-
عمر گران،چقدر گذشت؟
غرض از مزاحمت این که رفتم تو کنترل پنل کاربری دیدم یه قسمت داره به اسم میزان حضور در انجمن که برای من دو روز و 20 ساعت و 15 دقیقه هستش.میخاستم از تون تا برید ومال خودتون ببینید وبیاید اینجا بزارید
تا بفهمیم کی واقعا اینجا مو هاشو سفید کرده.
حدس من:مرتضی صدر نشین خواهد بود
-
RE: عمر گران،چقدر گذشت؟
2 هفته, 7 دقیقه, 54 ثانیه
البته اين نصف حضورم هست چون اكانت قبليم از 15 جون 2008 فعال بود.
-
درسته که من نسبت به زمانی کهفعال شدم مدت زمان انلاین بودنم خیلی زیاد بوده و شبانه روز در هر انجمنی که حضور داشتم انلاین بودم ولی خوب افرادی که عدد یوزرشون سه رقمی و کمتر از سه رقمی هستش قطعا خیلی بیشتر از من هستند
البته برای من : 2 هفته, 2 روز, 22 ساعت, 52 دقیقه, 39 ثانیه
تاپیک جالبیه
امیدوارم مدیران عزیز قفل یا پاکش نکنند :4:
-
3 هفته, 3 روز, 17 ساعت, 8 دقیقه, 44 ثانیه:4:
-
احتمال قفل شدن تاپيك كه هست:4:
مال ما: 2 هفته, 3 روز, 19 ساعت, 34 دقیقه, 59 ثانیه
البته بايد در نظر بگيريم كه دايل آپ هستيم يا پر سرعت.مثلا من تازه يك هفته هستش كه اي دي اس ال وصل كردم و مثلا 8 ساعت تو نتم همون اولش ميام تو انجمن بعد كل 8 ساعتو جاهاي ديگه چرخ ميزنم ولي به مدت زمان آنلاينم اضافه ميشه چون نيومدم از انجمن بيرون،خوب معلومه اينجوري خيلي زود اين مدت زمان ميره بالا.
ولي خوب آره خداييش مثل برق و باد ميگذره،انگار همين ديروز بود تازه اينجا عضو شده بودم...يادش بخير...(ديگه فضا خيلي رمانتيك و پروانه اي و نوستالژيك شد:4:)
-
البته این رو هم بهش اضافه کنید که هر کسی که میگه چه مدتی انلاین بوده و این که ای دی اس ال داشته با دایال اپ از اون طرف شماره عضویتش رو هم بگه
مثلا علی اقا : تا هفته پیش دایال اپ داشتم و شماره عضویتم هم 1145 هستش . 2 هفته, 3 روز, 19 ساعت, 34 دقیقه, 59 ثانیه
با این که اینجوری خیلی نظامی میشه ولی به نظر من جالب تر و کامل تره :4:
-
جمع کنید برید :4:
من 3 ماه ثبت نام کردم :4: در امتحاناتم خورد :26:
1 ماه, 1 روز, 22 ساعت, 41 دقیقه, 42 ثانیه
آنلاین بودم :4:
-
-
3 هفته, 4 روز, 9 ساعت, 5 دقیقه, 36 ثانیه که الان شد 37 ثانیه :4: ... خب من پستام رو همه بلند بالا میدم و خب وقتی بخوام بدم از نت قطع میشم که پول نندازه انقدر :4: ... بعد که نوشتم وصل میشم و میندازم تو صفحه و بای بای
حالا هم بای
-
2 روز, 1 ساعت, 33 دقیقه, 37 ثانیه
خدا رو شکر که گذشت من که آرزومه همش بگذره و بره
بازگشت همه ی ما به سمت اوست خدا کنه جلوش رو سفید باشیم