-
نتایج راء زنده به تاریخ 1 مارچ
[align=center]
به نام خدا
اینتروی راء پخش میشه.
شاون وارد میشه.
ویدئوی از هفته پیش پخش میشه.
شاون بسیار تشویق میشه.
شاون:یک صحبت هایی است که میگه که من دیوانه شدم. هیچ کدوم از لاکر روم من رو باور ندارند. هیچ کدوم باور ندارند من می تونم تیکر رو شکست بدم. من می دونم که همه شما ها می دونید که من آقای رسلمنیا هستم و من باور دارم که می تونم تیکر رو در رسلمنیا شکست بدم.من به اون کسی که باور نداره میگم که بیاد جلوی من به ایسته و به من بگه که من نمی تونم.
تریپل اچ وارد میشه.
شاون:تو بعد از 15 سال باور نداری؟
تریپل:شاون من باور ندارم که تو می تونی تیکر رو شکست بدی. من مطمئنم که تو اینکارو می کنی. تو آقای رسلمنیا هستی. اما قبلش یک کاری کردم. من ریمچمون رو برای امشب بوک کردم. من تو دوباره بر سر کمبرند امشب مسابقه می دیم.
شاون:من نمی تونم جاده رسلمنیا مارو جدا کرده.
تریپل:من اصلا به جاده رسلمنیا اهمیت نمی دم. من می دونم که قبل از 30 روز بعد از بردن کمربند ها هیچکی نمی تونه تایتل مچ ببگیره. من باور دارم که 28 روز دیگه راء بعد از رسلمنیاست و قراره که ما یک مهمونی بگیریم با استایل DX!!! دی اکس هیچوقت نمی میره. من باور دارم که بعد از رسلمنیا کریر تو ادامه خواهد داشت. سوال اینه تو آیا باور داری؟
شاون:باور من اینه که ما چندتا کمربند تگ تیم د اریم پس بگیریم.
تشویق مردم.
گست هوست های راء در بک استیج هستند و خواهران بلا به اون ها خوش آمد می گویند.
یکیشون در بک استیج می مونه و هورنی میاد و یک چیزی به خوردش میده و چاک به حالت خلسه میره.
تد دیبیاسی در برابر رندی اورتون
مسابقه به صورت مساوی دنبال شد. تد بیشتر حالت تهاجمی داشت و تونست قدرت بیشتری رو جذب کنه. کودی رودز دخالت می کنه و بازی DQ میشه.
بدون برنده
در پایان رندی هر دونفر رو می زنه و به بیرون رینگ می اندازه.
هر سه نفر به هم نگاه می کنند و آهنگ رندی زده میشه.
برت هارت با لیموزین وارد میشه.
دو گست هوست در بک استیج هستند. چاک به نظر داره موهای ایو رو ماساژ میده اما معلوم میشه که مو های ویلیام ریگل است. هورنی میاد و از سریال صبحونه اش دوباره به گست هوست ها میده و دوباره این دو به حالت خلسه می روند.
پروموی از بازی سینا و باتیستا پخش میشه.
گفته میشه که شاید باتیستا با سینا امشب درگیری داشته باشند.
مانی این د بنک کوالیفاینگ
سانیتنو مارلا در برابر جک سوئگر
جک سوئگر با یک پاور بامب در اول بازی برنده مییشه.
برنده و در مانی این د بنک: جک سوئگر
اعلام میشه که یک مسابقه کوالیفاینگ دیگه هم در این راء داریم.
باتیستا با سیکیوریتی در حال رفتن به رینگ است.
سینا وارد میشه.
سینا میگه: من نمی فهمم چرا همه می خوان قهرمان بشوند. من دیو رو دوست خودم می دونستم اما الان...
سینا بسیار تشویق میشه.
سینا:هدف من اینه که به رسلمنیا برم. اما رسلمنیا 4 هفته دیگه اس. من می خوام همین الان با باتیستا حسابم رو صاف کنم.
باتیستا با سکیورتی وارد میشه.
سینا:من دارم درست میبینم؟ باتیستای گنده با سیکیورتی وارد میشه؟
باتیستا:اینا دارند از تو محافظت می کنند که من نزنم لت و پارت کنم. من اومدم فقط باهات حرف بزنم.
باتیستا:می دونی چرا هفته پیش زدمت؟ چون می خواستم در رسلمنیا باهات مبارزه کنم.
(متاسفانه در این قسمت مشکلی برای من پیش اومد و نتونستم این درگیری رو دنبال کنم)
تبلیغ میشه که هیتمن بزودی وارد میشه و خداحافظی می کنه.
چاوو در بک استیج گیر دو گست هوست مست افتاده و این دونفر وی رو مسخره می کنند. کتی لی بورچیل و سانتینو هم مورد مسخره شدن قرار میگیرند.
مانی این د بنک کوالیفاینگ مچ
زک رایدر در برابر ام وی پی
ام وی پی به سرعت و به راحتی تونست زک رایدر رو شکست بده.
برنده و در مانی این د بنک:ام وی پی
مسابقه دیواها با لباس خواب و بالش بازی بعدیست.
گست هوست های راء چیک و چاک وارد می شوند.
این دو ایو گیل کیم و کلی کلی رو معرفی می کنند.
این سه وارد می شوند.
ماریس آلیشیا فاکس و جیلیان هم وارد می شوند.
مسابقه شروع میشه و همه به جون هم می افتند. نکته جالب توجهی به جز لباس دیواها وجود نداره.
برنده:ایو
هورنی وارد میشه و با گست هوست ها شادی می کنه.
هال او فیمر جدید سال 2010 مدداگ وشان اعلام میشه. او بیشتر از 35 تایتل داشته.
بعدی خداحافظی برت هارت است.
وینس مکمن وارد میشه.
وینس:باعث افتخاره که بهترین بهترین هارو بهتون معرفی کنم. او کسی هست که من به او احترام شخصی خیلی زیادی دارم. برت د هیتمن هارت.
برت وارد میشه.
وینس میگه:برت من خالی بستم. تو رو علکی دعوت کردم به بهانه خداحافظی...من می خوام به مسابقه در رسلمنیا دعوتت کنم.
برت میگه که اگه دقت کرده باشی من پام شکسته و نمی تونم مسابقه بدم.
وینس برت رو تهدید می کنه و وی رو ترسو خطاب می کنه.
برت باز هم قبول نمی کنه تا مسابقه بده. وینس فشار رو بیشتر می کنه و چوب زیر بغل برت رو می اندازه
وینس به بیرون رینگ میره و برت میگه:تو یک مسابقه در رسلمنیا می خوای؟ باشه من قبول می کنم.
وینس با خوشحالی میگه:منم هفته بعد با بزرگترین طرفدارت رو کشتی میگیرم. جان سینا.
کامرشال
مسابقه هندیکپ لگسی در برابر اورتون برای هفته آینده مشخص میشه.
دی اکس در برابر میز و بیگ شو
بر سر کمربند یونیفاید
مسابقه بیشتر دست میزشو هستش اما دی اکس در آخر مسابقه قدرت رو در دست میگیره درست درپایان مسابقه تصویر تیکر در تیتانترون پخش میشه و شاون حواسش پرت میشه. میز رول آپ می کنه و برنده می شوند.
برنده میزشو
درپایان شاون با عصبانیت صحنه رو ترک می کنه و شیموس به تریپل اچ حمله می کنه. شیموس به شدت تریپل اچ رو می زنه و راء به اتمام میرسه.
[/align]
-
RE: نتایج راء زنده به تاریخ 1 مارچ
-
راو قشنگی بود من الان که رفتم تو سایت دبلیو دبلیویی تو شاخه ی س و پ ر استارز.دیدم که اسم باتیستا هم تو برند راو هست و هم تو برند اسمک دان.دلیلش چیه؟؟؟
-
مشخصه که باتیستا خیلی از حقایق رو گفته و حال س ی نا رو بدجوری گرفته!
-
الان شيموس چه ربطي به تريپل ايچ داره؟بيچاره شيموس وقتي كمربند رو از دست داد يه ريمچ هم نگرفت!:27:
-
اگه میشه صحبت های سینا و باتیستا رو کامل بزارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Batista Unlimited
مشخصه که باتیستا خیلی از حقایق رو گفته و حال س ی نا رو بدجوری گرفته!
بله حق با شماست اشک سینا را دراورد.
-
اي خدا سينا هفته بعد بزنه وينسو به درك جهنم واصل كنه
-
والا بنده نتوسنتم صحبت های سینا و باتیستا رو گوش بدم. اما می تونم بگم که باتیستا از دست سینا شاکی بود و حسودی و از این حرف ها.
-
راء جذابی بود خب پس یه جورایی مسابقه تریپل اچ و شیمس در رسومینیا استارت زده شد پس تریپل اچ هم بیکار نیست. اگه این هفته مسابقه برت با وینس مشخص نمیشد خیلی قضیه لس میشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshad_fu
بفرما. باتیستا توی این راو حرف دل خیلی ها رو زد:
بعد از تبلیغات شاهد نواخته شدن موزیک جان سینا هستیم .از چهره ي جان سينا ميشه فهميد كه او از اتفاقات هفته ي گذشته عصبانيه. تماشاچیان عکس العمل های مختلفی نسبت به ورود او دارند و بعضا شاهد بو شدن او هم هستیم . سینا میکروفن رو میگیره و میگه مردم به من گفتن که باتیستا کمربند wwe رو از من دزديده . سينا ميگه من در مورد اين موضوع كمي فكر كردم و فهميدم كه اين دزدي واقعا يك معامله بين باتيستا و وينس مكمن هست .سينا ميگه من تا مدتي قبل باتيستا رو به عنوان يك دوست مي شناختم و هيچ مشكلي با او نداشتم .اما الان اين باتيستاست كه با من مشكل پيدا كرد. سينا در مورد حضور در رسولمنيا صحبت ميكنه . او ميگه بعد از اتفاقات هفته ي گذشته بايد باتيستا به اينجا برگرده و تسويه حساب كنه و بعد هم باتيستا رو صدا ميكنه . با كمي تاخير باتيستا در حالي كه كمربند بر روي شانه هاش نقش بسته، با 6 نفر از اعضاي امنيتي wwe وارد رينگ ميشه . ديو بازم از اون تيپ هاي جالب زده و در همون ابتداي رمپ آرنا مي ايسته و كمربند رو در مقابل چشمان سينا بالا ميبره . سينا باتيستا رو به دليل وجود سكيورتي مورد تمسخر قرار ميده وميگه باتيستا با اين همه هيبتو گارد امنيتي؟! باتيستا در جواب ميگه سكيورتي اينجا نيستند كه از من محافظت كنند ،بلكه اينجا هستند تا منو كنترل كنند تا سينا رو خورد نكنم . باتيستا اضافه مي كنه : من برنامه اي براي حمله ي مججد به سينا رو ندارم و سكيورتي اينجا هستند تا از اين امر اطمينان حاصل بشه . سينا بار ديگر به تمسخر ميگه چرا باتيستا با 6.6 فوت قد و 300 پوند وزن ، به رينگ نمياد تا به ما بپيونده ؟شايد خوي زنها رو گرفته! باتيستا ميگه سينا فرد خنده داري ..و با خنده خطاب به سينا ميگه :(تو منو سرگرم كردي) "You amuse me, ha ha ha," باتيستا ميگه من هفته ي قبل به سينا حمله كردم چون مي خواستم كه او در رسولمنيا در مقابل من قرار بگيره و خطاب به سينا ميگه :"من باختم و تو به اون چيزي كه مي خواستي رسيديو منم به چيز دلخواهم رسيدم و الان همه راضي هستند" . باتيستا ميگه سينا و من دوران خود در wwe رو در يك زمان آغاز كرديم اما تفاوتي زيادي بين ما قائل شدند در حالي كه اصلا اينطور نبود . باتيستا ميگه : من فكر مي كنم كه مي تونم با جرات بگم سينا و من يكيبزرگترين استارها از مبدا كشتي كچ بوديم . او ادامه ميده كه هر دوي ما تونستيم در رسولمنياي 21 قهرمان بشيم . باتيستا خطاب به سينا اضافه ميكنه :"اما به دليل برخي دلايل احمقانه ،كمپاني تصميم گرفته از تو يك فرد گنده بسازه و تو رو با حضور در تبليغات و شركت در فيلمها و چسباندن عكست بر روي كاور مجلات ، بزرگ كنه . تماشاچيان عكس العمل هاي جالبي نسبت به اين حرف ديو نشون ميدن . باتيستا ميگه : هر جور هست تو رو با استون كلد استيو استين يكي كردند در حالي كه من شايسته ي بيشتر از اين القاب بودم و حالا آستين بايد اين قضايا رو ببينه و بالاخره ميگه :الان به جايي رسيديم كه من بزرگترين استار كمپاني wwe هستم . باتيستا بار ديگه ميگه : من هفته ي پيش به تو حمله كردم چون مي خواستم تو در جهنم من در رسولمنيا اسير بشي و به همه ثابت كنم كه از تو بهترم و تو هم نمي توني در مقابل من بايستي .
سينا از باتيستا ميپرسه كه اينا در مورد چي بود ؟ سينا ميگه من در هر حال تايتلم رو در رسلمنيا از تو پس مي گيرم اما در مورد دوران حضورم در wwe صحبت دارم . او ميگه من اولين نفري هستم كه وارد تمرينات و شوها ميشم و آخرين نفر هم اونها رو ترك ميكنم. سينا ادامه ميده :همه ي اشخاص در wwe Univers مي دونند كه من زندگيمو فداي كار در wwe كردم . سينا ميگه اين بيزنس اجازه داد تا باتيستا فقط خودشو مي بينه و اين موضوع هميشه برقرار بوده . سينا خطاب به باتيستا ميگه :"تو يك خودخواهي. تو هميشه خودخواه بودي و از اين به بعد هم خواهي بود و اين يك حقيقته انكارناپذيره " باتيستا ميگه آره من همينيم كه تو ميگي و جمله اي كه هفته ها پيش در اسمكداون گفت رو باز هم تكرار ميكنه :"من براي پول در wwe حضور دارم "و در ادامه در تقابل با عكس العمل حضار ورزشگاه در مقابل اين جمله ميگه :"اين مردم هم براي من مهم نيستند و من اهميت نميدم كه اونها منو تشويق كنند يا منو هوو كنندچون كه من براي اونها اينجا نيستم . "باتيستا صحبت جالبي رو ميكنه و به سينا ميگه: "تو به بوسيدن كودكان و نوزادان و دختر ها و زن هاي چاق ادامه بده ولي اين من هستم كه تا رسولمنيا به جاي اينكارها تمربن ميكنم." باتيستا ميگه وقتي من و تو در رينگ هستيم اتفاقات بدي براي تو ميفته و سينا رو ياد شكسته شدن گردنش در سامراسلم 2008 ميندازه .سينا قصد داره صحبتهاي باتيستا رو قطع كني و باتيستا ميگه تو به هرچي فكر ميكنه ، بي ربطه ! باتيستا از سينا ميخواد كه خودشو از بند جملات و صحبتهاي توهم آميز خلاص كنه و به او ميگه كمي واقع بين باش و بدون كه من تو رو شكست خواهم داد و بعد هم ميكروفن رو ميندازه . آهنگ باتيستا زده شده و او يك بار قبل از اينكه صحنه رو ترك كنه در مقابل چشمان سينا كمربند رو بالا ميبره
ممنون
-
باتيستا عجب آدم خودخواهيه:33::33:
-
آفرین بر باتیستا با این حرف های زیبا:34::34::34::34:
-
نقل قول:
تماشاچيان عكس العمل هاي جالبي نسبت به اين حرف ديو نشون ميدن
منظور ایشون مسلما بوو شدن دیو عزیز هست.
نقل قول:
حالا آستين بايد اين قضايا رو ببينه
همچین حرفی زده نشده و باتیستا گفته که سینا الان نقش آستین 10 سال پیش رو داره.
نقل قول:
از واکنش تماشاچی ها واضح بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
:11:
ببین آقا شایان من پست را گزاشتم هیچی هم نگفتم خودت شروع کردی حالا بخوان:
در مورد صحبت اولتون باید بگم: لطفا کمتر خالی ببندین باتیستا از وقتی که قهرمان دبلیو دبلیویی شده از منفوریتش کاسته شده تو راو ی قبلی وقتی به سینا low blow زد تقریبا تمام آرنا براش دست زدن پس منکر واقعیت نشو حتی اگر تلخ باشه.
در مورد حرف دومتون چیزی ندارم که بگم شاید حق با شما بوده
در مورد حرف سومتون هم باید بگم:حرف دل خیلی ها رو تو این انجمن زد و اون هم اینکه بیخودی به سینا این همه بها دادن من نمیگم که نباید بهش بها بدن ولی نه انقدر.
در مورد حرف آخرتون:باز باید بگم منکر واقعیت نشید حتی اگه تلخ باشه باتیستا توی این هفته به مراتب بیشتر از هفته های قبل تشویق شد.
عرض دیگه ای نیست.
-
بستگی به شهری هم که توش هستند داره. شاید یک شهری خیلی تو رسلینگ هستش هیل هارو تشویق می کنه یک شهری فقط فیس ها. با این تکنولوژی های جدید من حتی مطمئن نیستم کسی تشویق یا بو بشه. تنها از تشویق کردن ها میشه بلند شدن مردم رو دید و گرنه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
نقل قول:
بعد از تبلیغات شاهد نواخته شدن موزیک جان سینا هستیم .از چهره ي جان سينا ميشه فهميد كه او از اتفاقات هفته ي گذشته عصبانيه. تماشاچیان عکس العمل های مختلفی نسبت به ورود او دارند و بعضا شاهد بو شدن او هم هستیم . سینا میکروفن رو میگیره و میگه مردم به من گفتن که باتیستا کمربند wwe رو از من دزديده . سينا ميگه من در مورد اين موضوع كمي فكر كردم و فهميدم كه اين دزدي واقعا يك معامله بين باتيستا و وينس مكمن هست .سينا ميگه من تا مدتي قبل باتيستا رو به عنوان يك دوست مي شناختم و هيچ مشكلي با او نداشتم .اما الان اين باتيستاست كه با من مشكل پيدا كرد. سينا در مورد حضور در رسولمنيا صحبت ميكنه . او ميگه بعد از اتفاقات هفته ي گذشته بايد باتيستا به اينجا برگرده و تسويه حساب كنه و بعد هم باتيستا رو صدا ميكنه . با كمي تاخير باتيستا در حالي كه كمربند بر روي شانه هاش نقش بسته، با 6 نفر از اعضاي امنيتي wwe وارد رينگ ميشه . ديو بازم از اون تيپ هاي جالب زده و در همون ابتداي رمپ آرنا مي ايسته و كمربند رو در مقابل چشمان سينا بالا ميبره . سينا باتيستا رو به دليل وجود سكيورتي مورد تمسخر قرار ميده وميگه باتيستا با اين همه هيبتو گارد امنيتي؟! باتيستا در جواب ميگه سكيورتي اينجا نيستند كه از من محافظت كنند ،بلكه اينجا هستند تا منو كنترل كنند تا سينا رو خورد نكنم . باتيستا اضافه مي كنه : من برنامه اي براي حمله ي مججد به سينا رو ندارم و سكيورتي اينجا هستند تا از اين امر اطمينان حاصل بشه . سينا بار ديگر به تمسخر ميگه چرا باتيستا با 6.6 فوت قد و 300 پوند وزن ، به رينگ نمياد تا به ما بپيونده ؟شايد خوي زنها رو گرفته! باتيستا ميگه سينا فرد خنده داري ..و با خنده خطاب به سينا ميگه :(تو منو سرگرم كردي) "You amuse me, ha ha ha," باتيستا ميگه من هفته ي قبل به سينا حمله كردم چون مي خواستم كه او در رسولمنيا در مقابل من قرار بگيره و خطاب به سينا ميگه :"من باختم و تو به اون چيزي كه مي خواستي رسيديو منم به چيز دلخواهم رسيدم و الان همه راضي هستند" . باتيستا ميگه سينا و من دوران خود در wwe رو در يك زمان آغاز كرديم اما تفاوتي زيادي بين ما قائل شدند در حالي كه اصلا اينطور نبود . باتيستا ميگه : من فكر مي كنم كه مي تونم با جرات بگم سينا و من يكيبزرگترين استارها از مبدا كشتي كچ بوديم . او ادامه ميده كه هر دوي ما تونستيم در رسولمنياي 21 قهرمان بشيم . باتيستا خطاب به سينا اضافه ميكنه :"اما به دليل برخي دلايل احمقانه ،كمپاني تصميم گرفته از تو يك فرد گنده بسازه و تو رو با حضور در تبليغات و شركت در فيلمها و چسباندن عكست بر روي كاور مجلات ، بزرگ كنه . تماشاچيان عكس العمل هاي جالبي نسبت به اين حرف ديو نشون ميدن . باتيستا ميگه : هر جور هست تو رو با استون كلد استيو استين يكي كردند در حالي كه من شايسته ي بيشتر از اين القاب بودم و حالا آستين بايد اين قضايا رو ببينه و بالاخره ميگه :الان به جايي رسيديم كه من بزرگترين استار كمپاني wwe هستم . باتيستا بار ديگه ميگه : من هفته ي پيش به تو حمله كردم چون مي خواستم تو در جهنم من در رسولمنيا اسير بشي و به همه ثابت كنم كه از تو بهترم و تو هم نمي توني در مقابل من بايستي .
سينا از باتيستا ميپرسه كه اينا در مورد چي بود ؟ سينا ميگه من در هر حال تايتلم رو در رسلمنيا از تو پس مي گيرم اما در مورد دوران حضورم در wwe صحبت دارم . او ميگه من اولين نفري هستم كه وارد تمرينات و شوها ميشم و آخرين نفر هم اونها رو ترك ميكنم. سينا ادامه ميده :همه ي اشخاص در wwe Univers مي دونند كه من زندگيمو فداي كار در wwe كردم . سينا ميگه اين بيزنس اجازه داد تا باتيستا فقط خودشو مي بينه و اين موضوع هميشه برقرار بوده . سينا خطاب به باتيستا ميگه :"تو يك خودخواهي. تو هميشه خودخواه بودي و از اين به بعد هم خواهي بود و اين يك حقيقته انكارناپذيره " باتيستا ميگه آره من همينيم كه تو ميگي و جمله اي كه هفته ها پيش در اسمكداون گفت رو باز هم تكرار ميكنه :"من براي پول در wwe حضور دارم "و در ادامه در تقابل با عكس العمل حضار ورزشگاه در مقابل اين جمله ميگه :"اين مردم هم براي من مهم نيستند و من اهميت نميدم كه اونها منو تشويق كنند يا منو هوو كنندچون كه من براي اونها اينجا نيستم . "باتيستا صحبت جالبي رو ميكنه و به سينا ميگه: "تو به بوسيدن كودكان و نوزادان و دختر ها و زن هاي چاق ادامه بده ولي اين من هستم كه تا رسولمنيا به جاي اينكارها تمربن ميكنم." باتيستا ميگه وقتي من و تو در رينگ هستيم اتفاقات بدي براي تو ميفته و سينا رو ياد شكسته شدن گردنش در سامراسلم 2008 ميندازه .سينا قصد داره صحبتهاي باتيستا رو قطع كني و باتيستا ميگه تو به هرچي فكر ميكنه ، بي ربطه ! باتيستا از سينا ميخواد كه خودشو از بند جملات و صحبتهاي توهم آميز خلاص كنه و به او ميگه كمي واقع بين باش و بدون كه من تو رو شكست خواهم داد و بعد هم ميكروفن رو ميندازه . آهنگ باتيستا زده شده و او يك بار قبل از اينكه صحنه رو ترك كنه در مقابل چشمان سينا كمربند رو بالا ميبره
ممنون
ایول دیوید باتیستا! تا حالا تو زندگی و دوران رستلینگم! ندیده بودم کسی سینا رو تا این حد قهوه ای کنه!!:12:....
مرده باتیستا هم سینا رو شکست میده البته اگه شبکنه سینا (وینس) بزاره!!!
-
اقا شان ریـــ ـــ د به تیکر تو الیمینشن چمپر و کمپانی خواست هیل شه ..
ولی اونایی که راء رو دیدن ریکشن رو هم دیدند ..
HBK HBK HBK
کل ارنا رو پر کرده بود قربونش برم :5:
بخاطر اینکه
هارت بریک کید همیشه تو قلب مردم ..
HBK NEVER DIE
:9:
:4:
-
نقل قول:
مسابقه تصویر تیکر در تیتانترون پخش میشه و شاون حواسش پرت میشه. میز رول آپ می کنه و برنده می شوند.
حالا که میبینیم تیکر اینجا ریـــــ ـــــ د به شان ! پارسال هم این همه تیکر رو زد و سوئیت چین زد ولی نتیجه نشون داد که 0-17 !
[align=center]18-0 :9: :9: [/align]
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ببین آقا شایان من پست را گزاشتم هیچی هم نگفتم خودت شروع کردی حالا بخوان:
در مورد صحبت اولتون باید بگم: لطفا کمتر خالی ببندین باتیستا از وقتی که قهرمان دبلیو دبلیویی شده از منفوریتش کاسته شده تو راو ی قبلی وقتی به سینا low blow زد تقریبا تمام آرنا براش دست زدن پس منکر واقعیت نشو حتی اگر تلخ باشه.
در مورد حرف دومتون چیزی ندارم که بگم شاید حق با شما بوده
در مورد حرف سومتون هم باید بگم:حرف دل خیلی ها رو تو این انجمن زد و اون هم اینکه بیخودی به سینا این همه بها دادن من نمیگم که نباید بهش بها بدن ولی نه انقدر.
در مورد حرف آخرتون:باز باید بگم منکر واقعیت نشید حتی اگه تلخ باشه باتیستا توی این هفته به مراتب بیشتر از هفته های قبل تشویق شد.
عرض دیگه ای نیست.
آقا جون هیچ چیزی بیخودی نیست
شما نمیتونید به این همه آدم بگید که بیخود طرف سینا هستند
اگه کسی این حرفو بزنه فکر کنم باید آدم حسودی باشه[hr]
نقل قول:
نقل قول:
سينا از باتيستا ميپرسه كه اينا در مورد چي بود ؟ سينا ميگه من در هر حال تايتلم رو در رسلمنيا از تو پس مي گيرم اما در مورد دوران حضورم در wwe صحبت دارم . او ميگه من اولين نفري هستم كه وارد تمرينات و شوها ميشم و آخرين نفر هم اونها رو ترك ميكنم. سينا ادامه ميده :همه ي اشخاص در wwe Univers مي دونند كه من زندگيمو فداي كار در wwe كردم . سينا ميگه اين بيزنس اجازه داد تا باتيستا فقط خودشو مي بينه و اين موضوع هميشه برقرار بوده . سينا خطاب به باتيستا ميگه :"تو يك خودخواهي. تو هميشه خودخواه بودي و از اين به بعد هم خواهي بود و اين يك حقيقته انكارناپذيره " باتيستا ميگه آره من همينيم كه تو ميگي و جمله اي كه هفته ها پيش در اسمكداون گفت رو باز هم تكرار ميكنه :"من براي پول در wwe حضور دارم "و در ادامه در تقابل با عكس العمل حضار ورزشگاه در مقابل اين جمله ميگه :"اين مردم هم براي من مهم نيستند و من اهميت نميدم كه اونها منو تشويق كنند يا منو هوو كنندچون كه من براي اونها اينجا نيستم . "باتيستا صحبت جالبي رو ميكنه و به سينا ميگه: "تو به بوسيدن كودكان و نوزادان و دختر ها و زن هاي چاق ادامه بده ولي اين من هستم كه تا رسولمنيا به جاي اينكارها تمربن ميكنم." باتيستا ميگه وقتي من و تو در رينگ هستيم اتفاقات بدي براي تو ميفته و سينا رو ياد شكسته شدن گردنش در سامراسلم 2008 ميندازه .سينا قصد داره صحبتهايح باتيستا رو قطع كني و باتيستا ميگه تو به هرچي فكر ميكنه ، بي ربطه ! باتيستا از سينا ميخواد كه خودشو از بند جملات و صحبتهاي توهم آميز خلاص كنه و به او ميگه كمي واقع بين باش و بدون كه من تو رو شكست خواهم داد و بعد هم ميكروفن رو ميندازه . آهنگ باتيستا زده شده و او يك بار قبل از اينكه صحنه رو ترك كنه در مقابل چشمان سينا كمربند رو بالا ميبره
ممنون
ممنون از این که گذاشتید:34:
ممنون از این که صحبت هارو گذاشتین
ولی من تا قبل رستل هیچ حرفی ندارم و حرفامو بعد رستل میزنم
-
همینه دیگه نمیدونید قضیه چیه میاید حرف میزنید.شما یه عکس از همون آرنا بزار که وقتی باتیستا لو بلو زده همه پا شدن واسش دست زدن!
حتی اگه اینجوری هم باشه ( که من مطمئنم نیست) به خاطر اینکه سینا بازی رو برده بوده دست میزدن.
در جواب ابولی خان هم باید بگم اون کسی که قهوه ای شد باتیستا بود.دلیل اینکه باتیستا بعد از مدتی از چشم افتاد و جان سینا بالاتر موند به خاطر این بود که طرف فوت میکنی مصدوم میشه.اگه دفت کرده باشید بازی شروع نشده باتیستا خیس عرق میشه.اوندفعه تو برگینگ رایتز بعد بازی که میخواستن با باتیستا مصاحبه کنن انقدر نفس نفس میزد که صداش در نمیومد.خب برای چی باید به این آدم بها داد؟تازه شما همین الان مصاحبه رو میخونید فکر میکنید باتیستا چه نمایش خوبی داده ولی باتیستا در حین حرف زدن خیلی گیر میکنه و بعضی مواقع دیالوگش یادش میره اینا چیزایئی که واسه ما ایرانیا شاید زیاد اهمیت نداشته باشه اما واسه آمریکائی ها خیلی مهمه.
در مورد اینکه چرا بی خودی بها دادن هم باید بگم هر کس این حرفو میزنه قطعا از روی احساسات حرف می زده.همیشه و در همه دوران تمام کمپانی ها افراد مشخص و حدودی رو گنده تر از بقیه میکنن چون نیاز دارن که کمپانیشون با افراد خاصی شناخته بشن این وسط هر کس لیاقت داشته باشه میتونه پیشرفت بیشتری بکنه.اگرم شما فکر میکنید سینا لیاقتشو نداشته حتما بیشتر از مکمن میفهمید دیگه.اینکه سینا لیاقت داشته باشه یا نه مستقیما برمیگرده به جیب و درآمد وینس و اگه لیاقتشو نداشت 6 سال متوالی در صدر نمی موند چون جیب وینس از هر چیزی واسه خودش عزیز تره.
باتیستا و رندی جفتشون در اوولوشون بودن همه رندی رو با استعداد تر میدونستن اما باتیستا سریعتر پیشرفت کرد که اونم شاید به خاطر سنش بود که حتی از هانتر هم پیرتر بود.اما بعدش دیدیم که به تدریج رندی جلوتر زد و الان رندی در سطحی بالاتر قرار داره.
در مورد شان و تیکر هم باید بگم که ملت نشون دادن همون قدر که تیکر رو دوست دارن شان رو هم دوست دارن.نمونش همون شب اولی که تیکر اومد و به شان نه گفت ملت همش میگفتن HBK - HBK این هفته هم مدام تشویق میشد.اصلا به نظر من کسی که حتی رو حساب هواداری تیکر هم شان رو مسخره میکنه با دست کم میگیره باید خیلی بی ملاحظه باشه و با این کارش قطعا نشون میده هنوزم ته دلش احتمال میده که کشتی کج واقعی باشه!
زیاده عرضی نیست.با کمال میل نظر مخالفان رو میشنویم و لی بدونید که حق با منه.همیشه.
-
باتیستا حرفایی رو زد که چند ساله حرف خیلیا هستش!
باتیستا خوب حرف زد که سینا لال شده بود
سینا فقط یه رپره که چهار تا فن رو یاد گرفته اوردنش کمپانی!
چهار تا فن تکراریکه قدرتی نداره
فینیشرشم که.....................
کلا سینا بیشتر به درد استفاده شده تو بازیهای کامپیوتری و شخصیتهای کارتونی و مجازی مثل سوپرمن میخوره تا کچ....
چهار تا زن واسش جیغ بزننو 10 تا بچه لباسشو بپوشن....
حق....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Batista Unlimited
کلا سینا بیشتر به درد استفاده شده تو بازیهای کامپیوتری و شخصیتهای کارتونی و مجازی مثل سوپرمن میخوره تا کچ....
حق....
:15:تشکر من از این بابت بود که شما حرف های باتیستا رو تر جمه کرده وگفتین ومن به عنوان یک از طرفدارای
هردو استار میدونم که این حرف دل خیلیا نیستش از جمله خود من اگه سینا فقط یه رپر بود و4تا فن بیخود
هم بیشتر بلد نبود هیچ وقت یک از محبوب ترین استار ها نمی شد.:9:
باتیستا هم به خاطر این این حرفارو زد چون میخواست رقیبش در رسلمنیا رو یه ذره حقیر کنه ولی
صحبت هایی که اون کرد در راء خشم طرفدارای جان سینا رو در آورد وباعث شد که باتیستارو هو کنند.:17:
-
واقعامتاسفم برای کمبانی که به خاطر اینکه مردم سینا رو تشویق کنن به باتیستا میگن همچینحرف هایی رو بزنه...مردم برای من اهمیت ندارن ...بول برایمن اهمیت داره....
-
نقل قول:
حق....
مسلما سینا فن هاش از هر کی کمتر باشه از باتیستا بیشتره اگه نه می تونید بشمرید.شما همینجا هر فنی سینا داره و باتیستا داره بنویس ببین کی بیشتره.
اگر اینجور که شما میگید و حرف های باتیستا حرف دل خیلیا رو زده باید آرنا نفجر میشد اما دیدیم که هیچ کس اعتنایی نکرد.
خنده دار ترین قسمت این حرفا این بود که سینا به درد شخصیت های مجازی میخوره و این حرفا در صورتی که تناه کسی که از این دید از سینا هم بدتره باتیستا ست
در ضمن اگه شما می بینید که سینا خیلی شدید بین زن ها و بچه ها محبوبه خب مسلما می سوزید چون باتیستا پیش هیچ کس محبوب نیست.در ضمن سینا به اندازه کافی طرفدار بزرگسال داره که بازم از باتیستا بیشتر باشه.کافی به آرنا ها نگاه کنید تا ببینید که رنگ نارنجی چقدر تو چشم میخوره.
بازم میگم احساساتی حرف نزنید این مدل حرف زدن شما آدم رو به این فکر میندازه که شما فکر میکنید کچ واقعی هست ( بعید نیست اینجوری فکر کنید.)
در مورد اون حرف دل هم شما فقط بگید کدوم قسمت حرفای دیو حرف دل بوده تا منو توجیهتون کنم.فعلا.
-
در اینکه سینا تو خارج از باتیستا محبوب تره که شکی نیست اما کافی یه بار راء رو تو تختی اهواز برگزار کنن ببینن که تو اینجا همه
به خون سینا تشنه هستن
2- از این حرف باتیستا اصلا خوشم نیومد که به سینا گفت تو جای 10 سال پیش استین هستی
استین چجوری محبوب شد با بوسیدن بچه با شاد کردن دل نوزادان و یا با همراه شدن در تورها و بغل گرفتن کودکان معلول!:11:
سینا چجوری محبوب شد با درگیری هاش با تیکر و مکمن با حرکات وحشیانه و یاغیانه اش و یا با حرف هایی که قانون pg رو زیر پا میزاشت!
ولی در اینکه ایندفعه نوبت باتیستا باشه شکی نیست اون موقعی که باتیستا تو حسرت یه ورلد هوی ویت بود سینا یه دستش ورلد هوی ویت بود 4 ماه بعد خسته میشد wwe champion رو میگرفت پس به نظرم ایندفعه حقه باتیستا هست
-
شایان جان یه نصیحت میکنم ..
ببین درست بحث نمیکنی ..
" زیاده عرضی نیست.با کمال میل نظر مخالفان رو میشنویم و لی بدونید که حق با منه.همیشه. "
این یعنی که هرچی شما میگید باید قبول کنیم .. !!؟؟
دراینکه سینا فقط در بین بچه ها و زن ها طرفدار داره هیچشکی نیست .. اون رنگهای نارنجی هم که میبینید میتونید زوم کنید یا زن هست یا بچه ..
تاحالا ندیده ام یه بزرگسال تیشرت سینا رو تن بکنه :11:
راک دقیقا برعکس سینا است ..
راک وقتی سعی میکرد فیس باشه مردم راکی ساـــ کــ ــ ـس رو میگفتند اما وقتی رفت سراغ میکروفون محبوب شد ..
سینا وقتی سراغ میکروفون بود محبوب بود اما وقتی رفت سراغ فیس بودن مردم لجن مالش کردند ..
حتی فایو ناکل شافل رو هم یک کپی از پیپلز البو هست ..
اینو بدونید سینا داره حق میخوره .. حق خیلی هارو هم میخوره ..
این مردک ( ببخشید ولی باید حقایق رو گفت ) بعد از 2 سال از اومدنش یهو تو رسلمنیا تایتل شات گرفت .. !!!!
ولی شان مایکلز بیش از 12 سال زحمت کشید تا یک قهرمانی داشته باشه .. و اونجور قهرمانی ها هم به چشم مردم بیشتر میاد تا اینکه همه بفهمن دیشب تو اتاق وینس چه خبر بوده ...
میان سینا رو در فیلم ها شرکت میدن ؟؟ چرا چون فکر میکنن دارن یک راک جدید میسازن ..
البته فیلم ای که دبیلو دبیلو ای ساخته باشه پشیزی ارزش نداره ..
اقای سینا هنوز یک فینیشر درست حسابی نداره .. اینو قبول باید کنید ... نمیتونید انکارش کنید .. مثل روز روشنه ..
اس تی اف هم کپی از ادی خدا بیامرزه ( قبل اون هم شاید میرفتن بعضیا )
اقای سینا تنها کاری که تو میکروفون میکنه داد زدنه ..
میتونید یکی از مصاحبه های راک رو با مصاحبه های سینا مقایسه کنید ..
حالا فهمیدی که هرچی میگی درست نیست .. هیچوقت ...
-
اولا اون جمله آخر یک کچ فریز هست برای ریز کردن هیل ری اکشن!
دوما اکه بزرگسال با پیراهن نارنجی ندیدی پس هیچ شوء WWE رو ندیدی چون من به راجتی 10 تا عکس واست میتونم بزارم همین الان.
دوما زمان اون لجن مالی خیلی وقته گذشته تو کل راء قبل فقط یک بار صدای سینا ساکس شنیده شد که اون هم فقط صدای یه نفر بود چیزی که اصلا نمی تونی منکر بشی اینه که تنفر از سینا واقعا کمتر شده و دلیلش هم شاید این باشه که خود مخالفان هم فهمیدن هیچ دلیلی واسه این کارشون ندارن.
همینه دیگه با عرض معذرت فقط ادعای فهمیدن پرو رسلینگ رو داری.فکر میکنی شان قهرمان نمیشه چون سینا میره تو اتاق وینس.عزیز من اگه شان چمپ نمیشه به خاطر اینه که خودش تحملشو نداره چون قهرمان کمپانی باید هفته ای دو تا هوس شو بره اما شان خودش گفته که هوس شوء و کمربندو اینجور چیزا نیمخوام.باز هم میگم همه کسایی که اینطور فکر میکنن به نظر من هنوز ته دلشون فکر میکنن کشتی کچ واقعیه.بازم میگم این حرف که تو اتاق وینس چه خبره رو خیلیا میزنن منم مشکلی ندارم اگر داشتم اون تاپیک انیترنس سینا رو نمیزدم که جدال مسخره کردن سینا بشه چون واسم مهم نیست هر کس نظر خودشو داره اما این طرز تفکر واسه زندگی خودت بده که واسه موضوعات واقعی و ساده همچنین دلایل تخیلی ای رو میاری.
در مورد اس تی اف هم باید بگم دیگه واقعا چند نفر باید صورتشون صورتی متمایل به قهوه ای بشه هنگام این فن تا تو بخوای قبول کنی.شاید بخوای چیزائی که میبینی قبول نکنی اما تقصیر سینا و من نیست تقصیر توئه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این روش هم که سریع یه نفر میگیرین میگین آهان سینا از ادی این فن رو یاد گرفت.اصلا مهم نیست سینا از کی گرفته ( گرچه این عکس نشون میده که اصلا هیچ شباهتی به فن گررو نداره) چون همین الان من میتونم بگم خب این لگ دراپ هوگن رو تیکر به عناون فن معمولی استفاده میکنه یا فینیشر ای جی استایلز رو **** ها استفاده میکنن یا اون 450 اسپلش رو توی NXT میزنن اونوقت تو ور میداری دوباره واسه خودت قصه می نویسی.اینکه طرف فینیشر نداره حرف خنده داریه چون اعتبار کشتی اصلا به فینیشر نیست بلکه به اینه که هر کس یه فنی داشته باشه که بتونه پایان بازی رو معلوم کنه.
سینا در شوء پی جی تناه کاری که میتونه یکنه داد زدنه و این هم روششه همونطور که اقای هوگن نصف مصاحبش برادر گفتنه.وگرنه اون موقعی که سینا در دوران اتیتود قبل بازی رپ میخوند ملت یه صدا باهاش همراهی میکردن من نمیدونم شما کجا بودی.
بازم میگم حق با منه ، همیشه چون با مدرک و دلیل و مدرک حرف میزنم نه مثل شما ها رو هوا و از اون چیزایی که الکی توی ذهنم تصور دارم.
در آخر هم اصلا این حرفا رو به دل نگیر چون منم به دل نمیگیرم چون میدونم تو زیادی احساسی عمل می کنی همین فردا روزی اگه سینا به تی ان ای بیاد هوگن دست سینا رو بگیره بالا بگه ببین کی رو آوردم اینجا برادر تو میشی طرفدار درجه یک سینا !
فعلا.
-
:11::11:
حق با تو هست چون با مدرک حرف میزنی یا میپیچونی ؟
من گفتم سینا جلو شان رو رفته یا گفتم به این اقا الکی تایتل شات دادند ؟؟ !!
محض اطلاع به سالهای 98 تا 2001 دبیلو دبیلو اف میگن دوران اتیتود !!
فینیشر ای جی رو خانوم مک کول دزدیدن تو یک مصاحبه هم خودشون اعتراف کردن ..
این جان سینا جلو کودی رودز بوو میشه .. اصلا ارزش بحث کردن نداره :11::11:
اسپلش 450 ؟؟!!
فک کنم منظورت اسپرینگ بورد 450 هست ..
جان من اون عکس رو بردار .. بجای اینکه منو قهوه ای کنی دو ساعته دارم میخندم :55: قیافشون توروخدا :11:
در مورد فینیشر واقعا باهال سینا اتیتود اجسمنت هم دیگه نباید چیزی گفت .. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ..
BiTE ME
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
نقل قول:
حق....
مسلما سینا فن هاش از هر کی کمتر باشه از باتیستا بیشتره اگه نه می تونید بشمرید.شما همینجا هر فنی سینا داره و باتیستا داره بنویس ببین کی بیشتره.
اگر اینجور که شما میگید و حرف های باتیستا حرف دل خیلیا رو زده باید آرنا نفجر میشد اما دیدیم که هیچ کس اعتنایی نکرد.
خنده دار ترین قسمت این حرفا این بود که سینا به درد شخصیت های مجازی میخوره و این حرفا در صورتی که تناه کسی که از این دید از سینا هم بدتره باتیستا ست
در ضمن اگه شما می بینید که سینا خیلی شدید بین زن ها و بچه ها محبوبه خب مسلما می سوزید چون باتیستا پیش هیچ کس محبوب نیست.در ضمن سینا به اندازه کافی طرفدار بزرگسال داره که بازم از باتیستا بیشتر باشه.کافی به آرنا ها نگاه کنید تا ببینید که رنگ نارنجی چقدر تو چشم میخوره.
بازم میگم احساساتی حرف نزنید این مدل حرف زدن شما آدم رو به این فکر میندازه که شما فکر میکنید کچ واقعی هست ( بعید نیست اینجوری فکر کنید.)
در مورد اون حرف دل هم شما فقط بگید کدوم قسمت حرفای دیو حرف دل بوده تا منو توجیهتون کنم.فعلا.
کسی با شما نبود که سریع جبهه میگیری!!
یکم منطقی باشیم بدنیست!
بحث با شما بی فایدست........
-
آقا مجید دیدی داری حرف بی دلیل و منطق میزنی؟واست مدرک میارم گیر دادی به قیافه! بازم میگم این دوست بالایی هم میگه منطقی باشیم!عزیزان من بنده براتون دلیل و مدرک میارم شما همین طور رو هوا حرف میزنید اونوقت به من تازه میگید منطقی هم باشم.
در مورد 450 هم باید بگم میتونی بری تحقیق کنی ببینی 450 اسپرینگ بورد هستش یا اسپلش!ما هزار نوع حرکت اسپرینگ بورد داریم واصلا اسپرینگ بورد حرکت خاصی نیست.با همین حرفت نشون دادی بحث الکی میکنی چون به اسم فینیشر گیر دادی اصلا 450 سیب زمینی مهم اینه که حرکت یکیه.(گرچه درستش همون 450 اسپلش هست و همین تیکه آماتورت هم غلطه.یک سرچ ساده تو ایمیج گوگل نشنون دهنده این حرفه.)
اون بوو شدن جلوی کودی روزد رو من خودم شخصا ندیدم ولی حتی اگه همچنین چیزی هم باشه بازم دلیلی به اشتباه بودن کار سینا نیست چجور دو روز پیش من بوو شدن گلدبرگ جلوی آستن رو مثال آوردم قبول نکردید حالا بوو شدن سینا جلوی یه یارو که یه بار شانسی اتفاق افتاده رو هر دفع می گید.
کسی بحث منطقی میتونه بکنه که تو حرفاش توهین و تیکه نباشه که من اینجا کمتر کسی رو دیدم که این جوری بحث کنه در اصل فقط دو نفر اینجا اینجوری بودن شهاب و پوریا که دیگه کمتر سر میزنن یا اصلا نمی زنن.
بازم میگم هنوزم که هنوزه دارید کم میارید و خواهید آورد چون حرفای بی استدلال و مدرک میارید و اصطلاحات کل کل گونه به کار می برید
نقل قول:
این جان سینا جلو کودی رودز بوو میشه .. اصلا ارزش بحث کردن نداره 1111
این مدل مناظره مثل محموت خانه که بحث واقعی رو کم میاره میزنه کوچه علی چپ.مثل این بمونه من بگم کمپانی ای که تنها شوء هفتگیش ریتینگی اندازه شوء چهارم یک کمپانی دیگه میاره ارزش بحث کردن نداره!ولی من هیچوقته همچنین چیزی نمیگم چون حرف احمقانه ای هست.
در مورد سینا هم به اندازه کافی حرف زدم ولی خوب همیشه این حرف بوده و هست که پشت سر افراد موفق حرف زیاده.
در آخر هم یادتون نره همیشه حق با منه.فعلا.
-
بابا حق :34: بابا تودیگه کی هستی !!
حرفه ای !! اسام !
بهترین .. میز !!
سینا قهرمان !
اقا هرچی تو میگی درسته و من غلط میگم .. اوکی ..
بحث کوچه علی چپ هم اینه بجای اینکه بیای از اتتیود ادجاسمنت دفاع کنی حرف و عوض کنی ..
دوما سینا جلوی کدی رودز بوو شده !!!! میدونی یعنی که یعنی قهرمان کمپانی به قول کول چهره کمپانی جلوی یکی از جوان های کمپانی بوو بشه !!
استن و گلدبرگ رو با اینا قاطی نکن !
کسی میتونه بحت منطقی کنه که قابلیت پذیرفتن حرف دیگران رو داشته باشه والا با دیوار که حرف نمیزنیم ما !
نقل قول:
در آخر هم یادتون نره همیشه حق با منه.فعلا.
منطقت رو قربون :7:
-
از اس تی اف که به شکل کاملا واضحی دفاع کردم به طرزی که کم آوردی خودتو زدی به کوچه علی چپ.
از اتیتود اجاسمنت هم باید بگم قبول دارم که ایمپکت زیادی نداره اما به نظر من یه فینیشر خوب ربطی به ایمپکتش نداره مثله همون لگ دراپ هوگن که مسلما ایمپکتی نداره ولی در حدی قابل قبول هست که بعضی اوقات هوگن با زدنش آرنا رو منفجر میکنه یا پیپلز البوء بازهم میگم قبول دارم فینیشری هست که نه تکنیکی و نه چندان قدرتی و فینیشری معمولی حساب میشه اما بازم میگم بزرگ بودن یک استار با فینیشرش صفر درصد رابطه داره بعضی از افراد کاراکترشون جوریه که به فینیشرشون وابسته هستن مثل رندی بعضی ها هم اینطور نیستن مثل سینا.
باز هم میگم همین گیر دادن به بوو شدن جلوی کودی نشون میده که دلیل قانع کننده نداری یه اتفاق یه دفعه ای که اون هم هیچ ربطی به کودی رودز نداره و به خاطر مشکلات سینا با یه سریاست رو هی کردی تو بوق و کرنا وگرنه اینه همه شعار های سینا سینا که میگن رو کاری نداری یه بار یه جا بوو شده مدام می کوبی سر ما.این اتفاق عجیبی هم نیست تو آمریکا بعضی شهر ها رفتار متفاوتی دارن و به خاطر هر چند وقت یه بار همچنین واکنش میبینیم مثل 11 مارچ که همه یک صدا میگفتن سینا ساکس ربطی به بزرگی سینا نداره چون مخاطب سینا اون کسایی که بوو میکنه نیستن مخاطب سینا بچه های رده سنی 9-15 سال هست که همشون سینا رو در حد مرگ دوست دارن و این نشون دهنده موفقیت سینا هست.
در مورد این قربون صدقه هایی هم که رفتی نشون دادی که ته دلت متقاعد شدی.ممنون.
جمله معروف هم دیگه نمیگم تو امضام هست.فعلا.
-
نقل قول:
(عزیزان مسائل و اختلافات شخصی رو داخل بحث فرض نکنند)
چشم.در غیر اینصورت اصلا این پست رو نمی دادم.
نقل قول:
چند تا سوال برای من پیش اومده درباره صحبت های دوستمون.
چه معیاری برای سنجیدن اینکه چه کسی از روی احساس حرف میزنه و چه کسی بی طرفانه از روی معلومات صحبت میکنه وجود داره؟
همیشه و در همه دوران شامل چه سالی تا چه سال دیگه ای میشه؟
NWA با چه کسی شناخته میشد ؟ ?Ric flair ? harley race ? lou thesz ? terry funk ?Jack brisco?
ECW دهه 90 با چه کسی شناخته میشد؟ Raven ? Sabu? Dreamer ? Sandman ? Whipwrek?Funk? RVD ?
ROH فعلی با چه کسی شناخته میشه؟AAA , CMLL ,لیگ های ژاپن و... با چه کسی شناخته میشن که من نمیتونم تشخیص بدم.(تقریبن هیچ جا به جز wwe ندیدم عکس یکی از کشتی گیرهای کمپانی رو از پوستر و تمام اشکال تبلیغات کمپانی گرفته و در و دیوار و خلاصه همه جا جلوتر از سایرین قرار بدن) عزیزان لطف کنند با مثال صحبت کنند.کلی گویی همانطور که میدانید یکی از اشکال فرافکنی است.
سوال دیگری که مطرح میشه اینه که آیا mc mahon یک انسان کامل بوده و ما ندیدیم که این چند ساله اقدامات احمقانه و اشتباهی انجام بده یا خیر? فکر نمیکنم نیاز به مطرح کردن داشته باشه.اگه نیاز بود بفرمایید(یعنی اگه کسی قدرت تشخیصش رو نداشت که بعید میدونم )
همونطور که حتما میدونید بنده مثل شما با تعداد کمپانی های زیادی آشنایی ندارم ولی در مورد این که یک نفر رو بزرگ کردن احتمالا در کمپانی های دیگه حق با شماست اما در WWE این کار انجام میشه و در WCW قدیم هم تا حدودی اینگونه بوده .اما نکته اینجاست که کدوم کمپانی بین مردم عام شناخته شده است؟آیا غیر از اینه که هر آدم معمولی ای تو ایران از صدقه سر 4 تا برنامه ******* ای و ... با WWE آشنایی داره و و این هم به خاطر همین سیاست عوام گونه WWE هست.درسته من نمیگم این کمپانی های معروفی که شما معرفی کردین کم طرفدارن یا هوادار ندارن اما مسلما به اندازه WWE در سراسر دنیا شناخته شده نیستن و کسی که علاقه اولش در زندگی کشتی نباشه اونا رو نمی شناسه اما WWE برعکسه و به همین خاطر بزرگترین کمپانی دنیاست و در این مورد هم هیچ شکی نیست.
نقل قول:
این "همه" که رندی رو با استعدادتر میدونستن یعنی چه کسانی ؟
رندی قبل از باتیستا وارد Feud و رقابت با ستاره های سطح بالای کمپانی شد.قبل از باتیستا در Main event شرکت کرد.قبل از باتیستا یک کمربند Single مثل Intercontinental رو به دست آورد و تقریبا با تمام لجند های کمپانی درگیر شد و از همه مهمتر قبل از باتیستا صاحب عنوان قهرمانی جهان شد.اونوقت چجوریه که شما میفرمایید باتیستا سریعتر پیشرفت کرد؟!؟!و دلیل هم ارائه میدید که سنش بوده؟؟
این که رندی بعدش جلوتر زد رو چجوری میشه فهمید وقتی الان باتیستا در اصلی ترین story line برند RAW قرار داره و کمربند تاپ کمپانی رو در دست داره و رندی بخاطر تصمیمات اشتباه همین آقای mc mahon در یک استوری لاین نه چندان مهم دربرابر یک ستاره های نوپا و درجه پایینتر قرار گرفته.اونوقت چگونه میشه ادعا کرد که الان رندی در سطح بالاتری قرار داره ؟!؟
در زمان ایوولوشن کاملا واضح بود که رندی یک سر و گردن از باتیستا بالاتره.در ایوولوشن باتیستا قهرمان تگ تیم بود و رندی قهرمان بین قاره ای.اما اینکه چرا باتیستا سریع تر پیشرفت کرد واضحه.کی زودتر برنده رامبل شد؟کی زودتر رسلمینیا رو هدلاین کرد؟رندی بین قهرمانی اول و دومش چقدر فاصله بود و باتیستا چقدر؟ کی تعداد روزهای بیشتری چمپ بود؟در مورد دلیل سن هم خب قطعا سن عامل مهمی بوده.شما وقتی دو نفر استعداد نوپا دارید که یکیش 35 ساله است یکیش 25 ساله ، کدوم یکی رو توی اولویت زمانی قرار میدید؟گرچه این توقف رندی و جلو زدن باتیستا باعث شده که رندی خیلی پخته تر و کامل تر از بقیه بشه و از جهاتی میشه گفت نفر اول WWE محسوب میشه.
اما قسمت آخر حرفتون نشون میده که برخلاف میلتون ignorant هستید.الان به این گیر میدید که چرا رندی با دو تا استار سطح پایینتر درگیری داره.خب فرض می کنیم رندی با سینا در رسلمینیا بازی داشت اونوقت همین شما و دوستانتون مسخره نمی کردید که برای باز ده هزارم WWE داره این مسابقه رو برگزار میکنه؟ اگه متوجه شده باشید WWE الان روی استارهای جوان حساب بیشتری نسبت به چند سال قبل باز کرده و به خاطر همین دو نفری ک پارسال در مین ایونت بودن الان به درگیری با چند تا جوونتر و به اصطلاح شما سطح پائینتر می پردازند تا از سال بعد غر غر ها از اینکه چرا بازی ها تکراریه کمتر بشه.
نقل قول:
شمارش تعداد فن.بسیار جالبه این حرکت.من موندم مگه فن شمردن داره آخه؟مگه تو بازی های کامپیوتری کشتی کچ که میشه یه تعداد محدودی حرکت قرار داد برای هر کاراکتر فکر نمیکنم کار منطقی باشه این موضوع.حالا عزیزان میتونند به جای نگاه کردن به نوع کار و کیفیت بشینن و با صلوات شمار فن بشمرن
.
نمیدونم اگه فن شمردن نداره پس چرا خیلی ها در نقد از سینا اصطلاح 5 moves of doom را به کار میبرند.البته من کاملا قبول دارم که تعداد فن ها یک درصد هم اهمیت نداره اما کسی که این جواب بهش داده شده بود خیلی به تعداد فن ها اهمیت داده بنده هم ایشون رو تشویق به تحقیق کردم.
نقل قول:
قبلان هم شاهد این بودیم که بعضی از عزیزان اطلاعاتی مثلب میزان تشویق هواداران(که برحسب اتقاق همیشه مال سینا بیشتر بوده..) رو قرار بدن و ...
درباره این جملات نسبت به باتیستا راستش یاد یه شعری افتادم که میگه:
گرگه که دل سیاهه .هیچکی دوسش نداره. تو آسمون آبی .نداره یک ستاره...:( (واسه باتیستا دلم سوخت اینبار)
قبلا هم این حرف طعنه آلود رو زدید.بازم باید بگم که بنده هر حرفی در مورد تشویق میزنم از سایت های خارجی بوده و بنده از خود و حتی از دیدن خودم هم نظری ندادم ولی فکر میکنم کسی که تو آرنا باشه میتونه بهتر از هرکسی اظهار نظر کنه.
در مورد این شعر زیبا هم باید بگم خب مسلما هر کسی طرفدارای خودشو داره اما الان باتیستا با توجه به هیل شدن خب مسلمه افراد زیادی رو در آرنا پشت خودش نمی بینه.جالب اینه که تصاویر هم موجود هست ولی باز خودتونو میزنید به کوچه علی چپ . در مرود این که چرا همیشه سینا بیشتر تشویق میشه خب انتظار دارید مارک هنری بشه؟البته همیشه هم این طور نبوده مثل شبی که مایک تایسون مهمون بود و رندی بیشتر تشویق شد.ولی اصلا مسئله خارج از انتظاری نبوده که سینا اکثر اوقات بیشتر تشویق بشه.
در مورد بقیش هم حال ندارم حرف بزنم ولی زیاد حرفای مهمی نزدید.صحبت در مورد فینیشر اصلا خنده داره چون اگه دقت کنید بزرگان تاریخ به خاطر فینیشرشون بزرگ نبودن.فینیشر یه چیزی هست که باعث حساس تر کردن بازی میشه و گرنه اینکه کدوم فینیشر در بیشتری داره و این حرفا به درد تاپیک SvR میخوره.
نقل قول:
نکته آخری که درباره تشویق شدن خیلی ستاره ها مثل سینا و به قول دوستان بوووو شدن سایرین میتونم بگم یک جملست:
هممون میدونیم شوهای WWE ادیت شده هستند و این بارها ثابت شده..
چند نفری در این چند روز به خاطر این جمله که بنده گقتم حق با منه همیشه به بنده توپیده اند اما همین جمله اخر که گفتید نشون میده چرا من درست میگم.
از دید شما و منتقدان WWE این کمپانی هیچ نکته مثبتی نداره.سینا طرفدار نداره.استوری ها همه چرت هستند.طرفدارن همه کودک هستن.وینس یک احمق تمام عیاره.بازی ها خسته کننده است.شوء ها ادیت شده است.گزارشگر ها مزخرفن و ... .
خب پس این کمپانی روی هوا داره میچرخه؟این همه تبلیغات و درآمد و ریتینگ و ... از تو کوه اتشفشان در اومده؟این که سینا میره ریتینگ یک سریال هفتگی رو اندازه ایمپکت مبره بالا الکیه؟این که مصحولات سینا ایتقدر پر فروشه که WWE هر چیزی که فکرشو بکنید مثل دم کنی قابلمه و دربازکن نوشابه را با آرم سیناشن عرضه میکنه الکیه؟اینکه امثال بیشاف میان و از WWE تمجید میکنن الکیه؟این همه مردم خرن و نمیفهمن که WWE هیچی نداره ولی باز نگاه میکنن؟
ولی شخص من هیچ وقت اینقدر مطلق به قضیه نگاه نکرده ام و حرف نزدم.به هیمن خاطره که میگم حق با منه.در فعالیتم هم در فروم یک طرفه کار نکردم مثل بعضیا که چون طرفدار فلان کمپانی هستن فقط خبرای اونجا رو میخونن میزارن و قبول دارن و هر خبری که از هر کمپانی دستم اومده دقیق و صحیح و کلمه به کلمه قرار دادم.
ممنون از خودم.
فعلا.
-
خیلی ممنون .
1 . اگه اشنایی نداری بحث لطفا اون کلمه "نادان" که به امید نسبت دادی رو بردار . توهین برای عوض کردن نگاه ها ؟؟!!
2. در ژاپن من یکی دومسابقه از کرت و یه ژاپنیه بود تو گلوبال ایمپکت دیدم مردم بعد از هر فن میخواد سوپلکس یا هرچی پا میشن دست میزنن .. کاری که در دبیلو دبیلو ا شناخت شده اصلا دیده نمیشه ! ( البته ای سی دبیلو هم همینطوری بود ) اینکه هیل یا فیس نداره بازی بسیار زیبا میکنه ! بازی نیاز نداره دراماتیک بشه ! پس سعی کن با کمپانی های دیگه بیشتر اشنا بشی !
3. جالبــــه !! رندی وقتی باتیستا قهرمان بود لجندکیلر بود ! با همه لجندهای کمپانی درگیر شده بود و بخاطر همون مسئله هم از باتسیتا همون موقع هم شناخته تر بود ! باتیستا وقتی قهرمان شد رفت اسمکدان و عملا از روی صحنه حذف شد !
موضوع اینه اگر چیری قرمز باشه شما میگی نه این زرد هست و میگه حق با منه و انتظار داری همه حرفات رو قبول کنن !
4. همین سینا کی گفته محبوب هست ! مگه سوروایور سریس پارسال ( 2009 ) رو ندیدید !؟ دقیقا فک کنم 5 دقیقه از بازی گذشته بود که شعار سینا ساکـــ ـــس کل ارنا رو پر کرده ! سینا محبوب نیست به قول اریک
LiVE WiTH THAT
البته میتونید روی صدای شیرین خردسالان سینا حساب کنید و فکر کنید امده گنده ای هست !
بنده وقت ندارم والا بیشتر جواب شما رو میدادم ! ولی یک چیر راجع به جملهی امضاتون بگم
" بابا اعتماد به نفس "
-
نکته جالب در مورد شما دوست عزیز اینه که مطابق معمول به قسمت های بی ربط حرف های من گیر دادید در صورتی که اصل مطلب چیز دیگریه.
در مورد بابا اعتماد به نفس هم باید بگم خوشبختانه این اعتماد به نفس خیلی به من کمک کرده و یه جورایی ضروریه واسم وگرنه یک شب که از دستش دادم نامه خداحافظی نوشتم.
یادت نره همیشه ... .فعلا.
-
من کل تاپیک رو مطالعه کردم و چند نکته رو متذکر می شم:
1-لحن صحبت بعضی دوستان واقعا مناسب نبود. لطفا دیگه تکرار نشه.
2-ترجمه کاربر ویژه MR.BATISTA کاملا دست بود. و ایرادی بهش نبود پس لطفا ایرادی نگیرید.
3- از هرکدوم از طرفین بحث می خوام که اطلاعات غلط ارائه ندند و در حد امکان اطلاعاتشون رو با مدرک ساپورت کنند. اطلاعات امید خان که واقعا بی نظیره دیگران رعایت کنند.
4-توهین به هرطرف بحث غیر قابل بخششه پس لطفا رعایت کنید.
5-درپایان هم برای چندمین بار میگم تذکر رو فقط و فقط مدیر می تونه به کاربری تذکر بده پس لطفا دیگه تکرار نشه.
-
در تایید حرف علی جان یک نکته اضافه کنم
نقل قول:
همونطور که حتما میدونید بنده مثل شما با تعداد کمپانی های زیادی آشنایی ندارم
بعد از این صحبت فکر کنم که سخنور ادعای سوفسطایی خودش را بیان کردند
-
اولا بگم متن صحبتتاتون از لحاظ ادبیات و دستور زبان بسیار غنی هست اگه میشه یکم عامیانه تر بنویسید آدم سریعتر بخونه.
نقل قول:
تقریبا همونطور که انتظار داشتم تنها به قسمتهایی از پست من پاسخ داده شد که اگر به پست من و پاسخ این دوست عزیز توجه کنید متوجه این موضوع خواهید شد.(به قول این دوست عزیز همان به کوچه علی چپ زدن)
وقتی که داشتم این جوابو می دادم قرار بود دو ساعت دیگه نتایج راء بزارم هزار تا کار دیگه هم داشتم بنده مثل شما نیستم که روزی یک پست طومار مانند بدم کار های دیگه ای هم تو این فروم داریم برای انجام دادن.
[quote]درباره نحوه صحبت کردنتون و یه سری اصطلاحات مثل غر غرکردن و گیر دادن و کلمه Ignorant (خیلی خوبه که کلاس زبان میرید دوست عزیز.ولی قبل از بیان کردن بعضی کلمات اندکی دربارش از فکرتون هم استفاده کنید بد نیست)سایر اصطلاحات محترمانه ای که به کار میبرید توجه داشته باشید که من نه هم سن شما هستم و نه نسبت فامیلی باهاتون دارم . لطف کنید این مسائل رو رعایت کنید تا دچار مشکل نشوید.[/quote]
تا جایی که بنده یادمه این کلمه ایگنورنت رو خود شما در مکالمه های خصوصیمون بیان کردید و من هم اینجا استفاده کردم تا منظورم رو دقیق متوجه بشین .در مورد این مسئله کلاس زبان هم باید بگم که فکر نمی کردم اون موقعی که شما رو به عنوان دوستم حساب میکردم و باهاتون در مورد مساپل شخصیم حرف میزدم کار به اینجا بکشه که از همون اعتماد ها برای مسخره کردنم استفاده کنید.
در ضمن میتونی در مورد این دچار مشکل شدن یک بیشتر توضیح بدی؟ ممنون میشم.چون واسم خیلی عجیبه که این قدر راحت خط و نشون میکشی.
نقل قول:
اگر کسی به این تاپیک نگاهی بیندازد خواهد دید که آقای MR.BATISTA زحمت کشیدند و ترجمه صحبت های رد و بدل شده در راو رو قرار دادند و شما اومدید ایشون رو مورد تمسخر قرار دادید و از شکلک 11 که بارها ناظم انجمن و مدیران بخش های مختلف تدکر دادند که برای تمسخر و ریشخند کردن ازش استفاده نکنید به ایشون توهین کردید.در صورتی که تا جایی که من دیدم ترجمه ایشون صحیح بود و حتی اگر هم ایرادی داشته باشه باید به ایشون تذکر داده میشد و قسمتی که ایشون در ترجمش کوتاهی یا اغماض انجام داده بود ارائه میشد نه اینکه از چنین شیوه های توهین آمیزی استفاده شود.
به به.نظر شما رو به پستی که تو همین تاپیک 5 بار از این شکلک :11: استفاده کرده و شما نفر اول بهش تنکس دادین جلب میکنم. اینجاست که معلوم میشه کی از روی غرض حرف میزنه کی از روی دلسوزی .انجمن ناظم داره اگه مشکلی بود ایشون تذکر می داد چندمین باریه که شما دارید به من تذکر می دید نمیدونم چه چیزی باعث شده این قدر اعتماد به نفس داشته باشین.
نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم که منظور از همیشه و در همه دوران و " تمام کمپانی ها" فقط WWE هستش.باید املا و خواندن و نوشتن فارسیم رو تقویت کنم.ایراد از من بود.شرمنده.
درباره سیاست های عوام گرایانهWWE "یا همان عوام گانه که شما گفتید.باید عرض کنم که فکر نمیکنم زیاد ارتباطی به بحث داشته باشه این صحبت ها.شما فرمودید همیشه و در همه حال و در همه کمپانی ها افرادی گنده تر از بقیه قرار داده میشن و تا جایی که من توانایی فهمش رو داشتم صحبتتون این بود که این شیوه که سینا روی تمام پوستر ها و تبلیغات و ... هست بسیار عادی هست که بنده هم پاسخ دادم. من که ارتباطی بین این موضوع و میزان آشنایی مردم کوچه و بازار در ایران با کشتی کچ پیدا نمیکنم .لطف کنید موضوع رو شفاف تر و واضح تر توضیح بدید.
بله همونطور که دیشب گفتم اون کلمه تمام رو اضافه نوشتم حواسم نبوده احتمالا منظورم در تمام دوران ها بوده شما به بزرگی البته از لحاظ سنیتون ببخشید.
در مورد این قسمت مردم کوچه و بازار باید بگم همونطور که قطعا میدونید کشتی مسئله بسیار جدی ای در جوامع مختلف به حساب نمیاد و هدف اصلیش همون ایجاد سرگرمی هست و به نوعی در آمریما با عبارت " سوپ آپرای ورزشی " شناخته میشه.من منظورم اینه که این سیاست عوام گرایانه ای که یک نفر رو در راس کمپانی قرار میدن بهتر از هر کمپانی دیگری تا به حال جواب داده و اصولا در هر صنعت اینترتینمنتی افرادی وجود دارن که از بقیه شاخص تر هستن و تصمصم این کمپانی هم این طور بوده که برای بیشتر شناخته شدن باید یک نفر در راس داشته بشاه که تا حالا جواب داده و اون مثال کوچه بازار های ایران هم گواهی بر این مسئله است.
نقل قول:
مشکلی که من تو بحث با شما دارم اینه که متوجه نمیشم منبع صحبت هایی مثل : " همه میدونن.همه میگفتن.کاملا واضح بود."و صحبت هایی از این قبیل دقیقن به چه منبع معتبری بر میگرده.آیا منظور از این همه نشریات مطرح کچ هستند ؟ منظور منتقدین ورزشی هستند؟منظور سایر کشتی گیران و عوامل کشتی کچ هستند؟و... لطف کنید منبعتون رو مشخص کنید.
معیار اندازه گیری پیشرفت یک ستاره در دنیای کشتی کچ تعداد روزهایی که قهرمانی در درست داشته نیست.بلکه معیار ارزیابی Overrate و Underrate قرار گرفتن یک ستاره به فاکتور هایی بستگی دارد که مواردی را عرض کردم.
"از هنگام آغاز کار یک کشتی گیر اینکه پس از چند وقت وی با چهره های اصلی کمپانی روبرو میشود و بعد از چند وقت و به چه قهرمانی هایی نایل میگردد."
این که بگوییم زودتر رویال رامبل را برنده شد نشان دهنده پیشرفت سریعتر است فکر نمیکنم زیاد منطقی باشد.به طور مثال سال 1997 استیو آستین برنده رویال رامبل میشه ولی پیشرفت چندانی نمیبینیم ازش .سال های 1988- 1989-1994(به ویژه درباره لکس لوگر)و ... شاهد این بودیم که برندگان مسابقه رویال رامبل فرصت چندانی برای درخشش پیدا نکرده اند .این موضوع در همه جای دنیا که رقابت ها و تورنومت های اینچنینی یا به طور مثال الگوهای King Of the ring , TNA cup,AJPW champion's carnival,IWGP tournoment و.. هم به همین صورت بوده.
چنین مثال هایی به علاوه عنوان کردن مسائلی مثل اینکه فلان استار فلان روز بیشتر از اون یکی قهرمان بوده و...معیار منطقی برای سنجش میزان پیشرفت و بها دادن به یک ستاره نیست.
ببینید در مورد این مسائل رفراندوم یا انتخاباتی برگزار نمیشه که م نبرای شما آمار دقیق بیارم اما مرجع این حرفام جو حاکم بر طرفداران کشتی و همچنین جهت گیری و تصمیم های کمپانی هاست.
در مورد اون معیار که با چه کسانی زودتر روبرو میشه و به چه قهرمانی هائی نایل میشه دقیقا این مسئله در مورد رندی و باتیستا صدق میکنه.در ایوولوشن رندی در ابتدا با افراد بزرگتری رو به رو میشه و قهرمانی های بیشتری بدست میاره اما بعدش باتیستا گوی سبقت رو از او میدزده که البته به خاطر مسائلی زیاد مثل مصدومیت های فراوان رندی موفق میشه جایگاه بیشتری کسب کنه.در مورد رامبل باید بگم که مسلما همیشه بردن رامبل باعث ارتقا سطح نیست اما در خیلی از موارد این طور بوده است.تورنمنت های کمپانی های دیگر رو نمیدونم اما در WWE رویال رامبل ارزش خیلی زیادی داره به طوری که به راحتی میشه مسیر کمپانی رو از رامبل درک کرد.در ضمن افراد کم نبودند که از رامبل پیشرفت خودشونو شروع یا تکمیل کردن.مثل مایکلز در 95 ، آستن در 97 ، براک در 2003 ، بنوا در 2004 ، باتیستا در 2005 ، ری در 2006 و رندی در 2009.
در مورد اینکه چرا معیار بنده منطقی نیست و معیار شما هست دلیل خاصی نمی بینم.شاید این مسئله هم به خاطر همون اعتماد به نفس شما باشه.چرا باید معیاری که شما میگید درست باشه و برای من غلط؟ میتونم بپرسم چرا؟چرا فکر می کنید از من یا افراد دیگه بیشتر می فهمید؟ممنون میشم توضیح بدی.خواهشا نگو بنده همچنین ادعایی نکردم چون به راحتی میگید که معیار من غلطه و معیار شما درست.
نقل قول:
وست عزیز که میفرمایید تماام حرف هایتان از روی حساب و منطق و دلیل است بهتر است کمی هم اطلاعات خود را درباره این رشته افزایش دهید.
کیفیت کار و سطح کشتی گیرهای هر کمپانی بر اساس یک برنامه ریزی جامع تعریف میشود و هر ستاره در یکی از تعاریف زیر قرار میگیرد.
jobber
opener
lower midcarder
midcarder
upper midcarder
main eventer
که هنگامی که رقابتی به صورت ریواری و درگیری که شامل استوری لاین باشد بین کشتی گیرهایی برگزار شود که از نظر طبقه بندی سطح و کیفیت کار چند پله با هم اختلاف دارند موجب تخریب شخصیت کشتی گیری خواهد شد که در لول بالاتر قرار دارد و ساختار کمپانی در نزد هواداران حرفه ای تر دچار تزلزل خواهد شد.به علاوه سایر عواقبی که در پی خواهد داشت.(به طور مسال درگیری بین Hogan و Billy kidman در WCW یکی از نمونه های بارز این مساله است.
نکته بعدی اینکه شما خطاب به من میفرمایید " اگر فلان اتفاق می افتاد شما و دوستاتون میگفتید فلان" سوال اول اینکه دوستان من کی هستند و بعد اینکه شما روی چه حسابی گمان های ناپخته و بی پشتوانه خود را به بنده نسبت میدهید؟
این که بدون ارائه هیچ نقل قول یا حرف مستندی به طرف بگوییم اگر ال میشد و بل میشد تو میگفتی فلان و بعد هم وی را Ignorant خطاب کنیم عملی زشت و نابخردانه است.دوست عزیز که میفرمایید تماام حرف هایتان از روی حساب و منطق و دلیل است بهتر است کمی هم اطلاعات خود را درباره این رشته افزایش دهید.
کیفیت کار و سطح کشتی گیرهای هر کمپانی بر اساس یک برنامه ریزی جامع تعریف میشود و هر ستاره در یکی از تعاریف زیر قرار میگیرد.
jobber
opener
lower midcarder
midcarder
upper midcarder
main eventer
که هنگامی که رقابتی به صورت ریواری و درگیری که شامل استوری لاین باشد بین کشتی گیرهایی برگزار شود که از نظر طبقه بندی سطح و کیفیت کار چند پله با هم اختلاف دارند موجب تخریب شخصیت کشتی گیری خواهد شد که در لول بالاتر قرار دارد و ساختار کمپانی در نزد هواداران حرفه ای تر دچار تزلزل خواهد شد.به علاوه سایر عواقبی که در پی خواهد داشت.(به طور مسال درگیری بین Hogan و Billy kidman در WCW یکی از نمونه های بارز این مساله است.
نکته بعدی اینکه شما خطاب به من میفرمایید " اگر فلان اتفاق می افتاد شما و دوستاتون میگفتید فلان" سوال اول اینکه دوستان من کی هستند و بعد اینکه شما روی چه حسابی گمان های ناپخته و بی پشتوانه خود را به بنده نسبت میدهید؟
این که بدون ارائه هیچ نقل قول یا حرف مستندی به طرف بگوییم اگر ال میشد و بل میشد تو میگفتی فلان و بعد هم وی را Ignorant خطاب کنیم عملی زشت و نابخردانه است.
بار دیگر خودتون بزرگ می بینید.چرا فکر میکنید این اصطلاحاتی که مطابق معمول برای جلب توجه کاربران کم اطلاعات تر که البته بعید میدونم در این فروم زیاد باشن استفاده میکنید رو من نمیدونم؟تاپیکی که در مورد این اصطلاحات وجود داره برای دو سال پیشه و هر کسی به راحتی میتونه معانی این کلمات رو بفهمه.
همین طرز تفکر اشتباه هست .( که البته در بین خیلی ها وجود داره.) چرا فکر می کنید دو استار با دو طبقه مختلف نمی تونن با هم رایولری داشته باشن؟همین امسال میز با جان سینا درگیری داشت کدومشون تخریب شدن؟الان که WWE قصد داره افرادی مثل دیبیاسی و کینگستون رو ارتقا بده خوب چه کسی بهتر از ارتن؟اگه اینجور که شما می گید اگه یک نفر در یک سطح اغاز به فعالیت کرد باید تا آخر عمر در همون سطح بمونه چون
نقل قول:
که هنگامی که رقابتی به صورت ریواری و درگیری که شامل استوری لاین باشد بین کشتی گیرهایی برگزار شود که از نظر طبقه بندی سطح و کیفیت کار چند پله با هم اختلاف دارند موجب تخریب شخصیت کشتی گیری خواهد شد که در لول بالاتر قرار دارد و ساختار کمپانی در نزد هواداران حرفه ای تر دچار تزلزل خواهد شد.
من رو سینا مثال میزنم که روش تسلط شدیدی درام.سینا با براک رایولری داشت ، با تیکر داشت ، با انگل داشت ، آیا از این افراد چیزی کم شد؟ یا به سینا چیزی اضافه شد؟در حالی که در اون زمان سینا حتی کمربند یونایتد استیتس رو هم نبرده بود.
البته من میدونم مشکل از کجاست.من اصلا فکر نمی کنم شما این مسائل رو نمی دونید.بلکه مطمئنم که شما میدونید اما چون قصد مخالفت دارید من هر چی بگم از دید شما مشکل داره.اصلا این به من ثابت شده که وقتی با کسی در می افتید هر حرفی طرف بزنه اشتباه هست و حرفای شما درست هست از دید خودتون.
نقل قول:
درباره این ادعا که همیشه حق با شماست صحبتی ندارم چرا که در طول تاریخ اشخاص بسیاری چنین صحبت هایی کرده اند که از معروف ترین آنان "نرون"(37 تا 68 پس از میلاد) امپراتور رم بوده است.
منتظر نقل قول و منبع هستم و مایلم بدانم کجا گفته ام که WWE هیچ نکته مثبتی نداشته و تمام استوری لاین ها به قول شما چرت هستند .(شیوه جالبیست که بندهایی از صحبت های من که درباره موضوع خاصی به کار بردم رو 4 تا روش اضافه میکنید و درباره موضوع دیگری بیان میکنید.ولی در عین جالب بودن بسیار ابتدایی و قابل تشخیص برای همگان نیز هست..)
اون ادعا رو که در مرودش حرف زدم نیاز به تکرار ندارم.از نکته تاریخی تون ممنونم.
اگه دقت کنید گفتم منتقدان WWE و خطاب کلی کردم.نیاز به نقل قول دقیق نیست اما از صحبت با شما و دوستان دیگری که به WWE گیر می دهند میشه به راحتی این مسائل رو متوجه شد.باز هم میگم خطاب به شما این حرف رو نزدم چون اینجا یاهو نیست که من و شما با هم به صورت خصوصی حرف بزنیم و اینجا مکانیه که بقیه هم صحبت ها رو میخونن و به همین خاطر نیاز دیدم یه بحث کلی رو بیارم.
نقل قول:
این شیوه گفتگو که بگوییم اگر فلان چیز بد است پس این همه درآمد و .. از کوه آتشفشان درآمده است؟ و... به استدلال های ملایانی میماند که مسائل فقهی و اصول مذهب را توجیه میکنند و مثلا میگویند که اگر خالقی وجود ندارد این همه موجودات و نعمتها و .. از کجا سر در آورده و...
شما دوست عزیز ابتدا با شیوه آونگارد سایرین را متهم به واقعی پنداشتن کشتی کچ و.. میکنید و سپس به ناگاه آنچنان عامیانه و آماتور از درآمد و میزان مخاطب و.. برای دفاع از موضوع مطلوبتان استفاده میکنید که واقعن تناقض آشکاری بین این دو شیوه بحث پیداست .
گویا شما دوست عزیز همچنان به شعار کهنه ی "هرچه اکثریت مردم انتخاب کنند پس همان چیز بهتر است" علاقه نشان میدهید و آن را قبول دارید.در این صورت نظری ندارم..
در آخر مجددا تذکر میدهم که حدود و احترام خویش را نگه دارید چرا که طرز برخورد هر شخص با سایرین بیانگر شخصیت و سطح فرهنگی خانوادگی اوست.
جالبه که بحث رو به توحید و خداشناسی میکشونید باید بگم که بنده به اینکه هر مسئله ای علت داره شدیدا معتقدم و دقیقا هم معتقدم اگر مسئله ای دلیل نداشته باشه مثل اینه که از کوه آتشفشان در اومده باشه. همین جمله میتونه ذات اعتقادات شما رو نشون بده که فکر میکنید اینکه ما به مسائل دلیل خاصی بدیم نشان دهند حماقت و آخوند بودن ما است.
جالبه که می گید مسائلی مثل درامد و میزان مخاطب آماتور هست؟ ( نمونه ای دیگر از فتوا های شخصی.)
در مورد این حرف بالا و اینکه هر چه مردم قبول میکنن .و ... باید بگم که اگه میشه تفاوت این مسائل رو برای من بگید :
کشتی کج و سیاست-کشتی کج ودین-کشتی کج و فلسفه و ...
دوست عزیز این کشتی کج است.سیاست نیست.علم نیست.مذهب نیست.
[size=small]
وفتی هدف یک بیزنس اینترتینمنت و جلب مخاطب است چرا میزان مخاطب و درآمد اماتور است؟ [/size]
حتما به این سوال جواب بدید.اگر هم به این هدفی که من گفتم اعتقاد ندارید پس بگید هدف این بیزنس چیه؟
در مورد اون تذکر آخر هم که بحث خانواده رو به پیش می کشید باید بگم که طرز برخورد با دیگران به این نیست که توی یک فروم مودبانه رفتار کنیم و همه جملتو با فعل تومو کنیم اما در دلمون فحش خواهر مادر به بقیه بدیم.مهم اون چیزیه که تو دل آدمه نه اون چیزی که ادم مینویسه.
نقل قول:
با تشکر از همه عزیزان
با تشکر از خدا.
-
[size=x-small][align=center]
نقل قول:
دوست عزیز این کشتی کج است.سیاست نیست.علم نیست.مذهب نیست.
البته من میخواستم در این موضوع دخالت نکنم اما حالا که بحث به اینجا ختم شد شرمنده
فکر کنم این شما هستید که دارید کمی مسائل رو به این چیز ها ربط میدید
من یه پیش فاکتوری از بحث هاتون میگیرم و بعد پی این بحث رو میگیریم
فکر کنم شما راتیونالیسم هستید به همراه کمی پارانویا شدید میدونید چرا ؟ به خاط این نقل قول
شما چه جوری از بحث های بالا تبیین میکنید ؟
یعنی این که شما اومدید از تباین بحث ، بحث رو به قسمت های علوم و خصوص من وجه و مطلق کشوندید و از لفظ شیرین فتواهای شخصی استفاده کردید
نکته جالب تر برای من اینجاست که از چه نوع فن خطابه ای استفاده میکنید
خطابه یا جدل البته به نظر من صحبت های آرمان گرایانه و ایده آلیست شما دیگه در نه فن خطابه و نه فن جدل کاربرد نداره
و شدید مثل سهروردی که تبیین فرشتگان رو در مکتب اشراق میکنه
--------------------
یه نکته دیگه هم هست
نقل قول:
مهم اون چیزیه که تو دل آدمه نه اون چیزی که ادم مینویسه
این جمله من رو به یاد لفظ کلاسیک میندازه که
آگوستین قدیس بعد از مسیحی شدن این صحبت رو در دیر انجام داد
البته بیشتر مسائلی که اشاره کردید کمی آدم رو به یاد سبک نگارش کتاب شهریار نوشته ماکیاولی میندازه که واقعا این جور صحبت کردن در انجمن کمیناپسند هست
---------------
ژاندارک
-
ششم ژانویه سال 1412
[/align][/size]