تغییر اسمی دیگر در WWE اینبارArmageddon
بر طبق اگهی Ticketmaster دبیلیو دبیلیو ای رسما نام پی پی وی Armadeddon را به "TLC: Tables, Ladders & Chairs." تغییر داد ..
این پی پی وی حدود 10 سال با نام Armadeddon انجام میشد...
موج تغییر نام دادن پی پی وی ها از سال 2008 و با تغییر دادن نام پی پی وی ونجنس به night of champions شروع و وان نایت استند به اکستریم رولز (با تشکر از تذکر کیو پویان جان :4: ) تغییر پیدا کرد . سپس پی پی وی گریت امریکن بش که دبیلیو دبیلیو ای نام پی پی وی را نژاد پرستانه خواند و به د بش تغییر پیدا کرد سپس نوبت پی پی وی انفورگیون شد تا به بریکینگ پوینت تغییر پیدا کند .... سپس نومرسی جای خودش رو به hell in a cell داد ... و پی پی وی سایبر ساندی به Bragging Rights تغییر پیدا کرد ...
باید دید تا کی این وضع ادامه پیدا خواهد کرد ...
RE: تغییر اسمی دیگر در WWE اینبارArmageddon
حتما پس فردا نوبت رسلمنیا و سامر اسلمه
حتمآ بعدش هم نوبت رویاله مثل این که مکمن میخواد کاری کنه که دیگه هیچ اثری از wwf نمونه
با ور کنید عقل مک من مشکل پیدا کرده یعنی چی پی پی وی با این سابقه اسمش تعییر مکنه
این نام جدید صد در صد مثل پی پی وی بریکینگ پوینت که فقط سابمیشنه و هل این ا سل که تو قفسه ، این هم مسابقاتش ، مسابقات TLC هستش.مثل که میخواند چند تا پی پی وی که همه مسابقاتش به نامش بستگی داره درست کنند.
اخه کسی مثل کوفی و موریسون و امثال اینها چطور میخوان TLCبازی کنند خدا میدونه!!؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak237beckham1batista
اخه کسی مثل کوفی و موریسون و امثال اینها چطور میخوان TLCبازی کنند خدا میدونه!!؟؟؟
دوست عزيز فقط مين اونت هاش بصورت تي ال سي برگزار ميشه!!!!!!!!
حتما فردا هم نام پی پی وی سروایور سریس را به بتل رویال تغییر می دن .
من فقط يك سوال واسم ميمونه wwe تو پي پي وي ي اكستريم رولز چه مسابقات اكسترمي ميمونه كه برگزار كنه؟؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEEDCENA
من فقط يك سوال واسم ميمونه wwe تو پي پي وي ي اكستريم رولز چه مسابقات اكسترمي ميمونه كه برگزار كنه؟؟؟!!!
یا اسمشو تغیر میده یا مین اونتاش میشه هارد کور