خداحافظی لیلیان گارسیا با San Jose city
[align=left][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
لیلیان گارسیا رینگ انانسر گذشته ی راو صفحه تویتر خود را اپدیت کرده و نوشته :
در حال سوار شدن هواپیما در شهر San Jose ، در حال رفتن به خانه ، به New York . خداحافظ San Jose تو بودی پر از ترس و بیم (وحشت اور).
(من لیلیان میخوام:10::10::10: مکمن بمیری ایشالله:17::17:)
RE: خداحافظی لیلیان گارسیا با San Jose city
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ متوجه نشدم ...!
آرمان فكر كنم منظور همون رفتن ليليان از كمپاني باشه.:15:
اگه اينجور باشه خيلي بد ميشه.:2:
مگه از کمپانی رفته ؟ :23:
آرمان تو این چند روز از دنیا عقب افتادیا :4:
چقر بهت گفتم به فکر تولدت نباش همش گیر داده بودی و میگفتی که من هدیه میخوام :4: که البته هیچکس برات نفرستاد و الان دپرس شدی و هیچی یادت نیست :24:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
مگه از کمپانی رفته ؟ :23:
از وقتی تو یکی از شوهای راو اشتباهی کوفی کینگستون رو اینترکانتینل چمپین معرفی کرد صحبتهایی مبنی بر جدا شدندش از کمپانی زده شد تا اینکه در شب قبل از برگزاری د باش خودش رسما اعلام کرد که دیگه از کمپانی جدا خواهد شد حالا دلیل استعفاش رو من هم نمیدونم. شاید از طرف خود کمپانی مجبورش کردند که استعفا بده یا شایدم دیگه زیاد تو کمپانی تحویلش نمیگرفتند به خاطر همین تا اخراجش نکردند تصمیم گرفت خودش استعفا بده.:21: نمیدونم باید هر وقت خودش رو دیدی ازش بپرسی:33:
والا تا جایی که ما دیدیم دیشب تو راء انانسر بود .
نقل قول:
ارمان از علاقه زیاد تو الان تادگریدشام رو لیلیان میبینی.:4:.
استعفا داد رفت این خانوم.
نقل قول:
والا من هنوز راو این هفته رو ندیدم ولی لیلیان شب قبل از برگزاری د باش دو جا اعلام کرد که استعفا داده از جمله در همون چت رومی که مخصوص د باش بود و قرار بود کلی کلی بیاد.(که نیومد). چند دقیقه ای هم لیلیان اومد و گفتش که خبر استعفاش رو تایید میکنه. این متن هم حدود 20 ساعت پیش در صفحه تویتر لیلیان قرار گرفته بود (یعنی بعد از راو این هفته) پس اگه لیلیان در راو این هفته (طبق گفته شما) حضور داشته هم احتمال 99% اخرین شب حضورش بود.
داش عرفان این چیزیه که حامد دیروز تو اخبار نوشت
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=17474&pid=146793#pid146793
منم دقت کردم دیروز ! واسه همین پرسیدم مگه اخراج شده ... !
نقل قول:
راء این هفته با معرفی وینس مک مهن توسط لیلیان گارسیا شروع میشه . وینس در میان تشویق خوب تماشاگران وارد میشه . وینس میگه اگر دوست من یعنی دانلد ترامپ امشب اینجا بود شک نکنید که راء بدون کامرشال بود و پول بلیط هاتون برگردونده می شد