مهم: صحبتهای بیشتر جان سینا درباره مشکلش با راک
[size=small]پیشتر اطلاع داده شد که جان سینا در مصاحبه ای گفته بود که با راک مشکل داره.
در برنامه پنجشنبه شب Jimmy Kimmel سینا گفت که من یک مشکل با راک دارم.
سینا گفت که مشکل اصلی من با او ترک کردن دنیای رستلینگ به اون نحو بود.
راک قبل از ورودش گفته بود که من کمپانی رو دوست دارم و به میادین باز خواهم گشت.
ولی بعد از جا افتادنش در هالیوود در چندین مصاحبه اعلام کرد که به کمپانی باز نخواهم گشت.
او هواداران زیادی رو در WWE به این امید که یک روز برمیگرده منتظر گذاشته.
او کارش رو در WWE شروع کرد و با هوادارا انس گرفت ولی این که این هوادارا رو فراموش کرده برای من قابل درک نیست.
او کشتی رو خیلی دوست داشت ولی در هالیوود چیزهای دیگری رو پیدا کرد.
من خودم فیلم The Marine رو بازی کردم و در اون زمان هم کاملا در اختیار کمپانی بودم.
الآن هم در حال انجام کارهای پایانی 12 Rounds هستم و هنوزم تمام مدت برای کمپانی کار میکنم و خودم رو برای هوادارا نگه داشتم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
RE: مهم: صحبتهای بیشتر جان سینا درباره مشکلش با راک
[size=x-small][align=center]
بله کاملا درسته خود راک اعلام کرده بود من از WWF/E و... چیزهایی آموختم ولی الان چیزهایی که در هالیوود می آموزم بیشتر به درد زندگی شخصیم میخوره . در حقیقت راک کشتی کج رو به هالیوود فروخت
[/size][/align]
واقعا راک در حق کمپانی ظلم کرده.
من اول فکر کردم که جان سینا خیلی صحبتهای مغرورانه ای زده ولی فهمیدم که اکثر صحبتاش به حق بوده.
ولی خوب یه سری جاها هم خواسته خودش رو تبلیغ کنه.
حالا دوتا فیلم زپرتی بازی کرده میخواد از راک ایراد بگیره.
جان سینا هدف دار کار کرده و خواسته تا خودش رو در شرف راسولمنیا میان هوادارا محبوب کنه.
درسته که راک در حق کمپانی بد کرد
ولی هر کس بود همین کارو میکرد چون پولی که راک تو هالیوود بدست میاره اندازه ی هفت سال کارش تو wwf/e بود بعدشم راک بدنش خیلی افت کرده دیگه اون قدرت سابق رو نداره
فیلمهایی که راک بازی کرده کجا و فیلم مارین کجا((فیلم جدیدش رو چون ندیدم نظری ندارم))
حالا فک کرده دوتا فیلم بازی کرده استار تاپ هالیوود شده.
[align=center]خوب سینا همین فیلمش هم از زیره سایه WWE درست کرد، بعد اگه بخواد بره، بقالی Hollywood هم استخدامش نمی کنند، چه برسه به کمپانی ها! طرفدار هایه سینا ناراحت نشن، ولی سینا اصلا بازیگر خوبی نیست، کشتی گر خوبی هست، ولی اصلا بازیگر خوبی نیست، هرکی تو یک کاری استعداد داره، اگه بخواد بیاد همه کار هارو باهم انجام بده، گند میزنه تو همه چی.[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAJID LaShLeY
فیلمهایی که راک بازی کرده کجا و فیلم مارین کجا((فیلم جدیدش رو چون ندیدم نظری ندارم))
حالا فک کرده دوتا فیلم بازی کرده استار تاپ هالیوود شده.
مطمئن باش فیلم جدیدش خیلی با حال شده :34:
این جان سینا درسته که صحبتاش تا یه حدی درسته ولی بیشترش مغرورانه بود :17:
راک استوره ای هست که WWF/E مثل اون نداشته و نخواهدم داشت :32:
با تشکر ..........:34: :34:
واقعا خيلي بد شد كه راك به هاليوود رفت
ولي اونجا بود كه شهرتش چند برابر شد.....