تاريخچه بازي هاي هل اين سل آندرتيكر
با سلام
دوستان همونطور كه مي دونيد چند روز ديگه پي پي وي هل اين سل برگزار مي شه و آندرتيكر در اين پي پي وي بايد با پانك بازي كنه من در اين تايپيك براتون تموم بازي هاي آندرتيكر درهل ان سل رو آماده كردم:
بازي1:
آندرتيكر در اولين مسابقه هل اين سل تاريخ در بد بلاد 97 مقابل شاون مايكل قرار گرفت شاون مايكل در اين مسابقه با كمك كي بازي رو برنده شد.
بازي2:
در رسلمنيا 99 آندرتيكر مقابل بيگ باس من قرار گرفت كه آندر در مدت 15 دقيقه باس من رو پين كرد بعد از مسابقه تيكر به كمك ادج بيگ باس من رو دار زد!
بازي 3:آندر تيكر در سومين مسابقه هل اين سل در مقابل منكايند قرار گرفت كه تيكر منكايند رو از بالاي سل به رو ميز گزارشگرا انداخت و يك بار هم اون رو از بالا به داخل سل انداخت و باز هم با يك تومب استون وي رو پين كرد.
بازي4:آندرتيكر در آرماگدون 2000 با تريپل اچ كرت انگل ريكيشي استون كلد وراك بر سر كمربند دبليو دبليو اي مسابقه داد برنده اين مسابقه كرت انگل بود آندر در اين مسابقه ريكيشي رو ازبالاي قفس به رو ماشيني چاكسلم كرد.
بازي5:آندرتيكر در نومرسي 2003 با دست شكسته مقابل براك لزنر قرار گرفت كه وي بازنده بازي بود.
بازي6:آندر در ششمين مسابقه هل اين سل خود مقابل رندي اورتن در آرماگدون 2006 بازي كرد كه برنده بازي بود.
بازي7:تيكر در هفتمين مسابقه مقابل باتييتا قرار گرفت كه برنده بازي با دخالت ادج باتيستا بود.
بازي8:تيكر در هشتمين مسابقه مقابل ادج قرار گرفت كه در مزخرف ترين مسابقه هل اين سل تاريخ تيكر برنده بود
RE: تاريخچه بازي هاي هل اين سل آندرتيكر
فکر میکنم تکراری باشه :15:
امیر جان بازی ششم در مقابل رندی اورتون در آرماگدون 2005 بود.
:34:
بازي تيكر با براك لزنر تو نو مرسي 2002 بود نه 2003.
با تشكر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Jericho
امیر جان بازی ششم در مقابل رندی اورتون در آرماگدون 2005 بود.
:34:
من مطمئنم تو هوم ويدئو هل اين سل هم هست.
آرماگدون 2005 بود :3: راستی این بازی هم جا انداختی :
The Undertaker and Steve Austin vs. Mankind and Kane فکر کنم سال 97 یا 98 بود . :34:
بازيش با منكايند تو King of the Ring 98 بود و قبل از بازي با بيگ باس من كه ميشه بازي دوم و نه سوم!
بازيش با رندي هم همونطور كه دوستان گفتن در آرماگدون 2005 بود.
دوستان حالا ایراد نگیرید زیاد خودش میاد درست میکنه !!
دقتش هم بیشتر میشه ...
اینم نتیجه ی بازی آخر تیکر در هل این سل:
آندرتیکر سی ام پانکو دربو داغون میکنه و قهرمان میشه:11:
راستی امیر جان کجای بازی اج با آندر تو سامر اسلم مزخرف بود:15: به اون باحالی ما که حال کردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امير دي اكس
بازي8:تيكر در هشتمين مسابقه مقابل ادج قرار گرفت كه در مزخرف ترين مسابقه هل اين سل تاريخ تيكر برنده بود
به این زیبایی ، قصد توهین نداشتم ولی بازی ای را که ندیدی را مزخرف حساب نکن .