباره به بالای رینگ می رود ولی این بار استاینر به او Belly-To-Belly Suplex سنگینی از بالای رینگ میزند ولی ویلیامز رد میکند ؛ در ادامه ویلیامز به استاینر Tornado DDT میزند
در اواخر بازی استاینر به ویلیامز فن سابمیشن Steiner Recliner را میزند و ویلیامز پس از تلاش فراوان موفق به رسیدن طناب ها می شود ولی استاینر او را میگیرد و بلند میکند و حرکت Steiner Screwdriver را اجرا میکند و ویلیامز را پین میکند
[align=center]Winner: Scott Steiner[/align]
بعد ار بازی استاینر میکروفون را بدست میگیرد و رو به تماشاگران میکند و میگوید من احتیاجی به تشویق و پشتیبانی شما ها ندارم و سپس ویلیامز را میزند و قصد دارد تا حرکت Steiner Recliner را دوباره اجرا کند که آهنگ ساموئا جو زده می شود و تصویر او بر روی صفحه مانیتور ورزشگاه نشان داده می شود و او به استاینر میگوید که تو یکی از کسانی هستی که به من ضربه های بدی زد و تو جزو اولین کسانی هستی که من مجازاتشان خواهم کرد ...
[align=center]Brutus Magnus vs. Chris Sabin[/align]
در حالی که گفته شده بود کریس سبین امشب در رینگ ساید حضور نخواهد داشت اما او میاید و بازی آغاز می شود و تماشاگران بازی آغاز می شود را تشویق میکنند
در این بازی ، دو استار کل کل زیادی میکنند که کی قوی تر است ، چندین بار سبینRunning Shoulder Block به مگنس میزند اما او همچنان روی پاهایش ایستاده و به زمین نمی افتد سبین برای بار دیگر این حرکت را انجام می دهد اما همچنان مگنس مقاوم است ، در ادامه او به مگنس DropKick میزند ولی مگنس خشمگین تر می شود و او را با زانویش میزند
در نهایت وقتی که سبین قصد حرکت هوایی را داست مگنس با گرفتن داور از این حرکت فرار میکند و به سبین Tormentum Finishing Move را میزند و او را پین میکند
[align=center]Winner: Brutus Magnus[/align]
در بک استیج با برادران دادلی مصاحبه ای می شود و گفته می شود که آنها شاید نقشی در بازی نداشته باشند و درگیری اصلی بین استینگ و انگل باشد اما دیوُن میگوید آنها همدیگر را میتوانند انقدر بزند تا دیگر توان بازی نداشته باشند اما ما از تجربه خود استفاده میکنیم و کنترل بازی را بدست میگیریم ، بعد از 21 بار برنده کمربند های تگ تیم شدن امشب وقتش است که افتخاری دیگر در کارنامه ی ما ثبت شود
[align=center]TNA Knockouts Championship Match
Awesome Kong (c) vs. ODB[/align]
این بازی را در نهایت کانگ با اجرای حرکت Implant Buster و پین کردن ODB میبرد تا از کمربندش دفاع کرده باشد
ویدیو پکیجی از درگیری ها بر سر کمربند TNA Legends Champions نشان داده می شود که بر میگردد به پی پی وی ماه قبل یعنی TNA Genesis
[align=center]TNA Legends Championship Match
Booker T (c) vs. Referee Shane Sewell[/align]
در واخر این بازی شین سوئل لبای داوری خودش را میکند و به بوکر تی Running Bulldog سنگینی می زند اما شارمل از خارج رینگ حواسش را پرت میکند و به بوکرتی این اجازه را میدهد تا حرکت Axe Kick را بزند و سوئل را پین کند و همچنان بنده کمربند لجندز باقی بماند
[align=center]Winner & Still TNA Legends Champion: Booker T[/align]
بعد از بازی AJ Styles به رینگ میاید و شروع به زدن بوکرتی میکند و درنهایت بوکر تی به بیرون رینگ فرار میکند و استایل میکروفون را بدست میگیرد و کمربند بوکر تی را بر روش شانه های خود می اندازد و شروع به صحبت میکند و می گوید من همیشه آرزو داشتم تا بهترین کشتی گیر در حرفه خودم شوم و نهایت آرزو های من این بود که لجند شوم و دیگر زمان آن رسیده تا من صاحب اصلی این کمربند باشم ...
[align=center]Abyss vs. Matt Morgan[/align]
بازی آغاز می شود و دو **** استار Shoulder Block های متوالی ای به هم میزنند و کار در گوشه رینگ ادامه پیدا می کند در آنجا مشت هایی را به هم میزنند و آبیس ، مُرگان را به بیرون رینگ پرتاب میکند ولی مرگان بر روی پهایش می ایستد
درگیری در بیرون رینگ ادامه پیدا میکند و به کنار میز گزارشگران کشیده می شود و در آنجا مت مُرگان به آبیس Big Boot میزند
دوباره به رینگ بر میگردیم و مُرگان از بالای رینگ به آبیس Cross-Body میزند ولی آبیس تا دو رد میکند در ادامه آبیس قصد زدن Splash را دارد که مُرگان از سر راه کنار می رود و به داور میخورد
مُرگان از این فرصت استفاده میکند و میرود صندلی به رینگ میاورد و با آن به سر آبیس ضربه میزند و بعد از زمانی به نسبتاً طولانی داور را به هوش میاورد ولی موقع شمارش آبیس کیک اَوت میکند
مت مُرگان دوباره صندلی را بر می دارد و قصد زدن دوباره را دارد اما این بار آبیس گلوی او را میگیرد و به او چک اسلم میزند و داور به آهستگی شروع به شمارش میکند اما مُرگان شانه هایش را به سختی بالا میاورد تا همچنان بازنده نباشد
آبیس صندلی را بر روی مورگان که داز کشیده میگذارد و از رینگ بالا میرود و قصد زدن Splash را دارد اما مورگان صندلی را از روی خودش بر میدارد و به صورت عمودی نگه میدارد و آبیس هنگام فرود آمدن به صندلی برخورد میکند و Low Blow از صندلی میخورد و در ادامه مت مُرگان صندلی را بر زمین میاندازد و به آبیس بر روی آن چک اسلم میزند اما آبیس در شگفت همگان دوباره کیک اَوت میکند
حالا آبیس بلند شده و صندلی را بدست میگیرد و قصد زدن مُرگان را دارد و لی مُرگان داور را میگیرد و میفرستد طرف آبیس و او اشتباهاً داور را دوباره میزند ، آبیس در یک رفت و برگشت به مُرگان Black Hole Slam را موفق می شود بزند و داوری دیگر به رینگ میاید و شروع به شمارش میکند اما مُرگان رد میکند و درادامه مُرگان قصد زدن بیگ بوت را دارد که آبیس برای برا دوم Black Hole Slam را میزند و این بار موفق به پین کردن می شود تا پیروز شود
[align=center]Winner : Abyss[/align]
[align=center]TNA World Tag Team Championship Match
Beer Money, Inc. (c's) vs. Lethal Consequences[/align]
در پایان این بازی جکوئیلاین به استُرم زنجیر میدهد و استُرم با زنجیر به صورت جل لثال میزند و در نهایت رود او را رول آپ میکند
[align=center]Winners & Still TNA World Tag Team Champions: Beer Money, Inc.[/align]
[align=center]Main Event
TNA World Heavyweight Championship - Fatal Four Way Match
Sting (c) vs. Kurt Angle vs. Brother Ray vs. Brother Devon[/align]
زنگ به صدا در میاید و بازی آغاز می شود
دیوُن سراغ استینگ میرود و بابا ری به سمت کرت انگل می رود و پس از کمی بابا ری دادلی و استینگ درگیر می شوند و کارشان به بیرون رینگ میکشد و دیوُن در درون رینگ کرت را میزند و پس از کمی بابا ری هم میاد و او و دیوُن با هم به کرت Shoulder Block میزنند و سپس استینگ را به داخل رینگ میآورند و او را هم می زنند
کرت انگل از پشت سر بابا ری را به سمت دیوُن هل میدهد و آنها با هم برخورد میکنند و کرت و استینگ با هم تیم 3D را میزنند و بعد از کمی تیم 3D بر بازی مسلط می شود و با هم به انگل و استینگ کلوز لاین میزنند و کرت انگل به بیرون رینگ می افتد و استینگ هم بر زمین افتاده
حالا دو برادر دادلی با هم درگیر می شوند و بر روی هم قفل میکنند ، تماشاگران یکصدا میگویند ECW !
چنیدن مشت دیوُن به بابا ری میزند و در ادامه بابا ری به دیوُن Scoop Slam میزند و حالا دیوُن بلند شده و او به بابا ری Scoop Slam میزند و در نهایت درگیری شان هر دو به هم کلوزلاین میزنند و بر زمین می افتند و حالا کرت به رینگ میاید و استینگ هم بلند شده و با هم سراغ تیم 3D میروند
کرت انگل بر روی بابا ری دادلی Ankle Lock را زده و از طرفی دیگر استینگ به دیوُن Scorpion Deathlock را زده و در نهایت بابا ری خودش را با هل دادن کرت به طرف استینگ رها میکند
حالا کرت و استینگ با هم فیس تو فیس می شوند و مشت هایی را به هم میزنند
کرت از ابرویش خون میاید
استینگ قصد دارد به کرت Scorpion Deathdrop ر ابزند که کرت آن را به Ankle Lock تبدیل میکند و تیم 3D میایند و قفل را میشکنند ، در ادامه استینگ تیم 3D را میزند
کرت از این فرصت استفاده میکند و به استینگ Angle Slam میزند اما استینگ شانه هایش را تا دو بالا می آورد
حالا دیوُن از پشت سر به کرت انگل Lifting Inverted DDT میزند اما این بار کرت شانه هایش را بالا می آورد و رد میکند
بابا ری میاید و حرکت Rock Bottom را به دیوُن میزند ولی دیوُن رد میکند
استینگ به بابا ری Scorpion Deathdrop را میزند ولی بابا ری تا دو رد میکند
حالا بابا ری دادلی کرت انگل را بر روی شانه هایش میگذارد و دیوُن از رینگ بالا رفته و حرکت Doomsday را انجام میدهد ولی استینگ میاید و مانع از شمارش می شود ، تیم 3D قصد دارد تا حرکت فینیشر خودشان یعنی 3D را اجرا کنند که استیگ به دیوُن Big Boot میزند و به بابا ری دادلی Back Suplex میزند و بر روی ری کاور میرود ولی او تا دو رد میکند
کرت انگل به دیوُن از بالای رینگ سوپلکس میزند و از طرفی بابا ری او را با کلوزلاینی به بیرون پرت میکند و در نهایت از پشت سر استینگ برای بار دم فینیشرش یعنی Scorpion Death Drop را به بابا ری میزند و موفق به پین کردن او می شود تا همچنان برنده سنگین وزن کمربند تی ان ای باقی بماند
[align=center]Winner & Still TNA World Heavyweight Champion: Sting[/align]
در اینجا این پی پی وی به اتمام می رسد
[align=center]کپی برداری از متن فوق فقط با ذکر منبع امکان پذیر می باشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: نتایج پی پی وی Latest Headlines - TNA Against All Odds
[align=center]در کل پی پی وی جالبی نبود ... من فکر میکردم امشب تو مین ایونت لااقل یه اتفاق عجیب و سورپرایز کننده بیفته که گویا خبری نبود ... از این کارا هم معلومه لجندز چمپین بعدی ای جی استایلز هست !!!
ممنون معین جان !!! :34: [/align]
این استینگ هم از موقعی که من یادم هست TNA World Champion هستش!!!! من میگم اینا نمیخوان یه چمپین جدید داشته باشن؟:27:
ممنون معین جان بابت اخبار من خواب موندم متاسفانه نتونستم ببینم
پی پی ویش مثل پی پی وی های قبلی TNA نه زیاد قشنگ بود و نه زیاد بعد
بعدش ali-435جان 4 ماه فکر نکنم شده باشه استینگ کمربند اومده باشه دستش زیاد دستش نبوده