وضعیت شاون مایکل و آندرتیکر پس از بازی تاریخیشون در راسولمنیا
[size=small]پس از بازی تاریخی آندرتیکر و شاون مایکل در راسولمنیا 25 این دو هیچ فعالیتی نداشته اند.
شاون مایکل پس از منیا مستقیما از هوستون به سمت خونش رفت و در استراحت به سر میبره.
البته این موضوع قبل از راسولمنیا مطرح شده بود.
آندرتیکر در شوی اسمکداون حضور داشت ولی مسابقه ای نداد.
هنوز معلوم نیست که چه زمانی این دو به مسابقات باز خواهند گشت.
[/size]
RE: وضعیت شاون مایکل و آندرتیکر پس از بازی تاریخیشون در راسولمنیا
شان ایندفه برای قهرمان شدن میاد.:30:
البته منظور آرمین جان از عدم حضور آندرتیکر هفته اول اسمک دَون بعد از رسلمینیا هست و هفته دوم آندرتیکر با شلتن بنجمن بازی داشت
شان باید خیلی خسته تر از آندرتیکر باشه ، دو هفته استراحت مطلق واقعاً خیلیه امیدوارم حالش خوب باشه
تیکر غوله بابا واقعا شکست ناپذیره
جدا اين دو تا نشون دادن كشتي كچ يعني چي...واقعا بعد رفتنشون من نميدونم WWE چه سرنوشتي پيدا ميكنه.
خدا کنه تو این سال اخر با قهرمانی برن دیگه خسته شدم از بس قهرماننی قهرمانان پوشالی و بقیه رو دیدم کسیایی که هیچ از از رستلینگ نمی دونند . اما این دو تا که سلامتی شون را واسه کمپانی و رشد اون فدا کردن مظلوم واقع شدن . چرا باید فلانی یکسال قهرمان باشه در حالی بزرگترین اشتباه های کمپانی را در حال بازیاش نشون داده ؟ به امید سلامتی و قهرمانی برای شان و تیکر ،ستون های کمپانی wwe :34:
البته من اینجا یه گله از انجمن دارم.!
بعد از رستلمنیا یه پست شما گذاشته بودین و توش عنوان کرده بودید که اندرتیکر حداقل 3،4 ماه دیگه به دلیل مصدومیت از ناحیه ی پا قادر به بازی نیست.و ما از این خبر خیلی ناراحت شدیم.
خب تو اسمک دان این هفته تیکر با شلتون بنجامین بازی کرد.
دوست عزيز اين مسئوليت ما نيست بچه ها و تيم خبري انجمن هر خبر و شايعه معتبري كه تو سايتها معتبر هست رو ترجمه ميكنن و قرار ميدن و من در مورد اين موضوع به شخصه دو خبر رو در سايتها ديدم .
شان کسی بوده که Wwe رو همیشه و در هر جا همراهی میکرده و در عوض این کمپانی بزرگترین اشتباه رو در مورد شان انجام داد و اونم باخت در برابر سینا در رسلمینیا بود که واقعا اشتباه فاحشی بود امیدوارم شان بلاخره کمربند سنگین وزن رو تصاحب کنه.
در مورد تیکر هم چیزی نمیشه گفت یا از مسخره بازی Wwe هست یا خود تیکر واقعا مصدومه که هر 2 هفته یه بار یه مسابقه میده و میره ! در هر صورت امیدوارم مصدومیتش بهبودی پیدا کنه.
ممنون بابت اخبار !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmoodtaker
البته من اینجا یه گله از انجمن دارم.!
بعد از رستلمنیا یه پست شما گذاشته بودین و توش عنوان کرده بودید که اندرتیکر حداقل 3،4 ماه دیگه به دلیل مصدومیت از ناحیه ی پا قادر به بازی نیست.و ما از این خبر خیلی ناراحت شدیم.
خب تو اسمک دان این هفته تیکر با شلتون بنجامین بازی کرد.
بله , این خبر در سایت قرار داده شد و خود من هم زننده اون خبر بودم
اما محمود جان من تو خبر هم گفتم که معلوم نیست این غیبتش قطعی باشه و حتی گفتم که زمان این غیبتش هم معلوم نیست ولی اسمش در سامر اسلم ثبت شده
اما مطمئن باش تیکر رو یکسره تا رسلمینیا 26 تو همه پی پی وی ها نمیبینی و یه دوره ای رو مثل هر سال استراحت میکنه