متن کامل مصاحبه راک درباره زندگی شخصی خودش و بازیگری
10 سال پیش من میدونستم که میخوام بازیگر خوبی بشم به طوری که زندگی کشتی گیری خودم رو پایان دادم . من امیدوار بودم که بدن خوبی را به دست بیارم که بتونم باهاش کار کنم و سرگرمی ایجاد کنم . در
دنیای کشتی یک میزان بزرگ از بازیگری وجود داره و کشتی کچ یک فرم بزرگ سرگرمی است .
برای من تمرینات نخستین گرانبها بود چونکه برای بازیگری به مدرسه نرفتم . من به مدرسه به منظور ورزش فوتبال و تحصیل جرم شناسی رفتم . من میدونستم که زمان زیادی طول میکشه و این 10 سال واقعا زود
گذشت .
همچنین راک میخواد که پسرش کشتی گیر نشه . وقتی که میان مردم ، افراد مشهور ، ستاره های ورزشی و کسانی که در قسمت های دیگر موفق بودند وارد میشی همیشه یک تشویق برای بی رحمی و
سرسختی بابت اینکه چیزی رو که میخوای دنبال کنی بوده .
تو برای بازیگر بودن مجبوری که اونا رو به کار بگیری. زمانی که وارد بازیگری شدم برام مهم بود که بازیگر خوبی بشم بنابراین مجبور بودم که خودم رو متعهد بدونم . بدین منظور مجبور بودم که فقط روی یک چیز تمرکز
کنم و اونم کار کارگردانان خوب است .
راک در ادامه میگه شما چیزی رو که در فیلم رسلر دید ما توش زندگی کردیم . زندگی میکی روک درست عین زندگی پدر من بوده . بعد از اینکه از کالج فارغ التحصیل شدم فرصت داشتم که به صورت حرفه ای فوتبال
بازی کنم . مطمئنا برای پدرم آسون بود که بهم بگه نمیخواد کشتی بگیری . اون هیچی نداشت که از زندکی کشتی کچ به نمایش بزاره . ما در یک آپارتمان یک اتاقه زندگی کردم و اون زندگی رو اون برای من نیخواست .
اما به طور غریزی من فکر میکردم یک چیزی رو دارم که به دنیای سرگرمی ارائه بدم .
من چند بار تو دردسر افتادم و چندین بار نیز بازداشت شدم . برای سال های من سعی میکردم که راه درست رو برم . زمانی که 17 سالم بود چندین بار بازداشت شدم . آخرین باری که دستگیر شدم پدر و مادرم برای
آزاد کردن من به اداره پلیس آمدند .
پدر و مادرم اون زمان حتی سر گذاشتن غذا بر روی میز نیز با هم جنجال داشتند . در آن زمان تنش های زیادی وجود داشت و منم بهشون اضافه شده بودم . زمانی که به اداره پلیس اومدند ناامیدی رو تو چهرشون
دیدم .
برای سال های ناامیدی اونا هرگز به من آسیب نزد مگر به خاطر چند تا دلیل که امروزه ناامیدی اونا به من انتقال یافته است و اون برای زمانی بود که من آزاد شده بودم و پدر و مادرم رنج زیادی میکشیدن و نمیخواستم
به اون کارهام ادامه بدم . در یک زمانی نیز به توسط مربی فوتبال دبیرستانم دستگیر شدم .
من حتی در اون زمان فوتبال بازی نمیکردم ولی به خاطر اینکه از حمامش استفاده کردم من رو دستگیر کرد . من نمیخواستم از حمام دانش آموزها استفاده کنم چون بوی سیگار میدادند بنابراین از حمام معلم ها
استفاده کردم .
اون وارد اونجا شد و گفت من نمیتونم اینجا باشم . من خیلی گستاخ بودم و گفتم تا یک ثانیه دیگه بیرون میام . روز بعدش پیش معلم رفتم و به خاطر رفتاری که داشتم معذرت خواستم بعدش با من دست داد و ازم
خواست که فوتبال بازی کنم .
اون فرد به یک شخص بزرگ در زندگیم تبدیل شد . بعد از آن او فوت کرد اما استعدادی رو که در من ندیده بود رو قبل از فوت کردنش در من دید .
RE: متن کامل مصاحبه راک درباره زندگی شخصی خودش و بازیگری
واقعا " به راک باید آفرین گفت که از کجا به کجا رسیده .
پشت کار فوق العاده ایی داره ...
مرسی حامد جان بابت این موضوع عالیت ! :34:
جدی جدی یه حالی شدم!!!:2:
با این پشت کار هم معلومه که هیچ وقت فروش فیلم های سینا به راک نمیرسه:26:
اصلا به صورت طنز هم نباید این موضوع رو بگیرید! راک با سینا قابل مقایسه نیست! مثل اینکه پورش کاین رو با آریا مقایسه کنید :11:
سینا خودش رو .... داده فقط به یه حدی از محبوبیت راک برسه ولی نه اصلا بهش نمیاد:17:
راک تو تاریخ رسلینگ تکرار نشدنه:30:
بحث مقایسه سینا با راک اصلا از ریشه اشتباهه.شخصیت راک طوری بود که نیاز به استوری لاین نداشت و مردم (فرقی نداشت که کی طرفدار چه کسی بود) همه دوسش داشتند.
در حالی که الان میبینیم تا سینا تو ارنا ها هوو میشه،شیمس رو روبروش قرار میدن تاسینا نقش مظلوم رو بازی کنه یا باتیستا رو به یه هیل (از نظر من باتیستا همین الان 2 برابر سینا طرفدار داره.نمونشم اینکه هر جا من به یه باشگاه بدنسازی رفتم یا با یه نفر که اشنا به اتفاقات کشتی کج هستش صحبت کردم،همشون تو یه سری جملات با هم مشترک بودن.نمونش اینکه این سینا اصلا سنگین نیست،ادا اصول داره،با حرکاتش کشتی کج رو کرده بچه بازی،مثله دخترا میمونه مرد نیستش،با باتیستا اصلا قابل قیاس نیست و . . .) تبدیل میکنن تا با این استوری لاین هم درامد کمپانی بره بالا و هم سینا کماکان مظلوم و ادم خوبه قصه باقی بمونه.
بعد چطوری میشه این شخصیت رو با راک مقایسه کرد :23: !!!
راک یک اسطوره هست و نباید با کسی اونو مقایسه کرد چون توی سر تا سر کشتی کج دوستان چه امریکا چه کسایی که کشتی کج رو میبینن عزیزه:34:
تاپیک رو چرا نبش قبر میکنید .
هواداران محترم راک سنشون قد میده که فریادهای "راکی سا*ک" رو به یاد بیارند؟
شما سنتون قد داده بگید با چه کسی مبارزه میکرد که این رو میگفتند؟