بازي آنلاين و تحت سرور تراوين
سلام دوستان
احتمالا بعضي از شما با اين بازي آشنايي داريد و بعضي هم نه.
من هم خودم حدود چند هفته هست كه با اين بازي بسيار زيبا آشنا شدم.
اين بازي تراوين نام داره كه در اون چندين هزار نفر همزمان مي تونن با هم به رقابت بپردازن.در اين بازي شما صاحب يك دهكده هستيد كه بايد اون رو ارتقا بديد و با دهكده هاي ديگر(بازيكنان ديگر) بجنگيد و.... اين بازي در هر سرور 13 ماه طول ميكشه. در اين بازي سه نژاد وجود داره كه شما در هنگام ثبت نام مي تونيد يكي از اين ها رو انتخاب كنيد (توجه داشته باشيد كه در حين باري امكان تغيير نژاد وجود نداره پس در ابتدا با دقت نژاد مورد نرتون رو انتخاب كنيد.
سه نژاد بازي و فوايد و معايب آنها
در بازي تراوين سه نژاد رومن - توتن و گول وجود دارد كه هر كدام بنا به خواصشون ضعف ها و قوت هايي دارند.
نژاد رومن يا (ايتاليايي ها) نژادي منظم هست و گران هست . سربازها خيلي دير تربيت مي شوند و نيروي دفاعي خوبي دارند.
نژاد توتن يا (آلمان ها) نژاد خشن و غارت گر هستند. ولي در دفاع فوق العاده ضعيف!اكثر بازيكنان حرفه اي و آنهايي كه مدت زمان زيادي مي تونانند انلاين باشند اين نژاد رو انتخاب مي كنند.
نژاد گول يا (فرانسوي ها) گول ها نژادي صلح طلب هسنتد و نيروي دفعاي فوق اعاده قوي دارند.
البته صحبت درباره اين بازي زياده ولي من پيشناد ميكنم براي اطلاعات بيشتر و يادگيري كامل نحوه بازي به فروم اين بازي مراجعه كنيد.
در ضمن علت اصلي كه تصميم به زدن اين تاپيك كردم اين هست كه سرور شماره 2 ايران روز دوشنبه اغاز به كار خواهد كرد و دوستاني كه مايلند در اونجا اتحاد Iranwwe رو تشكيل بديم ا هر چه زودتر ثبت نام كنند.
اگر ميخواهيد كنار هم باشيم جهت جنوب شرقي رو انتخاب كنيد(چون اكانت خودم اونجاست) من با نام كاربري The Undertaker عضو هستم و خوشحال ميشم اتحاد قوي Iranwwe رو در اين بازي جذاب تاسيس كنيم.
براي ثبت نام به سايت http://travian.ir مراجعه كنيد.
RE: بازي آنلاين و تحت سرور تراوين
عزیز میشه اطلاعات بیشتری از جمله جمعیت و نژادت و مختصات بدی. من با نام Mr.Aria و دهکده San Vampire در خدمتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr. Bond
عزیز میشه اطلاعات بیشتری از جمله جمعیت و نژادت و مختصات بدی. من با نام Mr.Aria و دهکده San Vampire در خدمتم.
دوست عزيز من اكانت رو تو سرور 1 پاك كزدم چون هم دير شروع كرده بودم هم عيد كه رفته بودم مسافرت وقتي برگشت دهكدم نابود شده بود:4:
پيشنهاد ميكنم اگر شما هم تازه شروع كردي اكانتت رو پاك كن بيا تو سرور 2 در جنوب شرقي با هم باشيم.
سرور 2 شروع شده یا نه ؟
بعد چه جوری باید اکانت را در سرور 1 پاک کرد.:4:
سرور 2 ثبت نام ش شروع شده ولي بازي از دوشنبه ساعت 12 ظهر شروع ميشه يعني اون موقع ميتوني اكانت رو فعال كني.
براي پاك كردن هم برو تو قسمت پروفايل اونجا گزينه اكانت رو انتخاب كن پايئين ترين گزينه نوشته حذف كانت اونجا بله رو بزن و پسوردت رو بده اكانتت ظرف 72 ساعت بطور اتوماتيك پاك ميشه.
باشه پاکش کردم. حالا با نام کاربری Bret Hart و نژاد رومی در جنوب شرقی هستم.
من هم با اکانت رومی تو جنوب شرقی هستم من دارم عزو میشم اگه چیزی هست من هنوز عزو نشدم بگید که کاری رو که شما میگید بکنم. با dail up هم میشه؟ من با نام کاربری RAZOR هستم جنوب شرقی . حساب کاربریم کی فعال میشه؟
من توي جنوب شرقي گول ها رو انتخاب كردم با نام 30NA_Slipknot .:13:
من رومی ها رو زدم چون کسایی که اشنایی ندارن باید بیان رومی بشن تو جنوب شرقی.با dail up هم میشه این رو بازی کرد:21:
نژاد : گول
ناحیه : همون که خودت گفتی
اسم : Baba-T4Ghi :4: