صحبت جدید کریس جریکو درباره ی آندرتیکر و اسمک دان و ...
آندرتیکر در همین لحظه ایی که ما داریم صحبت می کنیم با عصا داره راه میره و اگر تیکر باهوش باشه با همون عصا می مونه و از من دوری می کنه . در حال حاضر من نفر اول در شو اون یعنی اسمک دان هستم . من فکر می کنم آندرتیکر در سال های اخیر
خیلی لغزش داشته و داره با شهرت و نام خودش الان کشتی میگیره . من از او نمی ترسم و وقتی برگرده می بینید که چه اتفاقی می افته .
اسمک دان در کل اجرا کننده ها و کشتی گیرهای برتری نسبت به برندهای دیگه داره . فکر می کنم مردم گرایش بیشتری به من ، اج ، جف هاردی ، ری میستریو ، سی ام پونک دارند و البته با بازگشتن آندرتیکر فکر کنم مسابقه هایی جذابی رو در پیش رو داشته
باشیم .
جریکو همچنین میگه که در حال کار کردن بر روی کتاب دومش است و دبلیو دبلیو ایی نیز پیشنهاد بازی در یک فیلم یعنی Behind Enemy Lines: Columbia and The Marine رو بهم داد ولی من علاقه نشون ندادم .
همچنین کریس در مورد تفاوت بزرگ بین wcw و wwe صحبت هایی رو می کنه .
RE: صحبت جدید کریس جریکو درباره ی آندرتیکر و اسمک دان و ...
پس همین طور که معلومه و از قبل هم چیزهایی شنیده بودیم ، به احتمال زیاد آندرتیکر که در سامر اسلم بیاد با جریکو بازی میکنه و با هم استوری خواهند داشت...
[align=center]ممنون از اخبارت حامد جان
به نطر من جريكو قبلا هم محبوب بود هم استار خوب الان هم استار منفوري شده هم بسيار بي عرضه الان هم كه داره گنده گ..ي ميكنه اونم واسه كي آندرتيكر :27:[/align]
اینجور که معلومه بازم چمپ نمیشه :27:
جریکو قبلا استار خوبی بود و الان زیادی داره برای هر کی خودش رو بزرگ می کنه.می خواد بگه هر برند که میرم اون جا خیلی خوب میکنم.
احتمال زیاد جریکو کمربند رو از دست می ده و استوری لاینش رو با تیکر شروع خواهد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
جریکو قبلا استار خوبی بود و الان زیادی داره برای هر کی خودش رو بزرگ می کنه.می خواد بگه هر برند که میرم اون جا خیلی خوب میکنم.
احتمال زیاد جریکو کمربند رو از دست می ده و استوری لاینش رو با تیکر شروع خواهد کرد.
جريكو كمربند رو از دست نميده مياد با آندر در گير ميشه و آندر IC چمپيون ميشه:24:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.Christian
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
جريكو كمربند رو از دست نميده مياد با آندر در گير ميشه و آندر IC چمپيون ميشه:24:
آندر رو چه به IC فقط به آندر WHC میاد
فقط کم مونده که آندرتیکر InterContinental Champion بشه :27:
فعلا كه همين رو هم به آندر نميدن:2:
خوب پس اینجور که معلومه اندرتیکر به زودی برمیگره به نظر من تا قبل از سامراسلم میاد . من به دلم افتاده تو اس دی هفته دیگه میاد:24: و همونجور هم که همه گفتید معلومه که استوریلاینی با جریکو داره ولی سر چی ؟ یعنی اندرتیکر بعد از این همه تجربه و افتخار حالا باید بیاد سر اینتر کانتینل چمپین مسابقه بده؟ اینجا قضیه یه خورده مشکوکه حالا باید ببینیم چی میشه.