IRANWWE Company: RAW 13 July 2009
سلام
مدت ها بودن در فكر زدن پستي بودم كه به نوعي كاربران انجمن رو بطور خيالي وارد دنياي WWE كنه از اين رو در اين تاپيك كه هر چند روز آپديت خواهد شد مسابقات رو با شركت كاربران براتون شرح ميدم كه اميدوارم مورد استقبال قرار بگيره:
[align=center]IRANWWE Survivor Series
Date:March 21 2009
Place:IRANWWE Forum[/align]
ابتدا هامون Chair Man كمپاني وارد ميشه و به حضار خير مقدم ميگه و ميگه كه امشب برنده مسابقات كمربندها رو خواهند گرفت!
در ضمن اعلام ميشه كه در دارك مچ Shayan_R موفق شده بر Dr.Pouya غلبه بكنه!
[align=center]Ten Man Tag Team Survivor Match
HHH-Dirty-SASAN-KANE-Cerebral Assassin vs. R.I.P,ABOLFAZL,Demon of Destruction ,The Dark Night,Goldberg The Man
[/align]
ابتدا عرفان وارد ميشه و بعد ازون آرمان ساسان پوريا و آرمين هم وارد ميشن بعد هم معين ابوالفضل پويان سينا و علي وارد ميشن.
بازي رو آرمان و علي آغاز ميكنند درگيري شون به گوشه رينگ ميره و آرمان در حال رايت هند زدن به علي هستش و علي خودش رو به معين ميرسونه و تگ ميكنه معين با يه بيگ بوت بازي رو ته كنترل خودش ميگيره و براي چوك اسلم نشون ميده كه آرمان هولش ميده و معين به داور برخورد ميكنه و داور مصودم ميشه سپس آرمان يك لوبلو به معين ميزنه و با عرفان تگ ميكنه عرفان هم بلافاصله يك اسپاين باستر به معين ميزنه و ميره براي كاور ولي داور افتاده رو زمين!عرفان ميره تا داور رو بياره كه معين به سرعت با سينا تگ ميكنه سينا مياد و با سرعت در حالي عرفان حواسش نيست يك اسپير بهش ميزنه و عرفان با پوريا تگ ميكنه سينا و پوري در حال رايت هند زدن يه يكديگر هستند داور هم بلند ميشه و به كار ادامه ميده! پوريا گردن سينا ميگيره و براي چوك اسلم اماده ميشه و لي سينا بلاك ميكنه و به دي دي تي تبديل ميكنه و ميره براي كاور 1 2 3 و پوريا پين ميشه!
ساسان بعنوان نفر جايگزين وارد يمشه و بعد از كمي ضد و خورد قصد اجرا يو كنت سي مي رو داره كه سينا بلند ميشه و با پويان تگ ميكنه! پويان و ساسان دو يار قديمي با هم فيس تو فيس ميشن و شروع به راين هند زند ميكنن درگيري به گوشه رينگ ميره و ساسان با مشت هاي فراوان پويان رو نقش بر زمين ميكنه داور از ساسان ميخواد كه ديگه ادامه نده پويان روي زمين دراز كشيده و ساسان منتظر بلند شدنش هست ناگهان پويان به سبك آندرتيكر بلند ميشه و ناگهي خشميگمن به ساسان مي اندازه و ساسان مي ترسه و با آرمين تگ ميكنه آرمين به داخل مياد و پويان دستش رو بالافاصله مي پيچونه وميره براي اولد اسكول!
اولد اسكول رو اجرا ميكنه و آرمين رو روي شونه اش ميذاره و بر روي طناب ها مي نادازه و بعد ايك رفتو برگشت يه بيگ بوت ميزنه و ميره براي چوك اسلم و لي*آرمين بلاك ميكنه و ميره راي اسپاين باستر ول پويان هم بلاك ميكنه و هر دو همزنا به كلوزلاين مسزنن و نقش بر زمين ميشن بعد از كانت داون داور قبل از شماره 8 هر دو به طرف ياراشون ميرن و تگ ميكنن پويان با معين و آرمين با آرمان تگ ميكنه معين و آرمان با سرعت به سمت هم ميان معين بسرعت چوك اسلم خودش رو ميزنه و ميره براي كاور 1 2 نه آرمان پين نميشه معين بشدت عصباني شده آرمان با ساسان تگ ميكنه ساسان بعد از چندين ضربه ميره براي اف يو و اف يو رو اجرا ميكنه و ميره براي كاور 1 2 3 معين حذف شد!
ابولي وارد رينگ ميشه و ساسان ميخواد باهاش دست بده كه ابولي يه اسپاين باستر و بعد از وان يه باتسيتا بمب به ساسان ميزنه و سميره براي كاور 1 2 3 ساسان هم حذف شد!
آرمين وارد ميشه و ابولي به سرعت ميخواد باتسيتا بمپ بزنه كه آرمين به اس تي اف يو تبديل ميكنه ابولي بشدت درد ميكشه و سعي داره خودش رو به طناب ها برسونه آرمين داره مقاوتم ميكنه بعد از كش و قوص فراوان ابولي به طناب ها ميرسه و بعد با علي تگ ميكنه ولي اريمن با اجراي ف يو ميره براي كارو 1 2 3 علي هم حذف شد! پويان وارد ميشه و ارمين با عرفان تگ ميكنه عرفان با يه كلوزلاين بر بازي مسلط ميشه و ميره براي پذيگيري و پذيگيره رو اجرا ميكنه 1 2 3 پويان هم حذف شد!
ابولي وارد ميشه و به سرعت باتيستا بمب رو اجرا ميكنه و ميره براي كارو 123 عرفان هم حذف شد!
آرمان اورد ميشه ولي اوبالي يه سخت عصباني به سرعت با بيگ بوت و اسپاين باستر از آرمان پذيرايي ميكنه و ميره براي كاور 1 2 ولي نه آرمان پين نشد!
ابولي ب سرعت و با عصبانيت براي باتيستا بمب اقدام ميكنه ولي آرمان بلاكميكنه و ابولي رو به گوشه رينگ هول ميده ابولي به سرعت با سينا تگ ميكنه وسينا بع د از چتند ضربه موفق ميشه باتيستا بمب رو اجرا بكنه و كاور 123 آرمان هم حذف شد!
فقط آرمين باقي مونده آرمين اورد ميشه سينا با يك اسپير ازش پذيرايي مينه و با باتيستا بمب كارش رو تمام كميكنه 123 آرمين هم حذف شد!
Winner:The Dark Night ABOLFAZL Demon Of Destruction Goldberg The Man R.I.P
در بك استيج هامون ديده ميشه كه داره با كيان در مورد بازي امشبش بر سر كمربند IRANWWE Champion صحبت ميكنه و ميگه من امشب كمرند رو از امير آرين خواهم گرفت هامون ميگه:تو امشب هيچ شانسي نخواهي داشت چون مسابقه بصورت Hell in a Cell خواهد بود و اين بازي SGR خواهد داشت كه كسي نيست چز هادي!
[align=center]The Engima vs. Arian Punk With Special Guest Referee legendarp
Hell in a Cell Match
For IRANWWE Championship
[/align]
ابتدا كيان وارد ميشه و بعد از اون هادي مياد تو و بعد امير*آرين!
بازي آغاز ميشه و هر دو روي هم قفل كردند. امير با يه كلوزلاين بر بازي مسلط ميشه وميره از زير رينگ يه صندلي مياره و ميكوبه تو سر كيان امير يه ميز هم مياره روي رينگ قرار ميده كيان رو روش مخوابونه وميره ا بالاي طناب ها روش بپره ولي كيان بلافاصله از رو ميز لند ميشه و امير محكمبا ميز برخورد ميكنه!
كيان صندلي مياره و زير سر ماير ميذاره و يمره با يه صندلي ديگه بزنه تو كله اش كه امير بلند ميشه و يه لوبلو ميزنه! در اين لحظه هادي با امير بحث ميكنه ولي امير ميره از زير رينگ يه كيسه مياره در كيسه با ميكنه و مقداري ميخ روي رينگ ميريزهبا صندلي چند صربه به سر كيان ميرنه و ميخواد بر روي ميخ ها بهش GTS بزنه و اين كار رو انجام ميده كيان تماما بدنش پر از ميخ شده و دستش رو به نشانه تسليم رو رينگ ميكوبه!
[align=center]Winner & Still IRANWWE Champion
Arian Punk
[/align]در اينجا مسابقات به پايان ميرسه!
اگر كم بود ببخشيد سعي ميكنم دفعات بعد بيشتر بنويسم.
تا بعد خداحافظ
RE: IRANWWE Company PPV's
دستت درد نکنه.ایده ی خوبی بود.ولی سعی کن فقط از مدیران و هر کی میشناسی استفاده نکنی چون کاربران هم آدمند و به نظرم قشنگ تر میشه.
باز هم تشکر میکنم.
ســلام .
پژمان جان تازه این مقدمات کار بود.
این سطر اخر را میخوندی متوجه میشدی .
نقل قول:
اگر كم بود ببخشيد سعي ميكنم دفعات بعد بيشتر بنويسم.
---
اما پویان IWE Soldier's برای برد ساخته شده. :2: نامرد :4:
--
با تشکر از پویان عزیز . کار جالبی است . :34:
ایول داش کیومرث! کلی خندیدم...ایده ات خیلی تمیس و ردیف بود...به این کار ادامه بده...
حقا که حق به حقدار رسید ...باید ما قهرمان میشدیم...
ولی تو باید برای من استوری لاین بسازی...ما بدرد این بازی ها نمیخوریم ما فقط لیدر ماچ حال میکنیم..از نردبون بریم بالا بیوفتیم رو معین
ارمان.ارمین .عرفان باتیستا بومبهایی که بهتون زدم نوش جونتون :7::4:
بازی دیواها یادت نره..این ساسان و کیان دیواهای خوبی هستند !!!
[align=center]I Want My ReMatch ! DamN [/align]
:4:
از الآن بگما من هیل هستم.
تریپل ایچ هستم.
ریمچ با معین میخوام تو راسولمنیا.
معین فکر کنم اغیم شد با Low Blow که بهش زدم :55:
البته این همون GMmode هستش منتها با اسم خودمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Enigma
[align=center]I Want My ReMatch ! DamN [/align]
:4:
داور منم هیچ ریمچی در کار نیست تبانی کردیم هرچی تو مسابقه داشته باشی من داور شم تو ببازی
-------------------------
نه ایده جالبی هست خوشم اومد
خیلی حال داد ایشالا بیشتر شه
عجله نکن کیومرث جان هر جور عشقته بنوس ما منتظر می مونیم با حوصله وقت زیاد داری
----------------------------------
ببین نمیشه یه مسابقه هندیکاپ جدید بزاری
منو و ابولی و سینا و بهنام و آرمان ، بهمن و مجید و حامد و Cerebral Assassin و ساسان و The Enigma، یار باشیم بریزیم سر معین نمی شه نظرت چیه این آدمهایی که بهت گفتم همه با این مسابقه موافقا یه فکری روش بکن
معین منتظر باش این تیم داره میاد سراغت چه شود
------------------
اگر مسه دیگه ای هم هست می خواد به این تگ اضافه بشه اعلام آمدگی کنه که می خوایم با هم تمرین کنیم
تمرینات از همین امروز آغاز می شه
از تمام دوستاني كه نظر دادن ممنونم. اين شروع كار بود و همش رو بصورت فلبداهه نوشتم! انشالله براي روزهاي بعد استوري لاين هم براي دوستان طراحي ميكنم!
آرمان جان شما هم كه از هر فرصتي براي تيكه انداختن استفاده ميكني ولي اشكال نداره اگر اينجوري راحتي تيكه بنداز ولي بدون از اولش هم منظوري نداشتم ولي شما (تو و عرفان) برداشتتون غلط بود! پس بهتر همينجا تمومش كنيم چون قشنگ نيست شب عيدي كدورتي باشه:3:
حاج ابول و هادي هم كه استوري لاين هاي پيشنهادي شون بايد در مجلس تصويب بشه اگر ارشاد هم مجوز داد براتون مي نويسيم:4: البته بعيد ميدونم براي ديواها مجوز بدن!
من خودم پایه این مسابقه هستم.
R.I.P vs Iranwwe