RE: SmackDown vs Raw 2010
ما رو باش که دلمون خوش بود EA Sports میسازه که شاید برای PC هم بزنه تا ما هم بتونیم یه فیضی از بازی کشتی کچ ببریم
ولی باز هم باید در حسرتش باشیم
البته مرتضی جان زیاد دلخوش نباش به EA SPORTS
EA جوابش رو پس داده تو بازی های ورزشی تو PC
شما برو FIFA رو ببین
تو PC بازی میکنی انگار داری فوتبال سگا رو بازی میکنی اما همون FIFA رو برو تو XBOX یا PS3 ببین انگار که اصلا یه شرکت دیگه زده
بازیها دیگه هم همینطور بسکتبالش رو که اصلا برای PC نمیزنه هاکی هم همینطور و...
در کل EA در EA SPORTS فقط به کنسول اهمیت میدن
حتما اگر wwe رو هم این کمپانی میزد برای PC مثل Raw 2000 میموند که الانش بعضی از بچه ها هنوز بازی میکنن
برای کسی که ps3 داره EA عالیه.من فوتبال فیفا09رو هم واسهpc و Ps3 دارم واسه ps3 خوفناکه ولی pc...حالا از بحث SvR خارج نشیم بهتره
براي PC نمياد؟قبلا تو همين انجمن خوندم كه قراره كه واسه سال 2010 براي pc هم بازي رو بيارن.
فکر نمیکنم برای کامپیوتر بیاد.چون بازی با کامپیوتر و کیبورد سخته و برا همین هیچ سالی برا کامپیوتر نیمده.به غیر از راء 2000
اصلا بازی نسازن سنگین تر هستن وقتی ری به آندرتیکر لست راید یا تومبستون یا چوک اسلم می زنه یا بیگ شو رو می زاره رو کولش حرکت می زنه خودتون تا ته خط رو بخونید مسخره هست یا نه من که فقط همینی الانم دارم اینا رو بازی می کنم و بس
SD vs RAW! و Smackdown( here cons the pain) و SD vs RAW 2006 دیگه بقیه رو بل کل بریز دور که اصلا به درد نمی خورن مسخره هستن .
اصلاّ بازی کشتی کج نخرین که هر سال یه اشغال بد تر از پارسال می ریزن تو بازار... حیف پول...
عوضش THQ هفته ی دیگه بازی UFC رو می ده بیرون... اون رو بخرین که مثل نقل با دهنت بازی می کنه!
ممنون.
موفق باشین.
باید بگم من تو ign سرچ که کردم واسه این بازی .بعد خواستم اطلاعاتشو بخونم فقط Ps3 و XboX360 بود فکر کنم ایندفه واسه Ps2 هم نزنن چه برسه pc
با فروشی که سری قبلی برای ps2 داشت بعید میدونم که برای ps2 ساخته نشه