-
تاپـیک مـخصوص WWE : Fatal 4-Way سال 2010 !
ســــلام .
تاپیک مخصوص پی پی وی بعدی کمپانی WWE یعنی Fatal 4-Way سال 2010 .
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محل برگذاری : Uniondale, New York
تاریخ برگذاری : 20 جــون 2010
ورزشگاه : ورزشگاه ( سالن ) به نام , Nassau Veterans Memorial Coliseum اســت. همچنيـن The Great American Bash 2008 در اين ورزشگـاه انجـام شـده اسـت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پی پی وی بعدی : Money in the Bank 2010
والپیپر رسمی این پی پی وی در سه سایز :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود پروموی رسمی این پی پی وی :
دانلود آهنگ رسمی این پی پی وی :
-----------------------------------------------------------------------------------
WWE Championship Fatal 4-Way Match » John Cena © vs. Edge vs. Randy Orton vs. Sheamus
داستان اصلی این مسابقه از زمانی شروع شد که اج به راء درفت شد و در مسابقه رندی دخالت کرد و به او اسپیر زد.درگیری بین این دو ادامه داشت و ان طرف شیموس نیز به صورت غافلگیر کننده سینا رو میزد و در هفتگی بعد از پی پر ویو اوور د لیمیت رندی و اج نیز به درگیری بر سر کمبند وارد شدند و این درگیری بین 4نفر شروع شد تا نتیجه ان در پی پی وی فاتال فور وی مشخص شود.
World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match » Jack Swagger © vs. Rey Misterio vs. Big Show vs. CM Punk
با بازگشـت اندرتيكر به اسمكـ , مسـابقات انتخـابي براي بـراي پـي پي وي Fatal-4-way در نظر گرفته ميشـه. تيكر , پانك , بيگ شو به همراه قهرمان سنگين وزن جكــ جواز حضور در مسابقه را كسب كردند. بايد ديد آيـا در اين بازي قهرمان جديد سنگين وزن معرفـي خواهد شد* . امـا ..
در اسمكـ دون بعـدي اعلام ميشـه اندرتيكر مصدوم شده . و در يكـ بازي بتـل رويـال , ري ميستـريو جـواز حضـور در بـازي رو كسـب ميكنه .
U.S. Champion The Miz vs. R-Truth
Divas Championship Fatal 4-Way Match
[/align]
تاپیک همچنان آپدیت خواهد شد .
-
RE: تاپـیک مـخصوص WWE : Fatal 4-Way سال 2010 !
احتمال اینکه رندی چمپ بشه خیلی زیاده به نظره من.:28:
-
-
توی هر دو تا بازی فاتال فور وی سر ورد هویویت چمپیون و دابلیو دابلیو ای چمپین احتمالش خیلی زیاده چمپ ها عوض بشن مثلا سر ورد هویویت شانس اندر تیکر خیلی زیاده.توی دابلیو دابلیو ای چمپین شانس شیمس از همه بیشتره.
-
نه دیگه این بار نوبت رندیه که قهرمان بشه.:4:
خیلی وقته قهرمان نشده.از هل این ا سل 2009 تا الان قهرمان نشده.بعد از اون هم همش نذاشتن به سمت قهرمانی بره.
یکی دو ماه که با اون کوفی مشغولش کردن.یک ماه هم که با گروه لگیسی درگیر بود.2 بارم برای قهرمانی با شیمس و سواگر جنگید که بازیش با شیمس به اون شکل مسخره کنسل شد.با سواگر هم که به نظر من اصلا 30 درصد واقعی خودشم نبود.اخرین ppv هم که با اج درگیر بود.
حالا نوبت قهرمانیه رندیه.:4:
-
اگر اج چمپ بشه خیلی خوب میشه اونوقت استوری بین اج و جان سینا و شیمس باید خوب باشه .
استوری بین باتیستا (هر وقت برگشت) و رندی هم خوب میشه.
-
من با گفته های ARSI موافقم و امیدوارم اورتون چمپ رو به دست بیاره . . .
-
ممکنه چمپ عوض بشه و سر money in the bank باتیستا برگرده و کیف رو بگیره و سر سامر اسلم کیف رو کش بکنه و کمربندو بگیره .{احتمال=30%}
احتمال برد ها(از نظر من) = رندی45% . شیموس 20% . سینا 5% . ادج 30%.(پس به احتمال زیاد :24: برنده میشه.)
:24: = برنده
-
من فكر نمي كنم چمپو از حان سينا بگيرن اگه قراره كسي چمپو بگيره اون رنديه كه متاسفانه در امادگي كامل نيست
-
چه مسخره می شه اگه بازم سینا چمپ بمونه:17:
-
به نظره من مسخره ترين چيزه دنيا اينه كه جان سينا 3 بار پشت سر هم باتيستا را برد
-
من با اینکه طرفدار سینام ولی بهتره کمربندو یک مدت از دست بده ولی سینا پین فال نشه.
-
کیفش به اینه که سینا پین بشه:4::4:
-
به نظر من قطعا قهرمان عوض میشه.:4:
شانس رندی از همه بیشتره.:4: بعد از رندی هم اج احتمال داره قهرمان بشه.
-
اگه سينا پين بشه بهترين لحظه ي سال مي شه
ولي wwe اين كارو هيچوقت نمي كنه
-
:15::15:یک حسی به من میگه یک نفر قبل بازی مسدوم میشه و تریپل از مسدومیت در میاد و به جاش بازی میکنه.:15::15:
-
البته این مسابقه مثل بک لش سال 2007
(john cena vs randy orton vs edge vs shawn michael)
و اگه این همون جان سینا معروف باشه و این مک مهن همون مک مهن باشه جان سینا حالا حالاها کمربندو داره وقتی باتیستا با اون عظمت 3 بار پشت سر هم بهش باخت دیگه فکر نمیکنم شیموس و اج به اندازه باتیستا باشن...
حالا ممکنه تو این مسابقه اج به شیموس اسپیر بزنه.رندی به اج rko بزنه سینا هم به رندی fu و steel wwe champion john ceeeeeeeeenaaaaaaa
و یا یهو همه جا تاریک بشه ببینیم باتیستا همرو غیر سینا زده بازم سینا ببره یا شان برگرده و بازم همینجور ولی سینا تا سامر اسلم قهرمان میمونه....
-
نه ایشالا که اج قهرمان بشه ..... اگه هم اج نشد باتیستا برگرده و یا شان مایکل بیاد ( من از امروز دست به دعا میشم که این اتفاقات بیفته )
-
بکلش 2007 عجب بازی بود.قطعا هوادارای سینا هم قبول دارن که سینا اونجا شانسی بازی رو برد.شان مایکل یه فینیشر مشتی به سینا زد و سینا عدل افتاد روی شونه ی رندی:10: و 1,2,3 بازی رو برد.:27:
من که فکر تکرار چنین سناریویی رو نمیکنم.:15:
-
به نظر من شیمس میبره و درگیری با سینا سر کمربند خواهد داشت یا خود سینا میبره و شیمس بازم با حمله کردنش سینا رو مجبور به ادامه دادن درگیریشون میکنه
چون معلومه رندی وادج درگیریشون ادامه داره و اگه یکی از این دوتا ببره سینا ریمچ میخواد و درگیری خراب میشه
-
نقل قول:
چون معلومه رندی وادج درگیریشون ادامه داره
wwe در نظر داره در سامر اسلم سناریویی بین اج و ترایپل اچ تشکیل بده و احتمال برد اج در Fatal4way کمه.
در برند اسمکدان هم یه سناریو بین تیکر و سواگر قراره در سامر اسلم انجام بشه.
-
بذار ما هم یه در صد بدیم :24:
جان سینا : 35 در صد
شیمس : 40 در صد
رندی : 20 در صد
اج : 5 در صد
و سر ورد هویویت :
اندرتیکر : 45 در صد
سواگر : 40 در صد
سی ام پانک : 8 در صد
بیگ شو : 7 در صد[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsi
نقل قول:
چون معلومه رندی وادج درگیریشون ادامه داره
wwe در نظر داره در سامر اسلم سناریویی بین اج و ترایپل اچ تشکیل بده و احتمال برد اج در Fatal4way کمه.
در برند اسمکدان هم یه سناریو بین تیکر و سواگر قراره در سامر اسلم انجام بشه.
پس اینجور که معلومه به احتمال زیاد اندر کمربند رو میگیره و در گیری تیکر و سواگر شروع میشه.
-
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
تـايپيك اپديـت شد .
با تشكر از كيـوان عزيز !
-
عجب پوستر شاخی داره من هم با چمپ شدن رندی موافقم احتمالش بالاست.
-
معمولا در بازی های 4 نفره کمربند حفظ میشه.
-
-
نظر من اینه که عوض نمیشه و کمربند دست سینا میمونه...شما بکلش 2007 رو یادتون نمیاد؟؟؟؟
سینا از ادج و رندی و شاون برد....
-
[align=center]در بازی های 4 نفره قانون دی کیو وجود نداره ......
-------------------------------------------------------
سینا : 50 %
رندی : 30%
شیمس : 15 %
ادج : 5%[/align]
-
به اميد پيروزي THE VIPER RANDY ORTON
رندي 60%
سينا 30%
ادج 5 %
شيمس 5 %
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط salar_cena
نظر من اینه که عوض نمیشه و کمربند دست سینا میمونه...شما بکلش 2007 رو یادتون نمیاد؟؟؟؟
سینا از ادج و رندی و شاون برد....
بازى رو برد, ولى چطورى برد?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff-Cena
[align=center]در بازی های 4 نفره قانون دی کیو وجود نداره ......
-------------------------------------------------------
سینا : 50 %
رندی : 30%
شیمس : 15 %
ادج : 5%[/align]
واقعا باید اطلاعاتمو ببرم بالا:15::15:
هرچی میگم سه سوته ضایع میشم.:10::10:
-
تـايپيكــ با اضــافه شدن بـازي جديد اپديـت شد ::
[align=center]
World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match » Jack Swagger © vs. Undertaker vs. Big Show vs. CM Punk
[/align]
-
من میگم HHH برمیگرده
به جای یکی میاد داخل و قهرمان wwe champ میشه.:15::15::15::15::15::15::15::15::15::15:
-
از نظر من شیمس دبلیو دبلیویی چمپ میشه(البته برای ادج هم میشه شانس قائل شد)
سواگر هم ریتین میکنه
-
بنده امیدوارم تیکر چمپ بشه و سینا هم حفظ کنه تایتلشو چون در حال حاضر قهرمان بهتر از سینا تو راو نداریم البته تا وقتی که تریپل اچ برگرده[hr]
اطلاعات عمومی: فاتال فور وی دیکیو نداره
-
من میگم اج wwe چمپ میشه
اندر هم میبره
-
در مورد SD احتمال اينكه جك ريتين كنه از همه بيشتره و به نظر من Punk رو پين ميكنه اما در مورد Raw خودم خبرش رو گفته بودم كه شايد Triple-H جايگزين Randy بشه در هرصورت اميدوارم از بين Triple-H و Randy يكي ببره...
فقط اميدوارم هركي ميبره Edge نبره...چون اونوقت استوريلايني كه ميخوان بين HHH و Edge راه بندازن بيشتر به دفع Edge تموم ميكنن.
-
اصلا مهم نيست كه كي چمپ ميشه و تايتلو ميگيره فقط بازي DQ نشه(مثل اينكه دي كيو نداره اين پي پي وي) خوب حالا همون هيجاني و پرتحرك باشه.
نظر خودم همون سينا هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط captain rvd
اصلا مهم نيست كه كي چمپ ميشه و تايتلو ميگيره فقط بازي DQ نشه(مثل اينكه دي كيو نداره اين پي پي وي) خوب حالا همون هيجاني و پرتحرك باشه.
نظر خودم همون سينا هستش.
بله. بازی به صورت NO DQ هست .