-
بهترین مربی دنیا کیست؟(نظر سنجی)همه بیاین
با سلام به همه بر و بچه های عصر ایران.
با هماهنگی مدیر بخش ورزشی یه نظر سنجی گذاشتم تا بدونم به نظر شما بهترین مربی فوتبال دنیا کیه؟
لطفا همه نظراتتون رو بگید.
1.سر الکس فرگوسن
2.خوزه مورینیو
3.پپ گواردیولا
4.فیلیپ اسکولاری
5.کارلو انچلوتی
6.گاس هیدنیگ
7.بنیتز
8.ارسن ونگر
9.سایر مربیان
به نظر من سر الکس فرگوسن و خوزه مورینیو هستند. چون هم پر افتخار ترین و هم با هوش ترین مربیان دنیا هستند.
[align=center]لطفا شما هم نظراتتون رو بگید.[/align]
-
RE: بهتزین مربی دنیا کیست؟(نظر سنجی)همه بیاین
داش اگه یه نظر سنجی هم میزاشتی بهتر میشد ......
فکر کنم این سوال جوابش کاملا مشخص باشه .... این شخص کسی نیست جز خوزه " خاص " مورینیو !
بعد از اونم فقط سر الکس ...... ولی بازم سر الکس به خوزه نمیرسه :4:
بقیه هم که باید حالا حالا ها بدوئن تا به این 2 نفر مخصوصا " آقای خاص " برسن .....
-
به نظرم یه نظر سنجی اضافه میکردی بهتر بود , اینجوری دیگه اسپم هم زیاد نمیدیدیم
نظر شخصی من خوزه مورینیو و بعد کارلو آنجلوتی
-
RE: بهترین مربی دنیا کیست؟(نظر سنجی)همه بیاین
نقل قول:
داش اگه یه نظر سنجی هم میزاشتی بهتر میشد.سر الکس به خوزه نمیرسه
حاج حسین ممنون که نظر دادی.نظر سنجی هم گذاشتم.
اما در مورد خوزه و فرگی همیشه [size=medium]فرگوسن[/size] بالاترین هست
-
1_خوزه مورینیو_افتخار آفريني:59: _خوش استيل:86:
2_کارلو انچلوتی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
به نظرم یه نظر سنجی اضافه میکردی بهتر بود , اینجوری دیگه اسپم هم زیاد نمیدیدیم
نظر شخصی من خوزه مورینیو و بعد کارلو آنجلوتی
ممنون پوریا جان.نظر سنجی هم اون بالا هست اگه دقت کنی.
در مور اسپم هم شما اگه رای میدی باید نظرت رو هم بگی که چرا اونو به عنوان بهترین قبول داری؟
بازم میگم [align=center]سر الکس فرگوسن[/align]
-
از نظر فنی پپ گواردیولا خیلی بار فنی بالایی داره چون با این سن خیلی خوب تونسته بارسا جمع و جور کنه و جام های بسیاری برای این تیم بیاره.
این مربی اگه به سن فرگوسن برسه خیلی حرف ها برای گفتن داره.
-
سعید جون این گواردیولا اگه بار فنی داشت جلوی تاکنیک مورینیو کم نمیاوررد....این مربی الان داره با ستاره هاش توی بارسا مینازه .. ولی خوزه اگه یادتون باشه با تیم کم ستاره پورتو هم قهرمان شد.
فرگوسن هم که از اول تا اخر فقط تو یه تیم بوده پس نمیشه گفت بهترین توی جهانه ... باید گفت بهترین توی لیگ انگلستان است ... که اون جا هم چند سال پشت سر هم پشت سره مورینیو وایساده بود....
پس میبینید که خوزه تو دنیا تکه و هیچکس بهش نمیرسه .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
سعید جون این گواردیولا اگه بار فنی داشت جلوی تاکنیک مورینیو کم نمیاوررد....این مربی الان داره با ستاره هاش توی بارسا مینازه .. ولی خوزه اگه یادتون باشه با تیم کم ستاره پورتو هم قهرمان شد.
فرگوسن هم که از اول تا اخر فقط تو یه تیم بوده پس نمیشه گفت بهترین توی جهانه ... باید گفت بهترین توی لیگ انگلستان است ... که اون جا هم چند سال پشت سر هم پشت سره مورینیو وایساده بود....
پس میبینید که خوزه تو دنیا تکه و هیچکس بهش نمیرسه .....
گواردیولا بار فنی داره چون تونست تو دو سال چندین جام درو کنه.تازه کی گفته گوادیولا رو به روی تاکتیک مورینیو کم اورد؟با اینکه طرفدار مورینیو هستم اما این حرفت اشتباه بود.
در مورد استاد فرگوسن که شما میگید فقط توی انگلستان بهترین هست!سر الکس تونسته قهرمانی اروپا و جهان رو برای منچستر به دست بیاره پس یه مربی خوب در سطح جهانه
-
جایه کاپلو خالیه یعنی در حده هیدیینک و بنیتز هم نیست؟
ولی هیشششکی آقایه خاص نمیشه.
واقعا نشون داده واسه اینکه مربی خوبی باشی لازم نیست بازیکته بزرگی باشه
-
در مورد گواردیولا , برای اینکه بفهمید نتونسته جلوی مورینیو قد علم کنه بگم که رجوع شود به همین لیگ قهرمانان سال 2010 ..... مخصوصا بازی برگشت !!
فرگوسن هم بزراید بگم منم اگه چند سال سرمربی یک تیم باشم اون تیم رو قهرمان میکنم.... فرگوسن اگه تو یه تیم دیگه غیر از منچستر هم بنوته همین افتخارات رو کسب کنه میشه بهترین مربی جهان. همونطور که خوزه توی 3 تیم پورتو , چلسی و اینتر عالی کار کرد و 2 تا شونو قهرمان لیگ قهرمانان کرد با با یکیشون برا چند سال تونست جلوی الکس فرگوسن قد علم کنه.میبینید که فقط تو یه تیم خوب نبوده تو هر تیمی که بوده عالی کار کرده ... در صورتی که شاید اگه فرگوسن از تیم منچستر بیرون میفت به هیچ جا نمیرسید.....
بازم میگم خوزه تو جهان بهترینه .....
-
به نظ ر من بهترین خوزه مورینیو هست
بعد از اون هم سر الکس فرگوسن
بعد از این ها هم گواردیولا ( البته هر مربی این بازیکنارو داشت همین نتایج رو میگرفت
-
بدون شک موفق ترین مربی دهه اخیر فوتبال اروپا خوزه مورینیو بوده , همون طور که دوستان گفتن با 3 تیم پیاپی قهرمانی های زیادی کسب کرده , 2 بار قهرمان اروپا شده و ... البته بعد از موفقیت با پرتو تو اروپا با چلسی هرچند تونست 3 سال پیاپی قهرمان جزیره بشه ولی تو اروپا موفق نبود ,
در مورد اینکه بگیم گواردیولا از مورینیو شکست خورد هم بی انصافی میشه , هر تیمی با دفاع 10 نفره میتونه دروازشو بسته نگه داره ! البته 3 گل زدن به بارسا در میلان پایه اصلی شکست بارسا بود , یادمون هم نره که اینتر همون سال تو مرحله گروهی 2 بازی رو خیلی راحت به بارسا باخت !
از همه اینها هم بگذریم گاس هیدینگ هم جایگاه خاصی داره که اولین مربی بود که تونست شیوه دفاعی مقابل بارسا رو به دنیا نشون داد و با چلسی 180 دقیقه راحت گل نخورد و بارسا رو تا یک قدمی حذف پیش برد !
-
خب کیان جون در مورد اینکه گواردیولا در مقابل مورینیو شکست خورده یا نه من زیاد صحبت کردم ولی واس خاطر گل روی شما و بقیه بچه ها دوباره میگم ....
ما از زمانی که گواردیولا سرمربی بارسا شد تیم ها زیادی رو دیدم که جلوی بارسا دفاعی بازی کردند ولی بارسا با یک بازی زیبا همشون رو کیش و مات کرد. تا رسید به چلسی ولی اونجا بازم شانسی تونست ببره. ولی آخر این تیم خورد به تیمه بزرگی مثل اینتر با سرمربی گریه مربی بزرگتری به نام خوزه مورینیو.مورینیو در بازی رفت خیلی قشنگ بارسا رو پیچوند و کرد تو لوله .... خیلی ها بعدش اومدن گفتن واسه خستگی و از این حرفا بوده.... همین افراد گفتن تو نیوکمپ به شما اینتری ها نشون میدیم... گذشت تا رسید به بازی برگشت. حالا من نمیدونم شما بازی رو دیدید یا نه ولی من که 90 دقیقه بازی رو دیدم با اینکه اینتر داشت دفاعی بازی میکرد ولی 1 ثانیه هم حوصلم سر نرفت و خسته نشدم. نه به خاطر بازی تهاجمی بارسا چون بار ها شده همین اتفاق پیش بیاقته ( بازی هجومی یک تیم و دفاعی تیم مقابل ) و من وسط بازی خوابم برده.ولی تیم اینتر انقدر زیبا دفاع میکرد که آدم وسط بازی هی با خودش کلنجار میرفت که الان توپ رد میشه الان توپ رد نمیشه. خوزه مورینیو تو اون بازی یه شیوه کاملا جدید و مدرن رو به دنیای فوتبال معرفی کرد که فوتبال رو کامل کرد. این شیوه دیگه باعث نمیشد تیم های ضعیف جلوی تیم های قوی خورد و داغون بشن بلکه باعث میشد تیم های ضعیف هم فرصت عرض اندام داشته باشن....
تا قبل از این هر تیمی که جلوی بارسا رفاعی بازی میکرد له میشد ولی اینتر چی ؟؟ اینتر با همین روش بارسا رو توی زمینش حذف کرد و فرستاد تو کوزه ......
پس میبینید که از لحاظ فکری گواردیولا هنوز به خوزه نرسیده .. با اینکه مربی خیلی خوبیه ولی هنوز به خوزه نرسیده ....
در مورد بازی های مرحله گروهی هم بگم که اهمیت چندانی نداشت و اصل بازی های حذفی بود که اینتر به همراه خوزه مورینیو پیروز شد ....
با اجازه....
-
حسین راست میگه دیگه باو
همین سویا هم 3-1 بارسا رو برد در دیدار رفت و در دیدار برگشت هم دفاعی مطلق بازی کرد
ولی چی شد آخرش 4 تا خورد باخت
این نشون از هنر مربیه که یه تیم به این هجومی رو تو ورزشگاه خودش متوقف میکنه!!!بــعـــلـــه :70:
در آخر
Jose>All Head Coachs In The World
-
واقعاً خیلی مسخرست آدم بخواد فرگوسن ، مورینیهو ، آنجلوتی ، هیدینک ، اسکولاری و ونگر رو با یک مربی جوون و بی تجربه مثل گواردیولا بسنجه ! حالا چون یه ساله اومد و بارسا رو قهرمان کرد دیگه رفت بین بزرگترین مربی ها ، فرگوسن نزدیک 20 ساله داره مربیگری منچستر رو میکنه و باهاش به اندازه ی همه ی تیم ها کاپ گرفته ، مورینیهو یه تیم ضعیف و دور از رده ی قهرمانی لیگ قهرمانان یعنی پورتو رو با بازیکنان نه خیلی سر شناس قهرمان میکنه ، آنجلوتی که دیگه چندین سال با آث میلان توی اروپا رقیب نداشت ، هیدینک که کره ی جنوبی رو چهارم جهان کرد و توی زمانی هم که توی چلسی و روسیه بود بازم خیلی خوب نتیجه گرفت ، اسکولاری که دیگه حرف نداره ، قهرمانی با برزیل ، دگرگونی پرتغال و... ونگر هم که قدیم آرسنال رو به همه جا رسوند الان هم با کمترین امکانات و جوان ترین بازیکنان آرسنال رو خوب نشون میده و خوب نتیجه میگیره و بازکنای سرشناس به فوتبال تحویل میده ، ولی واقعاً گواردیولا با اون همه بازیکن سرشناس و کلیدی مثل مسی ، ژاوی ، اینیستا و ... و البته با شانس تمام که توی سال 2009 حتماً به یاد دارید به چه وضع عجیبی موفق شد چلسی هیدینک رو حذف کنه و به فینال بره قهرمان شه ، چه کار خاصی انجام میده ؟؟؟
به نظرم بزرگترین مشکل این نظر سنجی اینه که فن خال بزرگ در بین مربی ها نیست و به جاش گواردیولا قرار داره !
-
100% مورينيو
امسال هم با رئال قهرمان ميشه.گند ميزنيم به بارسا.
-
[align=center]1000%:4:مورینیو دیگه.
نه اینکه رئالی باشم.(من که هستم:4:)
واقعاکلا تو این 7-8 سال موفق بوده[/align]
-
دوستان عزیز اگه توضیح دارند در 2 ، 3 خط بیان کنند اسپم ندهند.
اگه مربی مد نظرتون هست فق گزینه مورد نظر انتخاب کنید.
-
خیلی هاتون دارید میگید گواردیولا با کمک مهره هاش تونست قهرمان بشه.اما دو سال قبل ریکارد با هانری و مسی و رونالدینهو و اتو'و نتونست مثل تیم گواردیولا بدرخشه.من خودم به مورینیو رای دادم و اون رو به همراه فرگوسن بهترین مربی دنیا میدونم.
اقا پژمان شما میگی مربی جوان و بی تجربه نباید اینجا باشه.به نظر شما مربی ای که تونست تو دو سال پیاپی و در عین جوانی و بی تجربگی این همه افتخار بیاره مربی کوچیکیه؟؟؟؟؟؟؟/
درمورد لیگ اسپانیا.اولا که با اینکه سرور خوزه اومده تو رئال ام بارسا همچنان بهترین تیمه و رئالی ها هم شکم خودشون رو صابون نزنند.جام مال بارسا ــه
-
حالا حالا ها مونده تا کسی به گرد پای اتوری هاگلی برسه که یونان بدون ستاره رو قهرمان یورو 2004 کرد برسه از این لیست هم مورینیو هم فرگوسن از بقیه بهترن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SEZ@R
خیلی هاتون دارید میگید گواردیولا با کمک مهره هاش تونست قهرمان بشه.اما دو سال قبل ریکارد با هانری و مسی و رونالدینهو و اتو'و نتونست مثل تیم گواردیولا بدرخشه.من خودم به مورینیو رای دادم و اون رو به همراه فرگوسن بهترین مربی دنیا میدونم.
اقا پژمان شما میگی مربی جوان و بی تجربه نباید اینجا باشه.به نظر شما مربی ای که تونست تو دو سال پیاپی و در عین جوانی و بی تجربگی این همه افتخار بیاره مربی کوچیکیه؟؟؟؟؟؟؟/
درمورد لیگ اسپانیا.اولا که با اینکه سرور خوزه اومده تو رئال ام بارسا همچنان بهترین تیمه و رئالی ها هم شکم خودشون رو صابون نزنند.جام مال بارسا ــه
باز از اون حرفا ! چلسی که از سال 2003 تا الان تبدیل شده به یکی از بهترین تیم های دنیا تا به حال به فینال لیگ قهرمانان نرسیده بود پس آورامگرانت بهترین مربی ــه ، یعنی از اسکولاری ، مورینیهو ، گاس هیدینک ، آنجلوتی و... بهتره !
بارسا همون تیمه ریکارده ، مهرهاش بهترند و خیلی بهتر شده + شانــس بسیار زیاد که باعث قهرمانیش شد نه گواردیولا ، داور بازی باعث قهرمانی بارسا و رفتنش تو فیناله نه گواردیولا ، همین بازی باعث شد تا بارسلونا معروف شه به شانسیلونا :55: !
در ضمن من نگفتم اسمش چرا تو لیسته ، گفتم هر چی باشه فن خال یه سر و گردن که هیچ ، یه بالا تنه و پایین تنه از گواردیولا بالاتره :4: چرا اسمش تو لیست نیست ، خدا میدونه .
-
به نظر من خوزه مورینیو و فرگوسن که تیم های باشگاهی زیادی رو قهرمان کردن
[align=center]:58:[/align]
-
اقا پژمان من از گواردیولا طرفداری نمیکنم.اما وقتی عقل به چشمه و همه گواردیولا رو بهتر میدونن شما چرا بحث الکی میکنی؟
[align=center]فقط و فقط خوزه مورینیو و سر الکس فرگوسن[/align]
-
والا نظر سنجیت یه اشکال بزرگ داره که اسم فابیو کاپلو توش نیست
بدون شک یکی از بهترین مربی های جهان کاپلو هست .
من رایم کاپلو هست به نظرم کاپلو خیلی سر تر از فرگوسن و ونگر هست . حتما درستش کن عزیزم
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SEZ@R
اقا پژمان من از گواردیولا طرفداری نمیکنم.اما وقتی عقل به چشمه و همه گواردیولا رو بهتر میدونن شما چرا بحث الکی میکنی؟
[align=center]فقط و فقط خوزه مورینیو و سر الکس فرگوسن[/align]
میشه بگید چه کسی و چه منبع موثقی اعلام کرده که گواردیولا بهترینه ؟ فقط از نظر طرفداران بارسا گواردیولا بهترینه ، حتی اگه رسول کربکندی هم مربی بارسا بشه بازم میشه افسانه ی بارسایی ها :55:
-
داش سزار صحبت هایی که میکنی خیلی باحاله .... معلومه همش از روی احساسه . وقتی خودت میگی عقل به چشمه دیگه ما چی داریم بگیم ؟ خودت داری جواب خودتو میدی دیگه ....
من حواسم نبود تا داش پژمان گفت واقعا وقتی فهیمدم فنخال که امسال تونست منچستر رو با فرگوسن ببره تو لیست نیست تعجب کردم.حالا کاریه که شد دیگه کاریش نمیشه کرد :4:
ولی دوباره میگم بهترین فقط و فقط خوزه مورینیو .... بقیه باید برن جلو بوق بزنن .....
-
اقا حسین و پژمان من از روی احساس حرف نمیزنم .منم منظورم طرفدارای بارسا بود.
من الان میخوام نظرسنجی رو تغییر بدم چکارش کنم؟
-
خودت داری میگه طرفدارای بارسا ... :4:
در ضمن هر کی اعتراض داره که مثلا فلانی یا فلانی نیست اگه میخواد به اون فرد رای بده میتونه به گزینه بقیه مربیان رای بده .... الانم داریم میبینیم که هیچکس به این گزینه رای نداده .... پس معلومه گزینه ها رو خوب ندیدید ....
-
به نظر من چند تا نیستند...که مختصر به آنها میپردازیم...
1.اوتوری هاگل:در یورو 2004 بود که یونان رو قهرمان کرد...با سوییس اگر اشتباه نکنم جلوی اسپانیا ایستاد...
2.لوییز فنخال:که مربی بزرگی هست ولی نه در این حد مربیان ولی بودنش در نظر سنجی خوب بود!!!
ولی به نظر من سر الکس فرگوسن:چون این مربی با اندیشه هاش جلوی تیمهای دیگه می ایسته و خوب تیم حریف رو برانداز میکنه بعد بازیکناش رو بر اساس تیم حریف میچینه...از همه مهمتر تولید بازیکن داره بازیکنایی مثل:دیوید بکهام_کریستیانو رونالدو_رودفان نیستلروی و همین رونی که در اورتون بود و اوردش و شد وین رونی...
-
بهترین مربی فقط ارسن ونگره.چون یه مشت بچه رو تحویل میگیره و با اونا یقه همه تیمها رو میگیره
-
ارسن ونگر و لوییس فن خال به نظر من عالی هستن..
ارسن ونگر همیشه با جون ها کار مبکنه بازیکنای جون و کم تجربه رو پرورش میده..و همیشه ارسنال جزو تیم های خطرناکه..
فن خال هم که امتحانشو پس داده..
مورینیو هم مربی فوقلاده ایه
-
[align=center]اونایی که میگن فن خال مربی بزرگیه افتخارتش رو بگید لطفا[/align]
-
این هم افتخارات لویس فن خال
با آژاکس
3 بار قهرمان لیگ هلند
3 بار سـ وپر کاپ هلند
1 بار کاپ KNVB هلند
1 بار یوفا کاپ
1 بار لیگ قهرمانان اروپا
1 بار سـ وپر کاپ UEFA
1 بار اینترنشنال کاپ
با بارسلونا
2 بار قهرمان لالیگا
1 بار اسپانیش کاپ ( جام کوپا دِل رِی )
1 بار سـ وپر کاپ UEFA
با آلکمار هلند
1 بار قهرمان لیگ هلند
با بایرن مونیخ
1 بار لیگ آلمان ( بوندسلیگا )
1 بار کاپ آلمان ( DFB Pokal )
1 بار سـ وپر کاپ آلمان
پارسال هم با بایرن به فینال اومد و توی لیگ قهرمانان اروپا هم چندین بار فینال اومده . سال 2009 بهترین مربی سال هلند و سال 2010 بهترین مربی سال آلمان شد .
فکر میکنم به اندازه ی کافی از پپ گواردیولا که توی لیست هست بهتر باشه .
-
[align=center]پژمان وجدانا لیگ هلند از اسپانیا بهتره؟این که همش اونجا بوده[/align]
-
خوب لیگ هلند که از نظر شما بد ! باشه قبول ولی پس خیلی کار بزرگیه با آزاکس قهرمان شدن و تیم هایی مثل رئال مادرید ، بارسلونا ، منچستر یونایتد ، لیورپول ، آث میلان و... رو با این تیم جا گذاشتن .
در ضمن از این نظر به فن خال میگن یک مربی بزرگ چون تو هر تیمی رفت از همون اول عالی کار کرد ، تو آژاکس همه ی افتخارات رو پشت سر هم بدست اورد نه اینکه 2 - 3 سال در میون . در بین سالهای 1993 تا 96 که تو آزاکس بوده 3 بار پشت سر هم قهرمان لیگ هلند شده ، 3 سال پشت سر هم قهرمان سـ وپر کاپ ، یوفا و... توی اسپانیا هم با بارسا تا مربی بارسا شد 2 سال پشت سر هم بارسا رو قهرمان لالیگا کرد ، توی سال 2009 هم که مربی بایرن شد همون سال قهرمان بوندسلیگا ، کاپ دی اف بی پوکال و سـ وپر کاپ آلمان شد و بایرن رو به فینال لیگ قهرمانان هم رسوند . واقعاً فن خال از 5 مربی برتر دنیاست !
-
[size=small]همه مربیانی که تو لیست هستن عالی هستن و خوشبختانه تو این لیست مربی ای نیست که توش توانا نباشه.
ولی جای یواخیم لو خالی هستش.
من که صد در صد به مورینیو رای میدم چون بهترین مربی تاریخ هستش.دومی هم یواخیم لو رو قبول دارم.
فن خال هم گزینه سوممه.اون موقع که ون خال تو لیگ هلند قهرمان شد لیگ هلند از لیگ اسپانیا و انگیلیس بالاتر بود.توی لیگ قهرمانان هم اولین تیمی که با جوونا قهرمان شد همین بود.بازیکنانی مثل اورمارس دی بوئرها و داویدز سیدورف کلایورت رایکارد و خیلی های دیگه که همشون بازیکنای بزرگی شدن که اسمشون کرک و پر از هر کسی میروزونه اون موقع که با آزاکس قهرمان اروپا شدن جوونای 19 20 ساله بودن.
گواردیوالا هم مربی بدی نیست و افتخاراتش با بارسا عالیه ولی هر وقت تونست مثل ون خال یا مورینیو یک تیم ضعیف رو به اوج بیاره اون موقه میتونه توی لیست بهترین مربی دنیا بره.هنوز خیلی زوده بخوایم با این مربی های بزرگ مقایسش کنیم.
کاپلو هم انصافا مربی نیستش.توی رئال که به چه افتضاحی قهرمان شد.قهرمانی های لیگ ایتالیا رو هم بریزید دور که همش با تبانی و کثافت کاری مافیاست صد البته که یوونتوس باشه.
من اون موقع لیگ ایتالیا رو نگاه میکردیم یوونتوس زورش به هیچ تیمی نمیرسید دقیقا دقیقه نود الکی داور یه پنالتی میگرفت و همه بازی ها رو اینطوری میبرد.
توی جام جهانی هم جوری ... پیچ شد که حالا حالا ها نباید سرش رو بلند کنه.
در مورد درخشش تو بازی های مقدماتی هم بگم که تیم انگیلیس با این بازیکنی بین المللی میتونه بلغارستان و این جور تیما رو بدون مربی چار تا پنتایی کنه.
خواهشا اوتوری هاگل رو الکی گنده نکنید.با شنس قهرمان شدن و فوتبال دفاعی.اگه مربی بود بله جام 2006 میرسید.یا توم جام جهانی امسال یه کاری میکرد.ضد فوتبال و شانس همیشه پیروز نمیشه.
توی مسئله بازی فنی و تاکتیکی هم هیچ کی به پای گاس هیدینک و رافا بنیتز نمیرسه.تا سالیان سال هم نمیرسه.شاید بنیتز نوی بستن تیم و دادن روحیه ضعیف باشه ولی تو تاکتیک مرد شماره یک دنیاست و دو دفعه هم همین مورینیو رو به زانو درآورد.
ولی در کل بهترین مربی حال حاضر دنیا مورینیو هستش.
[/size]
-
البته کارلو آنجلوتی هم مربی بدی نیست خدایی . الان دیدم عرفان تعریف کرد از همه کارلیتو رو جا انداخت . خداییش توی آث میلان که بود میلان خیلی قشنگ بازی میکرد و کلاً تو هر تیمی میره بازی های اون تیم قشنگ میشه . الان هم که خداییش یک سال و خورده ای که تو چلسی ـه بازی های چلسی خیلی قشنگه و قدرتش هم زیاد شده تا ببینیم امسال توی لیگ قهرمانان چیکار میکنه .
-
بهترين مربي دنيا بدون شك ترديد فرگوسن .
مورنيو هم با بار فنيش تو ليگ قهرمانان جلوش زانو زد .
......!
-
[align=center]بالاخره من تو یه چیزی با این ساسان هم نظرم.فرگی وجدانا تو مربیگری خیلی با سواده[/align]