تاپــیـک مـخصـوص Hell In A Cell 2009
سلام
در این تاپیک اطلاعات این پی پی وی قرار می گیرد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]پستر رسمی این پی پی وی را می توانید از لینک های زیر دریافت کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]آهنگ رسمی این پی پی وی را می توانید از لینک زیر دریافت کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
بازی های مشخص شده برای این پی پی وی :
[align=center]IC Championship Match :: John Morrison Vs. Dolph Zyggler[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]D-Generation X Vs. The Legacy[/align]
[align=center]WWE Championship Match :: John Cena Vs. Randy Orton[/align]
در صورت آمدن اطلاعات جدید تر تاپیک به روز می شود
خدانگهدار
RE: تاپــیـک مـخصـوص Hell In A Cell 2009
دریافت پرومو این پی پی وی با کیفیت خیلی عالی
حــجــم :: 9 مـگـابـایـت
هاســت :: ZShare
فــرمــت :: MP4
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنها مسابقه ای که در این پی پی وی تا فعلا مشخص شده است مسابقه زیر است ، متاسفانه هنوز عکسی از این مسابقه منتشر نشده است .
Wwe Champion John Cena Vs Randy Orton | Wwe Championship Match
نتیجه ای این مسابقه به احتمال زیاد با برد جان سینا رو برو خواهد شد .
ســـلام.
دو تا بازي از اين پي پي مشخص شده با عكس :
[align=center]
[/align]
معين جان انتقال دادي تو پستت . اينو پاك كن.
باي.
همیشه شاهد بازی هایی جدید و جذاب از کمپانی WWE بودیم و هستیم:4::55:
واقعا خدا بخير كنه كه سينا و ارتن برن تو قفسي كه اسطوره ها فقط توش بودن تا حالا....حالا باز شاون و تريپل يه چيزي،بازي اونا هم فكر نكنم خيلي قشنگ بشه،چون كدي و تد به نظرم هنوز براشون زود بود هل اين ا سل...
من تا حالا فكر ميكردم خز كردن مخصوص ايراني ها هست:24:
ولي رفتم تو نت گشتم:24:
نتايج:
حدود 120 سال پيش. دوتا ايراني آمريكايي با هم ازدواج ميكنن.و وينس هم از همون نژاد هست و خون ايراني در رگ هاش هست:4:
دليل خز كردنشم همينه:4:
با تشكر :34::34::34::34::34:
[align=center]
نقل قول:
واقعا خدا بخير كنه كه سينا و ارتن برن تو قفسي كه اسطوره ها فقط توش بودن تا حالا....حالا باز شاون و تريپل يه چيزي،بازي اونا هم فكر نكنم خيلي قشنگ بشه،چون كدي و تد به نظرم هنوز براشون زود بود هل اين ا سل...
واقعآ WWE ديگه اسطورها و بزرگان رو به فراموشي سپرده.هر مسخره اي رو درگير چيزهايي ميكنن كه اصلا بهشون نميخوره.واقعا بايد تاسف خورد به حال WWE.
اين بازي سينا و رندي چيه به نظر من:17::26: اصلا ارزش HINC رو نداره.كدي و ديبياسي از اينا بدتر.(دوستان اصلآ قصد توهين به هيچ استار رو ندارم)
=============================
اما دوستان يه مطلب اينجا من بگم.اونم احتمال بازگشت اج در اين PPV يا قبل اين PPV هست.اج سابقش تو دخالت تو HINC هم خرابه.يا اصلآ ممكنه يه هل ان ا سل 3 نفره بين اج،تيكر وپانك برگزار بشه.اين احتمال هم هست:اج،تيكر،پانك و باتيستا در هل ان ا سل 4 نفره.ولي چون اين PPV يه جورايي مختص تيكر هست بعيد ميدونم نتونه كمربند رو بگيره.
در كل WWE اشتباه كرد چنين PPV اي رو راه انداخت.
[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
[align=center]
نقل قول:
واقعآ WWE ديگه اسطورها و بزرگان رو به فراموشي سپرده.هر مسخره اي رو درگير چيزهايي ميكنن كه اصلا بهشون نميخوره.واقعا بايد تاسف خورد به حال WWE.
اين بازي سينا و رندي چيه به نظر من:17::26: اصلا ارزش HINC رو نداره.كدي و ديبياسي از اينا بدتر.(دوستان اصلآ قصد توهين به هيچ استار رو ندارم)
اما دوستان يه مطلب اينجا من بگم.اونم احتمال بازگشت اج در اين PPV يا قبل اين PPV هست.اج سابقش تو دخالت تو HINC هم خرابه.يا اصلآ ممكنه يه هل ان ا سل 3 نفره بين اج،تيكر وپانك برگزار بشه.اين احتمال هم هست:اج،تيكر،پانك و باتيستا در هل ان ا سل 4 نفره.ولي چون اين PPV يه جورايي مختص تيكر هست بعيد ميدونم نتونه كمربند رو بگيره.
در كل WWE اشتباه كرد چنين PPV اي رو راه انداخت.
[/align]
محمد حسين جان ادج حالا حالا ها بايد خونه بخوابه . باتيستا به نظر من صد در صد مياد تو بازي و كمربند رو ميگيره . وينس براي راضي نگر داشتن باتي كمربند رو بهش ميده .
---
به درخواست دوستات كلمه *** به باتي تغيير كرد :4:
تو Unforgiven 2006 گروه DX با بیگ شو و شین و ونس با اون قدرت بیگ شو که اون موقع واقعآ آماده بود بازی کرد و برد
اگه این مسابقه نبره واقآ تعجب داره .
هر چند که WWE واقعآ همه کاراش عجیب شده .