خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد
[align=center]خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد [/align]
در راء شب گذشته ، جی بی ال صحبت هایی را میکند و میگوید که دیگر شان کارمند من نیست و من دیگر او را از دست داده ام ولی من میخواهم یک کار تاریخی را انجام دهم ، کاری را که هیچوقت کسی انجام نداده و آن هم چیزی نیست جز شکستن رکورد آندرتیکر در رسلمینیا
آهنگ شان مایکلز زده می شود و او به جی بی ال میگوید تو در مقابل آقای رسلمینیا قرار داری و مردی در رویال رامبل به من گفته بود جهنم هست که تبدیل به بهشت می شود و آن مرد آندرتیکر بود ، اگر کسی بخواهد با او رو به رو شود آن کس تو نیستی ، من هستم
در نهایت قرار شد در هفته آینده راء بازی ای بین شان و جی بی ال برگزار شود که برنده با آندرتیکر در رسلمینیا 25 رو به رو خواهد شد که همانطور از قبل پیش بینی میشد برنده کسی نیست جز شان مایکلز
RE: خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد
و با همان استوری لاینی که ریک فلیر پارسال داشت که بعد از آن میکلز برای همیشه خداحافظی خواهد کرد.
البته این چیزی که فکر مکنم اتفاق بیفته نه چیزی که دوست دارم اتفاق بیفته
[align=center]وای چه رسلمنیایی بشه ... پیش بینی من از مسابقات رسلمنیا XXVI :::
شان ::: تیکر
اج ::: سینا
تریپل ایچ ::: رندی ارتن
کریستین ::: جک سواگر ::: فینلی
جف ::: مت
ممنون معین جان !!!
[/align]
عجب بازیی میشه.بازیی هست که مدتها همه منتظرشن.ولی امیدوارم که رکورد آندر شکسته نشه.
اگه وينس بخواد ركورد تيكر رو بشكنه واقعآ احمقانه ترن كار زندگيش رو كرده.
مسابقه جذاب و بی نظیری میشه ! اگه هم پایان کار اسطوره Wrestling , تیکر باشه پایان خوبی به نظر میرسه !
هر ساله با نزدیک شدن به تاریخ رسلمینیا همه شایعاتی رو میکنن و میترسن که آندرتیکر ببازه
اما هرگز و هیچوقت چنین اتفاقی نمیافته همونطور که 16 ساله که این اتفاق نیفتاده .
کسی که آندرتیکر رو در رسلمینیا ببره (کی نمیبره) به منفورترین چهره تاریخ کمپانی تبدیل میشه پس این رو مطمئن باشید حتی 1 در میلیون امکان باخت آندرتیکر در رسلمینیا وجود نداره .
فوق العاده هستش واقعا داره عالی میشه WWE بازی بین شاون و آندرتیکر میتونه جذابیت های خاص خودش رو داشته باشه .
دو استار محبوب شاون و تيكر به مصاف هم ميرن
!!
ميدونيد پدرم هميشه به من ميگه كه اگه تمامه استاران هم جمع بشن نميتونند بر تيكر غلبه كندد.فقط يك مجعزه ميتونه تيكر رو شكست بده.شاون بعيده اون مجعزه باشه.چون تيكر اصلا با سوييت چين موزيك نميبازه.....
اخه چراااااااااااااااااااااا
چرا نباید تیکر سر کمربند بازی کنه؟
ولی عیبی نداره به شرطی که تیکر بازنده نشه!